inzercia, predaj, predám, bazár

Biolampa

Kategória: Ostatné drobné

Eifa D 514, ako nove, nevhodny darcek, osobne PK, BA
Biolampa
Podobné inzeráty
Biolampa Medilight
Predám biolampu medilight + stojan ako nová Biolampa Medilight je liečebný prístroj založený na princípe liečby polarizačným svetlom využívajúcim elektromagnetické účinky na organizmus. Je významným pomocníkom pri starostlivosti o telo a pri riešení mnohých zdravotných ťažkostí. Tento výrobok najvyššej kvality v roku 2010 bol vyrobený v Maďarsku. Biolampa dostala Európsky certifikát, kde spĺňala všetky legislatívne požiadavky EÚ (na bezpečnosť, ochranu zdravia, ochranu životného prostredia).
Biolampa Zepter Bioptron PRO 1
Predám Biolampu Zepter Bioptron PRO 1. s Polohovateľným výškovo nastaviteľným stolový stojanom, farebnými filtrami a aj podlahovým nastavitelným stojanom. Biolampa bola použita iba jedn krát, pri hojení pooperačnej rany, z velkou spokojnostou a je v 100% stave. Je to certifikovaný zdravotnícky prístroj na všestranné využitie. Kryt proti prachu. Po dohode je možné doviest alebo poslat kurierom. Dovoz alebo kurier nieje v cene) Zvolen
BIOLAMPA D514
Predam biolampu d514.Minimalne pouzivana povodna cena 180eur.Maximalne zachovala.
Bioptron lampa
Ponúkam bioptron lampu od fi.Zepter Bioptron PRO 1. Biolampa bola veľmi málo používaná a je vo veľmi dobrom stave. Je to certifikovaný zdravotnícky prístroj na všestranné využitie. Priemer svetla: 11cm Polohovateľný výškovo nastaviteľný stolový stojan. Kryt proti prachu.
UPLNE NOVA LAMPA BIOPTRON MED ALL
Predám úplne novú, zabalenú v krabici lampu BIOPTRON MED ALL zo SVETOZNAMEJ FIRMY ZEPTER vo veľmi VYHODNEJ CENE!!! Vylepšená ľahko ovládateľná Biolampa MedAll umožňuje lepšie a pohodlnejšie ošetrenie celého Vášho tela. Účinok biolampy MedAll sa dá využiť na posilnenie a liečbu organizmu pri ranách, popáleninách, vredoch, zápaloch, ochoreniach svalov, kĺbov a kostí, kožných ochoreniach ako akné, ekzémy, psoriázy, chorobné zmeny úst a mnoho ďalších chorôb. Hlavné je vhodná pre deti, staršich ľudi.... (NEVYHNUTNÁ pri prechládnutí,BRONCHIALNÁ ASTMA,DUTINY, ARTROZY... a t.d), pre športovcov, použiva ju aj Peter SAGAN aj iné ŠPORTOVCI!!! ZARUKA 5ROKOV!!! Lampa je zabalená v krabici, aj zo stojanom len teraz došla... Cena dohodou. Všetky info tel. Alica.
Infračervená biolampa
Predám novú infralampu so 100W žiarovkou a s možnosťou uchytenia na stôl. Len poštou (+ cena poštovného prípadne dobierky). Cena pevná.