inzercia, predaj, predám, bazár

blesk SpeedLight SB 800

Kategória: Blesky a osvetlenie

Predám výkonný 100% blesk SpeedLight SB 800 s meraním i-TTL za 75€. Viem prísť: Bratislava, Nitra, Trnava, B. Bystrica, Ružomberok, D. Kubín
blesk SpeedLight SB 800
Podobné inzeráty
Nikon Speedlight SB-800
Predam blesk Nikon Speedlight SB-800 Plne funkcny v 100% stave s puzdrom a 2 farebnymi filtrami. Blesk je klompletný so všetkým príslušenstvom a originálnym balením. Viac info:
Blesk - Neewer TT560 SpeedLite - univerzalny
Predám blesk Neewer TT560 SpeedLite - univerzalny. Neewer TT560 univerzálny externý blesk Rozjasnite zábery s novým príslušenstvom – kúpte si foto blesk. Neewer TT560 univerzálny externý blesk je univerzálny blesk pre všetky digitálne fotoaparáty. Externý blesk disponujúci smerným číslom 38 zaistí oveľa väčší výkon než bežne integrované blesky vo fotoaparáte. Poradí si s každým záberom a zabezpečí vyjasnenie veľmi tmavej scény. Využiť ho môžete aj k úspešnému zachyteniu celej scény pri bežnom dennom svetle, alebo vďaka nemu môžete osvetliť objekty snímané proti svetlu. Zásadné znaky externého blesku Neewer TT560 - univerzálny externý blesk Viac info: ✉ Telefón,Email,Sms,Whatsapp ☎ Inzerát je aktuálny do zmazania ✨
Nikon blesky SB-800 a SB-25
Ponukam na predaj Nikon blesky: SB 800 - 169€ Externy blesk s difuzerom, podpora i-TTL. Na 4 (5 s pouzitim externeho puzdra) baterie AA. Plne funkcny v super stave s puzdrom a 2 farebnymi filtrami. Viac info: SB 400 - PREDANY Lahky externy blesk, hlava blesku sa da naklapat. Podpora i-TTL. Na 2 AA baterie Plne funkcny v super stave s puzdrom. Viac info: SB 25 - 89€ Vysoko vykonny externy blesk. Podpora TTL. Otocna a sklopna hlava. Na 4 AA baterie. Plne funkcny v super stave s puzdrom a stojancekom. V pripade potreby poslem viac fotiek. Odber idealne v Kosiciach.
Predám blesk Triopo Speedlight TR-988
Predám blesk Triopo Speedlight TR-988 v top stave, bez známok používania. Používaný minimálne len pri hoby fotení. Blesk má stojanček pre ďiaľkové použitie, má synchornizáiciu, zoom, výklopný difúzor a odrazku. Blížší popis napríklad na Cena 50e. Odber možný len osobne, v Bratislave a okolí.
Predam nevyuzivany blesk CANON Speedlight 580EX II
Predam nevyuzivany blesk CANON Speedlight 580EX II. Blesk je v ochrannom nylonovom puzdre je k nemu plastovy stojan. Minimalne znamky pouzivania Profesionálny blesk - smerové číslo 58 (ISO 100 ohnisko 105mm) a horizontálne a vertikálne otočnú hlavu, doplnenú o výsuvnú odrazovú platničku ktorá funguje ako rozptylka. 14 užívateľských funkcii, vysokorýchlostná synchronizácia FP, Kompatibilný so všetkými fotoaparátmi typu EOS, podáva informáciu o teplote svetla.
Nikon Speedlight SB-800
Predám blesk Nikon SB-800 Blesk je málo použivaný všetko funguje ako má. Dôvod predaja: leží mi v skriny nevyužitý. Pokrokové bezdrôtové osvetlenie vrátane diaľkového blesku s komplexným meraním i-TTL 4 batérie AA ISO 100/200; ohnisko 35 mm, a zoomový reflektor 24 až 105 mm Viac info na: