inzercia, predaj, predám, bazár

Biely svadobný set pre ženícha

Kategória: Košele

Predám svadobný set pre ženícha od značky Adam v snehovo bielej farbe. Veľkosť 43, na výšku (176-182). Pôvodná cena: košeľa - 49€, vesta, francúzska kravata a vreckovka do saka - 59€. Predám všetko spolu za 50€. Ako darček pribalím manžetové gombíky v striebornej farbe.
Biely svadobný set pre ženícha
Podobné inzeráty
Svadobná vesta set
Predám svadobný set - vesta, kravata, vreckovka veľkosť S/M. Raz použitá - samozrejme na svadbe ???? oprata v čistiarni. Pošlem aj na dobierku.
Set inspirovany slovenskym folklorom
Predam set inspirovany slovenskym folklorom. Panska kosela a damska tunika/saty s vysivkou z Kysuc. Tunika ma krasny siroky opasok vdaka comu je prisposobiva na postavu. Material zmes bavlna a lan, damska tunika podsita. Panska kosela velkost L (resp. 52/54) a damska tunika/saty velkost M/L - strih jemne do A, sirka cez prsia cca 90-95 cm (mozem zmerat). Set bol sity na zakazku - fotky na figurinach mam pozicane od autorky (vid povodny inzerat Set bol obleceny 1x cize top stav ako novy - cena, za ktoru ponukam, je velmi priazniva. V pripade otazok som k dispozicii :)
Svadobná košeľa vesta kravata pierko pre zenicha
Predám úplne nové, veľkosť na xl , nepoužité, pôvodná cena 130, farba ivory, osobný odber Poprad Kežmarok, pošlem poštou
Pánska vesta s kravatou
Predám pánsku bielu vestu s kravatou pre ženícha,vesta je nová,raz použitá
Svadobná vesta,kravata
Predám svadobný set rás použitý
Svadobná košeľa, vesta, kravata zn.ADAM
Predám svadobný set (biela košeľa, smotanová vesta + kravata) zn. ADAM. Košeľa veľkosti 39-40 (zodpovedajúca veľkosti L). Vesta veľkosti 48. PC spolu cca 110 EUR