inzercia, predaj, predám, bazár

BIVAK DELPHIN YURTA NEO CLIMACONTROL

Kategória: Kemping

Predám BIVAK DELPHIN YURTA NEO CLIMACONTROL zabalený úplne nový
BIVAK DELPHIN YURTA NEO CLIMACONTROL
Podobné inzeráty
Terra Nova Bivak
Predam Terra Nova Jupiter bivak. Ľahký, vodeodolný a vysoko priedušný-navrhnutý pre minimalistické použitie v batohu pri cestovaní a bicyklovaní.
DELPHIN LEHÁTKO EF8 EASYFLAT
Predám DELPHIN LEHÁTKO EF8 EASYFLAT 2 krát použité
Stan ZAJO Norsk 2 NEO
Predám 2x použitý stan ZAJO Norsk 2 Neo.
JERVEN BAG Exclusive - Mountain + zateplenie PRIMALOFT
Pončo, celta, pláštěnka a bivak i spacák v jednom balení s ODDĚLENOU thermo vložkou PRIMALOFT 60g/m2. Úplne nové, nepoužívané, bolo to len rozbalené. Cena: 450 eur (pôvodná cena 580 eur) + poštovné, alebo osobný odber v Banskej Bystrici. Tel. číslo vymyslené, reagujem len na email cez formulár.
Predam nove vaky z vlny a polyesteru 65 na 35%
Predam dva vaky z ovcej vlny (65%)a polyesteru (25%). Usite su z hutnej a pevnej latky. Vaky su odolne a nehorlave, prisposobene na nudzove prespanie na chate,v karavane, ci aute. Cena za kus. Vaha jedneho cca 1,8 kg. Latka je nenarocna na udrzbu a vydrzi aj drsnejsie podmienky ako bezny spacak. Vhodne pre postavu az do 190cm vysoku. Finalna verzia vakov je vypracovana so zatahovanim (snurou z paracordu). Ani raz nepouzite. Lokalita Hviezdoslavov. nudzove prespanie, na bivakovanie, vak, deka, spacak, bivak
JERVEN BAG Exclusive - Mountain + zateplenie PRIMALOFT
Pončo, celta, pláštěnka a bivak i spacák v jednom balení s ODDĚLENOU thermo vložkou PRIMALOFT 60g/m2. Úplne nové, nepoužívané, bolo to len rozbalené. Cena: 400 eur (pôvodná cena 580 eur) + poštovné, alebo osobný odber v Banskej Bystrici. Tel. číslo vymyslené, reagujem len na email cez formulár.