inzercia, predaj, predám, bazár

BLUDOC-zdroj zdravia - ZEPTER-OD Vtáčnik,Prievidza

Kategória: Zdravie a krása

Zdravotnícky prístroj,s modrým svetlom správnej vlnovej dĺžky,ktorá v bunkách podporuje správne fungovanie buniek,aby si samé vyrábali VITAMÍN D taký,ako telo potrebuje.BLUDOC aplikujeme na tvár.Prístroj zlepšuje pokožku a keďže sú pod ňou akupunktúrne body,celého tela súčasne sa vitamín D vytvára v celom tele.Návod na použitie je priložený k prístroju....
BLUDOC-zdroj zdravia - ZEPTER-OD Vtáčnik,Prievidza
Podobné inzeráty
Farebná terapia pre BIOPTRON MedAll
Predám Farebnú terapiu pre BIOPTRON MedAll Farebná terapia pre Biolampu Zepter Bioptron MedAll obsahuje 6 farebných filtrov. S farebnou terapiou pre Zepter Bioptron MedAll zlepšíte svoje zdravie účinnejšie. Farebné filtre Biolampy Zepter Bioptron MedAll prepúšťajú len žiadané farebné spektrum, ktoré chceme pre terapiu využívať a ostatné farebné spektrá odrážajú naspäť. Týmto spôsobom máte zaručené, že sa nasväcujete tým správnym spektrom. S farebnou terapiou pre biolampu Zepter Bioptron MedAll môžeme docieliť: Zvýšenie energetických rezerv v organizme. Väčšiu odolnosť organizmu voči vnútorným a vonkajším vplyvom. Vaše telo získa vnútornú pohodu a rovnováhu. Dokáže naštartovať váš metabolizmus.
ZEPTER Biolampa Bioptron MedAll + stojan + NOVÉ
Predám úplne novú nepoužitú ani neotvorenú Zepter Biolampu Bioptron MedAll + farebná terapia (momentalne bez coloroterapie) + stojan + Oxy sprej Možnosť kupiť aj osobitne Revolučný prístroj určený na terapiu svetlom je založený na technológii, ktorá získala Nobelovu cenu a je plne certifikovaná na neinvazívne urýchlenie liečby, ako aj na prevenciou širokej škály zdravotných problémov vrátane akné, kožných poranení, športových zranení, artritídy, bolesti krížov a aj v prevencii starnutia. Pre urýchlenie liečby stačí 2x denne 5-10 minútová aplikácia svetla BIOPTRON. Pozrite všetky inzeráty, alebo zavolajte v prípade záujmu o iné zepter veci.Mám množstvo ďalších Zepter ktoré ešte niesú na inzeráte.
Kvantovy analyzator zdravia
Predam kvantovy analyzator zdravia - vysoka uroven a 98% presnost urcenia chorob ci inych vykyvov zdravia. Zial nemam dostatok casu na studium . Nevyuzivam pristroj tak ako som chcela . Ceske menu . Ziadna cina . Vsetkym rodinnym prislusnikom sa trafilo . Naozaj velmi dobra pomocka ku zdraviu. Davam k nemu aj usb instalaciu do Pc . analyzuje 268 poloziek zdravia. Nemusite nic prekladat.
Bioptrony CompIII, MedAII,PROI,PRO,PROFISVETLO
Uvedené bioptrony sú zdrojom celého spektra viditeľného svetla na takmer všetky naše neduhy. Novinky Medolight,BluDoc,sú zdrojom špeciálnej vlnovej dľžky jednofarebného diodového a tak napomáha procesu syntezy vlastného vitamínu D.a iné liečivé vlastnosti má Medolight napomáha syntéze vlastného oxidu dusíka na liečenie všetkých ciev v tele.VŠETKY UVEDENÉ SVETELNÉ PRÍSTROJE ZEPTER POSILŇUJÚ NAŠU IMUNITU aj imunitu našich zvieracích miláčikov.
Bioptron MedAll Zepter
Bioptron MedAll Zepter nepoužitou. Prodám nepoužitou bioptronovou lampu Med All Zepter . Fyzioterapie a rehabilitace - zmenšuje otoky, urychluje regenerační procesy, zmírňuje svalové napětí,Revmatologie - zmírňuje bolesti, odstraňuje ztuhlost, bolesti a únavu nohou, zmírňuje revma,Dermatologie - akné, ekzémy, hematomy, celulitida, vrásky, herpes,Kosmetika - omlazuje a osvěžuje pleť, zlepšuje barvu, strukturu pleti a její pružnost, odstraňuje fleky a pigmentové skvrny,Hojení ran a obnova tkání - pooperační hojení, jizvy, popáleniny, proleženiny, bércové vředy, pásový opar, křečové žíly.
ZEPTER MYIONZ PRO - OSOBNÁ ČISTIČKA VZDUCHU
Predám zabalenú čističku vzduchu - ZEPTER MYIONZ PRO OSOBNÁ ČISTIČKA VZDUCHU My Ion je inovatívna prenosná čistička vzduchu Zepter, ktorá využíva pokročilú technológiu ionizácie vzduchu na odstránenie škodlivých častíc vo vzduchu: PM 2,5, prach, alergény a vírusy. Vďaka jedinečnému systému kefiek z uhlíkových vlákien produkuje My Ion obrovské množstvo 20 miliónov záporných ióntov na cm3, čím vytvára neviditeľnú bariéru, ktorá zabraňuje prenikaniu nebezpečných častíc do dýchacích ciest.