inzercia, predaj, predám, bazár

Bicykel Frog

Kategória: Bicykle

Predám detský bicykel Frog.
Veľkosť 16
Bicykel Frog
Podobné inzeráty
Lahky detsky bicykel Frog 40
Pouzivany lahucky bicykel Frog 40, 14 palcove kolesa. Blatniky, brzdy, zvoncek. Len osobný odber, Bratislava, Senec a okolie. Porovnatelny s woom, rascal, early rider. Detský bicykel Frog 40 First Pedal je určený pre malých cyklistov vo veku 3 až 4 roky s minimálnou dĺžkou vnútornej nohy 40cm, čo podnecuje číslo v jeho názve. Čo to ale znamená? Toto číslo uvádza minimálnu dĺžku v centimetroch, ktorú nameriate stojacemu dieťaťu od zeme. Detský bicykel Frog 40 First Pedal je určený pre malých cyklistov vo veku 3 až 4 roky s minimálnou dĺžkou vnútornej nohy 40cm, čo podnecuje číslo v jeho názve. Čo to ale znamená? Toto číslo uvádza minimálnu dĺžku v centimetroch, ktorú nameriate stojacemu dieťaťu od zeme po rozkrok. Tento bicykel pre deti má ľahký, ale pritom veľmi pevný hliníkový rám s kolesami veľkosti 14‘‘. Celý bicykel váži spolu menej ako 6,5kg. Kvalitné brzdy značky TEKTRO umožňujú nastavenie vzdialenosti dohmatu a sú ľahké na stisk, čo je veľký bonus. Aj ten najmladší jazdec tak môže brzdy bez problémov ovládať. Patentované kľuky s Q-faktorom (optimálna vzdialenosť medzi pedálmi) zabezpečia jednoduché, ľahké a hlavne pohodlné pedálovanie so správnym základom po technickej stránke (žiadne vytáčanie kolien do strán či smerom dovnútra)
Detský bicykel Frog 48 (16")
Predám červený detský odľahčený 16" bicykel Frog 48 (predchodca modelu Frog 44). Ide o kvalitný bicykel, na ktorom sa (vďaka jeho nízkej hmotnosti) vaše deti rýchlo a ľahko naučia jazdiť. Vhodný pre deti vo veku 4-5 rokov. Výhody: Obmedzovač riadenia znižuje riziko zablokovania predného kolesá a pádu, účinné brzdy Tektro sú prispôsobené kratším detským prstom a sú ľahké na stisk. Bicykel je používaný, postupne si ho vystriedali tri deti. Kupovaný bol v 2018 a v roku 2022 absolvoval veľký servis, kedy mu boli menené viaceré vnútorné komponenty. Opotrebovanie je stále viditeľné na gripoch a plášťoch. Nový stojí 470€, cena tohto je 239€. Súčasťou sú odrazky, blatníky, rýchloupinák na nastavovanie výšky sedlovky a stojan. Len osobný odber v BA. Kontakt na cez WhatsApp, Viber alebo SMS.
Detský bicykel Frog 16"
Predám červený detský odľahčený 16" bicykel Frog. Medzi hlavné prednosti patrí pohodlné sedlo, obmedzovač pretočenia riadidiel, detské brzdové páčky, kvalitný predstavec a ložiskové osadenie. Bicykel je používaný, je vo výbornom stave, má len pár odrenín a škrabancov. Osobný odber Bratislava, cena 290 Eur.
Dievcensky bicykel zn.Frog
Predam dievcensky bicykel zn.Frog (hmotnost biku 8kg) vhodny pre vek 6-7,velkost kolies 16,v top stave bez skrabacov.
frog 44 16”
detsky premiovy lahky bicykel FROG 44 s 16 palcovymi kolesami na predaj. bicykel dostal nedavno nove pneumatiky Kenda a teraz pred predajom boli nastavene brzdy a premazana retaz pc480 euro
Ultraľahký detsky bicykel Frog 55
Predam 20" detský bicykel s alu rámom a alu vidlicou, Shimano 1x8 rýchlostí, nízka hmotnosť. Link na produkt AKTUALNY DO ZMAZANIA !