inzercia, predaj, predám, bazár

biografia o Lady Muriel Paget

Kategória: Cudzojazyčná literatúra

biografia of Wilfrida Blunta ´´Lady Muriel Paget - Her Husband, and her Philantrophic Work in Central & Eastern Europe z roku 1962.
signovaná, für Prinzessin v. Bismarck…
zakupena cez AbeBooks
biografia o Lady Muriel Paget
Podobné inzeráty
Sprievodca anglickou literatúrou 20.st. Harry BLAMIRES
A GUIDE TO TWENTIETH CENTURY LITERATURE IN ENGLISH SPRIEVODCA ANGLICKOU LITERATÚROU 20. STOROČIA Kniha obsahuje stručný prehľad autorov z anglicky hovoriacich krajín (okrem USA) (viď foto č.2) Vtlačené vo Veľkej Británii, 1983 Sú tam informácie aj o menách ako Samuel Becket, Fitzgerald, Tolkien, Muriel Spark (všetci autori sú vo fotografiách) Vynijajúci stav. 312 strán. Kontaktujte ma mailom, prosím, nie na číslo. Osobný odber je možný v Hlohovci alebo v Piešťanoch. Posielam iba slovenskou poštou.
Lady midnight
Predám knihu lady midnight od autorky cassandra clare. Píšte na email čislo je vymyslené. Posielam po prevode peňazí na účet.
Kniha Lady of the Forest - Jennifer Roberson
Predám knihu Lady of the Forest - kniha je v anglickom jazyku. Je v dobrom stave. cena je 5 eur.
Beethoven: The Man Revealed (John Suchet)
Unikátna biografia Beethovena s fotografiami, vo veľmi dobrom stave, pevná väzba.V anglickom jazyku.
Knihy - biografia (Arnold, Musk, Tyson, Jordan, Jobs)
Predám za symbolickú cenu knihy v EN jazyku. Zoznam: Ashlee Vance - Elon Musk Mike Tyson - Undisputed Truth Roland Lazenby - Michael Jordan: The life Arnold Schwarzenegger - Total recall Walter Isaacson - Steve Jobs V prípade záujmu kontakt cez email. *Obrázok je ilustračný :)*
Predávam publikáciu od autora Robinson
Ponúkam na predaj knihu s názvom "The Black Prince My Life In Bodybuilding: Muscle Vs Hustle" od autora Robinson. Osobná biografia autora a popis diania v kulturistickom prostredí. Publikácia bola 1x čítaná, nemá pevnú väzbu (paperback); strany však veľmi dobre držia pokope. Na pár stranách boli prilepené papierové lepiace štítky, ktoré boli odstránené. Kniha bola zakúpená v zahraničí, jazyk: anglický. Osobný odber alebo na dobierku, cena: 20 EUR.