inzercia, predaj, predám, bazár

Birex Disc 400EF

Kategória: Analógové fotoaparáty

Birex Disc 400EF má klasický vzhľad fotoaparátu z 80. rokov minulého storočia. Jedna sa o zberateľský kúsok, fotoaparát je plne funkčný. Jedna sa o fotoaparát na kazety , fotoaparát bol vyrobený v Singapure.
+ Originálne pútko na ruku
⚫ Značka: Birex
⚫ Model: Disc 400EF
⚫ Formát : kazety
⚫ Vstavaný blesk : áno
Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Birex Disc 400EF
Podobné inzeráty
Kodak Disc 3600
Tento model Kodak Disc 3600 sa vyrábal v USA od roku 1986 do roku 1990. od ostatných základných modelov odlišuje tým, že vpredu široký kryt chráni objektív a spúšť, vzadu je tlačidlo testu blesku. Jeho objektív je 15 mm F/4. Fotoaparát je séria diskových negatívov, ktoré spoločnosť Kodak uviedla na trh v 80. rokoch, s formátom 8 mm x 11 mm. Z dôvodu nedostatočnej konkurencieschopnosti a trhových trendov bola v roku 1999 výroba negatívov ukončená a trh takmer zanikol. Fotoaparát je plne funkčný ⚫ Značka: Kodak ⚫ Model: Disc 3600 ⚫ Formát : kazety ⚫ Vstavaný blesk : áno Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Kodak disc 4000
Zo zbierky ponúkam fotoaparát Kodak disc 4000. Zvláštnosťou tohoto fotoaparátu je fotenie na špeciálne originálne disky. Fotoaparát je v peknom vizuálnom stave, viď autentické fotky. Predáva sa na poličku, doplnenie zbierky. Cena 8,50€ + pošta. Kontakt cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Kodak disc 4000
Pre zberateľa ponúkam tento kuriózny fotoaparát Kodak disc 4000, fotoaparát, ktorý ako záznamové médium používal rotačný disk. Fotoaparát je v zachovalom stave, viď autentické fotky. Cena 7€+ poštovné. Kontakt cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Hanimex disc 420 senzor - RETRO
Dobrý deň Ponukam retro fotoaparat hanimex disc 420 Pre zberateľov alebo fanúšikov starých foto-video, do vitríny Funkcnost neznama Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty V prípade záujmu volať alebo sms
Kodak DISC 6000
Ponúkam zberateľovi tento fotoaparát, funkčnosť neviem preveriť, vizuálne v 100% stave ako nový
Kodak disco 3600
Zo zbierky ponúkam fotoaparát Kodak disc 3600. Zvláštnosťou tohoto fotoaparátu je fotenie na špeciálne originálne disky. Fotoaparát je v peknom vizuálnom stave, viď autentické fotky. Predáva sa na poličku, doplnenie zbierky. Cena 8€ + pošta. Kontakt cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.