inzercia, predaj, predám, bazár

Biele a Červené Vinko

Kategória: Potraviny

Predám domáce biele aj červené víno posledných 40l z každého
Biele a Červené Vinko
Podobné inzeráty
Vínko cervene
Na predaj vínko cervene,frankovka,vínko je z vlastného vinohradu,v súčasnej terminológii nahé víno,cena dohodou,kontakt
Domace ribezlove vinko
Domace ribezlove vinko ( cervene ribezle) - 100% domace 1l - 3€
Varené víno, punč s alkoholom, punč bez alkoholu
Ponúkam na predaj varené víno (biele, červené, nealkoholické). Červené víno s klinčekmi, škoricovou kôrou a anízom, dochutené cukrom. Biele víno s klinčekmi, škoricou, kryštálovým cukrom a nádychom citrusov. Nealkoholické víno, šťava z červeného hrozna a bazová šťava vylepšená aromatickým korením vareného vína a dochutená cukrom. Punč rôznych príchutí- pomarančovo-rumový punč, punč s chuťou lesných plodov, punč s chuťou pečeného jablka, slivkovo-škoricový punč, čučoriedkový turbo punč. Všetky výrobky sú vyrobené už pripravené na pitie, tradičný výrobný proces (bez aromatických prísad), konzervovaný iba zahrievaním. Výrobky naplnené v 10-litrových kanistroch. Cena 4,00€/liter.
Víno na svadbu, oslavu
Predám kvalitné slovenské vína na každú príležitosť (aj "bez etikety", čiernobiela etiketa zadarmo). Svadobné, výslužkové vína, rôzne motívy, na sv. prijímanie, krstiny, výročia, aj firemné. Ceny od 4,30 €/fľ. Veltlínske / Rizling vlašský biele suché, Rulandské biele polosuché, Frankovka červené suché - 4,30 €/fľ. Iné druhy 4,50 €/fľ. (Pesecká leánka polosuché, Chardonnay polosladké, ružové polosladké, Frizzante sýtené, Alibernet červené, Ríbezľové). Odber v Prešove - Nižnej Šebastovej.
Ketodiet pohár vínka bez výčitiek
Značkové kvalitné vínko, vhodné aj pri zdravom životnom štýle.
Predám darčekové víno
Predám darčekové víno ,flaša je s pípou s figúrkami a polohou kama-sutra .Flaša je s bielym vínom Veltlínske zelené 11,5% a stopka a červeným vínom Cabernet Sauvignon 11.5% objem 745 ml vínko bolo v dobrej pivnici 5 rokov