inzercia, predaj, predám, bazár

Bižutéria aj sterling

Kategória: Ostatné

Predám rôzne bižutérie,štrasove náhrdelníky aj náušnice,súprava, vhodné na svadbu klipsy ,aj iné na opasok ,....náhrdelníky detské ,menšie, všetko funkčné není nič pokazené ,
Cena za bižutériu 15.eur

žabka zelená je brošna ma značku sterling , mincove striebro krásne kamene
Cena 39.eur

Lyžička Miláno suvenír za 5eur.
Pestrá hviezdica 10cm priemer cena 5.eur
Bižutéria aj sterling
Podobné inzeráty
Funkčný starožitný písací stroj Corona Sterling z roku 1935
Predám prenosný starožitný písací stroj CORONA STERLING z roku 1935. Výrobca The L.C. Smith & Bros. Typewriter Company, Syracuse, N.Y., USA. Krásny písací stroj, s tajuplným odkazom od opravára pre ďalšie generácie. Stroj je vyčistený, vyskúšaný predáva sa s kufríkom. Potreboval by novú pásku, po dohode ju vymením. Podrobnejšie info v prípade seriózneho záujmu, ideálne mailom. Miesto odberu Michalovce, Košice, prípadné poštovné hradí kupujúci.
Elektrický vozík pre seniorov - Sterling Swift
Predám používaný elektrický vozík pre seniorov - Sterling Swift. Stav: používaný, plne pojazdný, cca. pred dvoma rokmi menená batéria. Málo jazdený. Nosnosť: 137kg. Max. rýchlosť: 10km/h Dojazd: cca. 25km Nastaviteľná výška sedadla: 45 - 50 cm. Sedadlo je otočné. Opierky na ruky sú sklápacie. Príslušenstvo: krycia fólia, pumpa na dofukovanie kolies, nabíjačka batérií. Nutné zabezpečiť si odvoz! Kuriérom, ani inou dopravou neposielam! Cena: 400,-EUR. Kontakt prosím e-mailom, tel.č. je vymyslené!
Predám náramok bižutéria
Predám náramok bižutéria, nenosený. Osobný odber - Petržalka
Predám náušnice bižutéria
Predám náušnice bižutéria, nenosené. Osobný odber - Petržalka
svadobná bizuteria
svadobná bizuteria. cena plus dobierka ktorá stojí 6€ NEVOLAŤ IBA SMS ALEBO EMAIL
Bižutéria - náušnice, náramky, retiazka
Cena 5€ za všetko. Retiazka so srdiečkom a zelený náramok sú nové, zvyšná bižutéria bola používaná. Cena je uvedená bez poštovného. Na dobierku neposielam.