inzercia, predaj, predám, bazár

Blackstar ID:Core 10 v3 - modelingové kombo, Top stav

Kategória: Strunové nástroje

Blackstar ID:Core 10 v3.

Značkové veľmi dobré vybavené malé modelingové kombo s výkonom 10W.
Šikovné na domáce hranie. Praktická rúčka na prenášanie.

Veľmi slušné skreslené zvuky, veľa funkcií a nastavení, dostatočný výkon.

Top stav, ako nové. Používané občasne a iba pár mesiacov. Kupujem vyšší model.

- 6+6 kanálov odstupňovanými od čistého zvuku cez rockovejší crunch až po high-gain skreslenie.

Plus mnohé ďalšie zvuky nastaviteľné cez PC software.

- ovládač ISF (na nastavenie tónu zvuku s americkejším alebo britskejším charakterom).
Plus cez PC sa dá nastavovať a uložiť úroveň PRESENCE a RESONANCE, ktoré menia tón.

- 12 efektov: Modulation (Phaser, Chorus/Flanger, Envelope, Tremolo), Delay (Linear, Analogue, Tape, Multi), Reverb (Room, Hall, Spring, Plate).

- má funkciu TAP Tempo na nastavenie delay a iných efektov.

- softvér na editáciu zvukov Architect pre PC, ktorý ponúka pokročilé možnosti nastavovania a editácie. Súčasťou softvéru je simulátor kabinetov Cab.

Výkon: 10 W, Repro: 2x 3" stereo. Vie byť poriadbe hlasné, aj keď je menšie.


- konektor USB (4-kanálové audio USB) na nahrávanie v DAW s nízkou latenciou,

- slúchadlový výstup so simuláciou kabíny,

- má vstavanú ladičku

Orinálna krabica, manuál, software.

Pošlem viac gotiek. Možnosť vyskúšať.

Nové stojí 150 eur.
Cena pevná.

Pridám kábel a mnoho pesničiek s akordami a notami, ak bude záujem.

Viem aj poslať kuriérom.

