inzercia, predaj, predám, bazár

BILLSBRO Úchytka, farba nehrdzavejúcej ocele, 320 mm

Kategória: Doplnky

Zostala nam JEDNA uchytka na nabytok, link tu:
je 2 e za 1 uchytku (nie balenie!).
V predaji aj viac veci z IKEY.
BILLSBRO Úchytka, farba nehrdzavejúcej ocele, 320 mm
Podobné inzeráty
Billsbro biele rucky na skriňu 120mm
Predám 10 parov ikea billsbro ruciek, farba biela, nerozbalene 4€ par Všetky za 35€ Ikea odkaz
Billsbro biele rucky na skriňu 120mm
Predám 10 parov ikea billsbro ruciek, farba biela, nerozbalene 4€ par Všetky za 30€ Ikea odkaz
Ikea Besta - príslušenstvo
Predám nožičky ku skrinkám Ikea Besta: - 4 ks Ikea Nannarp , nie sú už v predaji za 20 Eur (v iných pobočkách stoja 25 eur / 2ks) - 4 ks rektifikačných pochrómovaných nožičiek, nie sú už v predaji za 6 Eur - 2 ks úchytky Billsbro nehrdzavejúca oceľ starší typ, šírka 60 cm, úchyt má 52 cm za 5 Eur. Nové 52 cm stoja 10,99 Eur / 2 ks Všetky boli používané asi 4 mesiace. V BA a v Stupave viem priniesť osobne.
Uchytka na kábel
Predstavujeme niekoľko užitočných príchytiek na káble, ktoré vám pomôžu udržať vaše káble usporiadané a bez chaosu. Tieto prichytávacie zariadenia sú ideálne pre domácnosti, kancelárie alebo akýkoľvek pracovný priestor, kde máte káble všade naokolo. Nie sú potrebné žiadne nástroje ani zručnosti na ich použitie. Stačí jednoducho príchytku pripevniť na stôl, stenu alebo iné vhodné miesto. Prichytávacie zariadenia majú samolepiace podložky, ktoré im umožňujú držať sa pevne na povrchu, aby ste sa nemuseli obávať, že sa káble pohnú alebo spadnú. Malá úchytka = 0,19€/ks Veľká úchytka = 0,22€/ks (Obojstranná páska v balení)
Obručové náušnice z nehrdzavejúcej ocele
Nádherné obručové náušnice z nehrdzavejúcej ocele. Zapínanie kĺbové Cena 8,50€
Predám retiazku z nehrdzavejúcej ocele
Predám retiazku z nehrdzavejúcej ocele. Dĺžka 60 cm, šírka 7 mm. Osobný odber vo Zvolene alebo poštou s platbou poštovného predom na účet. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Kontakt mailom, číslo vymyslené.