inzercia, predaj, predám, bazár

Blend-a-dent čistiace tablety

Kategória: Ostatné

Nové balenia - 2€/bal. Pošta/Packeta. Posielam len vopred prevodom na účet (na dobierku nie) alebo možnosť osobného odberu v Dunajskej Strede. Za pochopenie ďakujem.
Blend-a-dent čistiace tablety
Podobné inzeráty
Sprchový system Handgrohe Vernis Blend čierny a bateria
Predám úplne nové nepoužité: 1. Sprchový systém Hansgrohe Vernis Blend na stenu bez batérie čierny mat 26272670 2. Sprchová batéria Hansgrohe Vernis Blend bez sprchového setu 150 mm čierny mat 71640670 Cena spolu 380 EUR
Hansgrohe vernis blend Úplne nová zabalená
Umývadlová batéria Hansgrohe vernis blend Úplne nová zabalená - veľkosť nesedela. Presné rozmery a špecifikácie:
Prenájom tepovača Karcher Svidník
PRENÁJOM TEPOVAČA Karcher Puzzi 10/1. Vhodný na profesionálne tepovanie a vyčistenie kobercov, sedacej súpravy, stoličiek, taburetiek, autosedačiek a iného čalúneného nábytku. ✅ jednoduchá manipulácia ✅ hĺbkové a šetrné čistenie ✅ praktické príslušenstvo ✅ 2 ks čistiacich tabliet v cene Tepovač dovezieme k Vám domov a zaučíme Vás. CENA PRENÁJMU: 1 deň- 20€ ( 2 čistiace tablety v cene) 2 dni alebo víkend- 35€ ( 4 čistiace tablety v cene) 3 a viac dni dohodou Čistiaca tableta 0,50€/ks Dovoz v okrese SVIDNÍK ZADARMO. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
Prenájom tepovača Karcher Bardejov
PRENÁJOM TEPOVAČA Karcher Puzzi 10/1. Vhodný na profesionálne tepovanie a vyčistenie kobercov, sedacej súpravy, stoličiek, taburetiek, autosedačiek a iného čalúneného nábytku. ✅ jednoduchá manipulácia ✅ hĺbkové a šetrné čistenie ✅ praktické príslušenstvo ✅ 2 ks čistiacich tabliet v cene Tepovač dovezieme k Vám domov a zaučíme Vás. CENA PRENÁJMU: 1 deň- 20€ ( 2 čistiace tablety v cene) 2 dni alebo víkend- 35€ ( 4 čistiace tablety v cene) 3 a viac dni dohodou Čistiaca tableta 0,50€/ks Dovoz v okrese BARDEJOV ZADARMO. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
blend a dent fixačný krém na zubnú protézu
fixačný krém na zubnú protézu, 10 ks za 40€
Blend-a-dent fixačný krém na zubnú protézu
fixačný krém na zubnú protézu, cena za 9 ks je 50 €