Blackstar ID:Core 10 v3 - modelingové kombo, Top stav
Podobné inzeráty
Blackstar ID:Core Stereo 100
Predám modelingové kombo Blacstar ID Core 100. Výborné modelingové kombo na ktorom sa da nakrútiť veľa štavnatých zvukov, vhodné pre začiatočníka aj koncertujúceho hráča, pri rýchlom jednaní 7 strunná gitara v hodnote 160€ iba za 80€ : Kombo je v 100% stave, používané iba doma, dôvod predaja - nemá využitie - 12 efektov - možnost vytvorenia 35 presetov/aplikacia: - 6 amp sim. Blackstar - wide stereo sound - In-Build Looper s nekonečnými overdubmi. - Blackstars patentované ISF ovládanie pre prepínanie medzi americkými a britskými štýlmi zosilňovačov. Preferujem osobný odber
BLACKSTAR
Predám lampové kombo Blackstar HT 5 s reverbom.Séria HT-5 od Blackstaru disponuje kvalitnými lampovými aparátmi obsahujúcimi všetko potrebné pre skúšobňové alebo prípadne domáce hranie, vyhrala taktiež prestížnu cenu Total Guitar GroupTest. Snahou Blackstaru pri tejto sérii bolo hlavne vytvoriť aparáty, ktoré zvládnu hrať takisto dynamicky čisto pri akejkoľvek úrovni hlasitosti. Samozrejmosťou u nich sú tiež plne emulované stereo výstupy pre externé reproboxy/slúchadlá so simuláciou 4x12 alebo 1x12 reproboxov s impedanciou 16 a 8 Ohmov. Taktiež tu nájdete podporu efektovej slučky a AUX vstup pre hranie s vašimi obľúbenými songami. HT-5C je inovatívne 5W kombo zo série HT-5, o výkon a zvuk sa tu starajú lampy ECC83 a 12BH7 ktoré spolupracujú s 12“ Blackbird 50 Custom-Designed reproduktorom. Nájdete tu tiež Clean a Overdrive kanál ktoré sa dajú prepínať footswitchom. Clean kanál môžete ovládať knobmi Volume a Tone, Overdrive kanál zasa knobmi Volume a Gain. Okrem toho tu nájdete tiež 4-pásmový ekvalizér s patentovanou Blackstar technológiou ISF ktorá zaisťuje plynulý prechod medzi US a UK zvukom a výstup na Vašu gitaru. Kombo je minimálne hrané, v super stave - ako nové. Momentálna predajná cena je cca 540 € - moja 350 € + pridám footswitch + stojan na kombo.
Predam gitarove kombo ORANGE CRUSH 35RT
Predam gitarove kombo ORANGE CRUSH 35RT. Kombo je v bezchybnom stave. Dovod predaja je, ze do bytu mi to je zbytocne silne kombo. Popis produktu: 2-kanálové tranzistorové gitarové kombo zo série Crush ponúkajúce typický Orange zvuk. Disponuje 3-pásmovým ekvalizérom, predzosilňovačom s high gainom a citlivým overdriveom, detailnou saturáciou tónu, alebo skresleným kanálom, podobným ako pri ikonickom aparáte Rockerverb v tranzistorovej podobe. Kombo ponúka výkon 35 W a je osadené jedným 10" reproduktorom Voice of the World. Okrem toho je vybavené zabudovaným tlmeným efektovým loopom, efektom reverb, zabudovanou ladičkou, alebo funkciou CabSim, ktorá verne simuluje mohutný tón Orange 4 x 12 kabinetu cez slúchadlový výstup. Ovláda sa pomocou potenciometrov Dirty Gain, Treble, Middle, Bass, Clean/Dirty Volume a Reverb, ďalej prepínačom kanálov, alebo spínačom pre ladičku. Kombo má zabudovaný jeden 1/4" nástrojový vstup, slúchadlový výstup, AUX vstup, alebo konektor pre footswitch (nie je súčasťou balenia). Rozmery: 440 x 400 x 230 mm, hmotnosť: 11 kg. 
Gitarové kombo Nux mighty 20Bt
Modelingové kombo pre elektrickú gitaru s výkonom 20 W. Ponúka simulácie gitarových zosilňovačov a zabudované efekty. Kombo je vhodné pre skúšobňu a domáce cvičenie. Mighty 20 BT poskytuje 4 kanály. Každý z kanálov disponuje 2 zvukovými predvoľbami z čoho každá predvoľba ponúka simuláciu jedného zo známych gitarových zosilňovačov. Kombo tak prináša 8 rôznych zvukov pre akýkoľvek hudobný žáner. Zároveň kombo obsahuje 3 zabudované efekty s možnosťou kombinovania. Súčasne je možné použivanie delay, reverb a modulačného efektu. Každý z efektov ponúka 3 druhy. Prostredníctvom Bluetooth je možné pripojenie mobilného telefónu. To umožňuje hru s obľúbenými skladbami. K dispozícii je aplikácia pre ovládanie funkcií komba - Gain, Level a Tone. Navyše je možné ovládanie a nastavenie efektov. Výkon 20 W 1 x 8“ reproduktor 4 kanály (Clean, Overdrive, Metal, Lead) každý kanál ponúka 2 predvoľby Ovládacie prvky pre Gain a Level, 3-pásmový EQ (Bass - Mid - High) a Master Volume 18 druhov efektov (Chorus, Phaser, Tremolo, Vibe, Delay, Reverb) 3 x reverb a 3 x delay efekt Funkcia Tap tempo AUX vstup a slúchadlový výstup s 3,5 mm jack konektorom
gitara combo kufor obal príslušenstvo: -Marin CL100S 3/4 špa
gitara combo kufor obal príslušenstvo: -Marin CL100S 3/4 španiela 45 eur (ženská,dámska,detská) Yamaha-eg-112 pacifica 150 nová -Axl Telecaster Badwater El Dorado Emg 150 eur -umelecká čierna,veľmi ľahká 90 eur (Aj pre ľaváka prerobím) Kombo dvojkanálové ROCKTONE 30R 45w Presence,Reverb,Effect,Loop 70eur Behringer gm108 15w modelingové 40eur Blackstar LT-Echo 10 modelingové 40eur Fender Squier Frontman 10G nový 40eur -Elektrické bubny Sheffield so vstupom, výstupom, aj na batérie 25 eur -Mikrofón Gemini 2x bezdrôtový + prijímač 60eur -Snímač single krk 10 eur Fender Squier Bullet Stratocaster -Kufor akustická 60 eur -gigbag Gewa, Ritter, rockbag warwick, wtf 13 elektrická gitaru elektrickú -Pás Fender,Marshall,vox,yamaha, šnúra 7 -Tremolo páka 6 -Kľuka na struny 5 -Stojany,8 ladička peavey, 5 kapo(capo),5 trsátka peavey,0.5 Dobrý stav Aj poštou Aj vymením za niečo zaujímavé SMS nie, volať poobede
blackstar fly3 mini stereo mini kombo
kombo na baterky Gitarová sada zložená z komba FLY 3 a reprobedne FLY 103. Kompaktné mini kombo FLY 3 disponuje dvoma kanálmi – Clean a Overdrive. Ponúka výkon 3W a 3" reproduktor Blackstar. Okrem toho je vybavený nastaviteľným páskovým delayom, alebo funkciou Infinite Shape Feature.