inzercia, predaj, predám, bazár

Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor

Kategória: Ostatné

Základné funkcie programu DaVinci Resolve Speed Editor

Rýchle prechádzanie nahraného materiálu v režime Source Tape
Vyhradené tlačidlá In/Out na určenie počiatočných/koncových bodov
Úplne nové pracovné režimy na rýchle hrubé úpravy
Pohodlné strihanie videa v reálnom čase pomocou otočného ovládača
Tlačidlá na zmenu efektu prelínania
Možnosť priameho vloženia časového kódu
Blackmagic Design DaVinci Resolve Speed Editor
Podobné inzeráty
BLACKMAGIC DESIGN DAVINCI RESOLVE SPEED EDITOR
Predám speed editor na davinci resolve. Používcal som ho na triedenie materiálov pri velkých projektoch. Málo využívaný. Super stav takmer nový. Myslím, že je v záruke. balenie obsahuje - speededitor -usb c-c -krabica (asi záruka - pozriem) - NEOBSAHUJE davincii licenciu Cena s Licenciou na shope 450 eur Moja cena speededitora bez davinci 200 Pozri aj ďalšie inzeráty. Rozpredávam techniku.
Blackmagic davinci resolve
Predam Blackmagic davinci resolve speed editor + software tak ako je na foto. Zaruka este 8 mesiacov.
Blackmagic davinci resolve
Predam Blackmagic davinci resolve speed editor tak ako je na foto. Zaruka este 8 mesiacov. Po rozkliknuti najdete aj PC ktore je na predaj a na ktorom som ho pouzival.
BLACKMAGIC DESIGN DECKLINK MINI RECORDER
DeckLink Mini Recorder je extrémně kompaktní PCIe karta pro instalaci do běžných i nízkoprofilových počítačových skříní. Podporuje nabírání SD i HD videí, v komprimované i nekomprimované 10bitové 4:2:2 YUV kvalitě. Karta je osazena SDI i HDMI porty a je kompatibilní s Final Cut Pro X, Adobe Premiere Pro CS6, Avid Media Composer 6, Blackmagic DaVinci Resolve, Adobe After Effects CS6, Adobe Photoshop CS6 a dalšími aplikacemi. Pro Windows, Mac OS X a Linux systémy. Podporované rozlišení: 720p50, 720p59.94, 720p60, 1080PsF23.98, 1080p23.98, 1080PsF24, 1080p24, 1080PsF25, 1080p25, 1080PsF29.97, 1080p29.97, 1080PsF30, 1080p30, 1080i50, 1080i59.94 a 1080i60. Karta je již bez záruky. Použita tak 3x do roka. Možnost zaslat na dobírku po uhrazení poštovného předem. Technické parametry:
BLACKMAGIC DESIGN ATEM SDI EXTREME ISO
BLACKMAGIC DESIGN ATEM SDI EXTREME ISO - predam BLACKMAGIC DESIGN ATEM SDI EXTREME ISO v zaruke, pouzita na dvoch akciach, nevyhovuje, prechod naspat na soft reziu wirecast blackmagic quad 2. Modely ATEM SDI sú varianty 3G-SDI populárnych režijných zariadení ATEM Mini HD! Modely ATEM SDI a ATEM SDI Pro ISO majú 4 vstupy SDI, variant ATEM SDI Extreme ISO má 8 vstupov SDI s konverziou štandardov a synchronizáciou signálu. Rozhranie USB môže pracovať v režime webovej kamery a varianty Pro a Extreme ponúkajú ďalšie špecializované funkcie na streamovanie videa. Režimy ATEM SDI sú ďalej vybavené integrovanou kompaktnou konzolou s tlačidlami na výber vstupov a efektov. Modely ATEM SDI Pro a Extreme ponúkajú aj tlačidlá na ovládanie nahrávania a streamovania a prepínanie výstupu medzi výstupmi z kamery a režimami Program a Multiview. rychle jednanie pridam 4ks tally light wifi…
BLACKMAGIC DESIGN MULTIVIEW 4
BLACKMAGIC DESIGN MULTIVIEW 4 Klíčové funkce Blackmagic MultiView 4 Multi-view řešení s možností zobrazení výstupu na Ultra HD televizorech / displejích. Zobrazí až 4 zdroje SDI signálu na jediném HD nebo Ultra HD displeji s rozhraními SDI či HDMI. 4x 6G-SDI průchozí vstupy. Kompatibilní se všemi SD, HD a Ultra HD normami až do formátu 2160p30. Automatická re-synchronizace vstupu dovolí simultánní zobrazení kombinace SD, HD a Ultra HD signálů. Klasické zobrazení rozdělené na čtvrtiny. Podporuje výstupní rozlišení 1920 x 1080 a 3840 x 2160. Kompaktní provedení výšky 1 RU a třetinové rackové šířky. Integrovaný napájecí zdroj s rozsahem vstupních napětí 90V - 240V. Dálkové ovládání pomocí ethernetového rozhraní a software pro Mac OS X i Windows. Podporuje napájení Power over Ethernet (PoE+); může sloužit jako zdroj záložního napájení. Podporuje volitelný čelní panel Teranex Smart Panel s ovládacími prvky a LCD displejem. Pomocí volitelného rackového adaptéru Teranex Mini Rack Shelf jej lze snadno zabudovat do přístrojových skříní. Viac info: Dôvod: odpredaj pre nás už nepotrebnej techniky. Poprosím najprv kontakt cez mail. Nie vždy môžem zdvihnúť telefón.