inzercia, predaj, predám, bazár

Biolampa Zepter Bioptron PRO 1

Kategória: Ostatné drobné

Predám Biolampu Zepter Bioptron PRO 1. s Polohovateľným výškovo nastaviteľným stolový stojanom, farebnými filtrami a aj podlahovým nastavitelným stojanom. Biolampa bola použita iba jedn krát, pri hojení pooperačnej rany, z velkou spokojnostou a je v 100% stave. Je to certifikovaný zdravotnícky prístroj na všestranné využitie.
Kryt proti prachu.
Po dohode je možné doviest alebo poslat kurierom. Dovoz alebo kurier nieje v cene)
Zvolen
Biolampa Zepter Bioptron PRO 1
Podobné inzeráty
Bioptron lampa
Ponúkam bioptron lampu od fi.Zepter Bioptron PRO 1. Biolampa bola veľmi málo používaná a je vo veľmi dobrom stave. Je to certifikovaný zdravotnícky prístroj na všestranné využitie. Priemer svetla: 11cm Polohovateľný výškovo nastaviteľný stolový stojan. Kryt proti prachu.
BIOPTRON PRO 1
Predám švajčiarsku biolampu Zepter Bioptron PRO 1. Biolampa je používaná a plne funkčná. Original krabicu ani papiere nemam. Priblizny vek viac ako 2 roky. Používaná minimálne. Cena je pevna.
UPLNE NOVA LAMPA BIOPTRON MED ALL
Predám úplne novú, zabalenú v krabici lampu BIOPTRON MED ALL zo SVETOZNAMEJ FIRMY ZEPTER vo veľmi VYHODNEJ CENE!!! Vylepšená ľahko ovládateľná Biolampa MedAll umožňuje lepšie a pohodlnejšie ošetrenie celého Vášho tela. Účinok biolampy MedAll sa dá využiť na posilnenie a liečbu organizmu pri ranách, popáleninách, vredoch, zápaloch, ochoreniach svalov, kĺbov a kostí, kožných ochoreniach ako akné, ekzémy, psoriázy, chorobné zmeny úst a mnoho ďalších chorôb. Hlavné je vhodná pre deti, staršich ľudi.... (NEVYHNUTNÁ pri prechládnutí,BRONCHIALNÁ ASTMA,DUTINY, ARTROZY... a t.d), pre športovcov, použiva ju aj Peter SAGAN aj iné ŠPORTOVCI!!! ZARUKA 5ROKOV!!! Lampa je zabalená v krabici, aj zo stojanom len teraz došla... Cena dohodou. Všetky info tel. Alica.
Predám čističku vody Zepter Edel Wasser + nože Zepter zdarma
Predám novú nepoužitú čističku vody Zepter Edel Wasser - oranžový - 5 stupňový systém. Nová, nepoužitá a ešte originál zabalená. Technické špecifikácie Názov výrobku Zepter Edel Wasser model: PWC-670 - oranžový Metóda čistenia Reverzná osmóza Objem nádrže 3,9 l Rozmery 200 mm (šírka) × 390 mm (hĺbka) × 370 mm (výška) Čistá hmotnosť 4,5 kg Výkonnosť 76,8 l/deň (25 °C, 138 kPa) Pracovný tlak 138 kPa – 827 kPa Pracovná teplota 5 – 35 °C Gratis k čističke aj nože Zepter v hodnote 150€!!!
Biolampa Medilight
Predám biolampu medilight + stojan ako nová Biolampa Medilight je liečebný prístroj založený na princípe liečby polarizačným svetlom využívajúcim elektromagnetické účinky na organizmus. Je významným pomocníkom pri starostlivosti o telo a pri riešení mnohých zdravotných ťažkostí. Tento výrobok najvyššej kvality v roku 2010 bol vyrobený v Maďarsku. Biolampa dostala Európsky certifikát, kde spĺňala všetky legislatívne požiadavky EÚ (na bezpečnosť, ochranu zdravia, ochranu životného prostredia).
Terapia farbami Bioptron Compact III
Predám sadu terapia farbami Bioptron od Zepter Slovakia. Sklenené filtre neboli používané. Cena dohodou.