inzercia, predaj, predám, bazár

Biokrb na lieh KRATKI Oktober Patina

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Biokrb October Patina je natieraný špeciálnou technikou, vďaka ktorej sa dosahuje efekt imitácie starého dreva. Každý kus je originálny a v interiéri neprehliadnuteľný.

Voľnestojaci romantický biokrb, ktorý si môžete jednoducho prisunúť k stene. Korpus biokrbu je vyrobený z MDF dosky.

Srdcom biokrbu je regulovateľný horák s TUV certifikátom, vďaka ktorému si viete nastaviť výšku plameňa, dobu horenia, tepelný výkon a spotrebu paliva.

dohode viem poslat kurierom, pripadne doviest do BB, ZV, BA.
Biokrb na lieh KRATKI Oktober Patina
Podobné inzeráty
Kratki Biokrb MISA
Predam uplne nový Kratki Biokrb MISA iba vyskúšaný bez poškodenia za menej ako polovičnú cenu. Pekná dekorácia ohňa do bytu kde nie je možné zriadiť kachle na drevo. Nalieva sa do misky s mineralnou vatou bioalkohol Plameň sa reguluje šírkou medzery so zástrčnou rukoveťou z plechu. Je to masív oceľ relatívne rozmerné 16 x 71 x 40 cm. Hmotnosť 11kg. Menovitý výkon: max. 2,2 až 2,5 kW. Môžem poslať ako balík na dobierku alebo osobne v Brestovom pri Novom meste nad Váhom.
Predám biokrb Klarstein Phantasma Glassy 1,3L
Predám tento polročný nepoužívaný biokrb na etanol aj s 2L naplňou v cene. Biokrb je uplne ako nový. Pri rýchlom jednaní zľava možná. Pošlem aj na dobierku + poštovné. Popis etanolovom krbe Klarstein Phantasma Glassy sa skryl do štýlovej konštrukcie z ušľachtilej ocele a skla, aby priniesol romantiku do Vašej obývačky. Ohník si môžete užívať sami, vo dvojici alebo s priateľmi a rodinou. Vďaka CleanFire princípu aj úplne bez dymu a zápachov. Namiesto dreva či uhlia tu horí bio etanol, takže nie je potrebný žiadny odsávač dymu či komín. Do nádržky horáka z ušľachtilej ocele sa zmestí 1,3 litra a toto množstvo sa postará o horiaci ohník až po dobu štyroch hodín. Biokrb Phantasma Glassy je voľne stojaci  môžete ho využiť aj ako ohnisko na stôl alebo postaviť na obývačkovú skrinku vhodný do interieru domu,bytu,chalupy a tiež dekorácia na terasu.
Bio krb Kratki Swarowski
Predám nevyužitý nový biokrb kratki swarowski, použitý párkrát
Biokrb
Predám biokrb Easy S Open EKONOMY patina siva, má jeden úsporný horák s TUV certifikátom. K tomu biely dekoračný kameň,zhašadlo,lievik a oleje. Biokrb je k zabudovaniu,alebo montáž priamo na stenu. Rozmery 65 cm široký vysoký 35cm a hlboký 15cm. Použitý pár krát ako nový. Pôvodná cena 89,- eur teraz 50,- prípadne dohoda
Lieh Na Univerzalne Použitie Za Symbolicku Cenu Aj Poštouuuu
Dobry den. Pozrite si aj dalšie moje inzeraty. Stlačte v inzerate nižšie na meno Gastrotovar a zobrazia sa Vam všetky moje gastro inzeraty. Predam osobne alebo možem poslať aj poštou. Popis : Predam lieh vhodny do liehovych varičov alebo krbov . Lieh je vhodny aj na dalšie využitie ako napriklad : -Odmasťovanie -Čistenie -Kurenie -Svietenie -Dezinfekcia -Rozkurenie Pahreby -Pridavok Do Nemrznucich Zmesi atd.atd. .......... Momentalne ceny liehu sa v obchodoch pohybuju od 4,90 Eur za 1 Liter. Teraz predam len za smiešnu cenu 1,60 Eur za 1 Liter. Cena : 35 litrov liehu plus bandaska plus kurier = len 65 EUR až k Vam domov. Platite len za 33 litrov. Navyše okrem velmi nizkej ceny liehu ako Bonu.s dostanete 2 litre liehu a bandasku v cene. Ak nahodou nebudem dvihat mobil pravdepodobne nebudem ho mat pri sebe a ozvem sa na Vaše zmeškane hovory alebo zmeškane SMS hned ako to bude možne. V pripade zaujmu o kupu liehu pište,volajte .......... Dakujem ..
Krb na lieh
Predám biokrb, krb na lieh, funkčný. Rozmery 84x68, hlbka 27cm. Hmotnost: 22kg Krb nie je na drevo ale na bio alkohol. Drevo v krbe je keramicka dekoracia. S drziakmi na stenu. V okrese Trencin mozem doviezt. Tel: