inzercia, predaj, predám, bazár

Blue Bluebird SL

Kategória: Zvuková technika

Blue Microphones Blue Bluebird 100% Stav
Blue Bluebird SL
Podobné inzeráty
Mikrofón Blue bird
Predám nevyužitý kondenzatorovy mic od Blue Pridám grátis stojan. Blue Bluebird Bluebird kardioidny kondenzátorový mikrofón navrhnutý pre použitie na širokú škálu rôzne aplikácie ako napríklad vokálne nahrávky, gitara, bicie, perkusie, klavír, a ďalšie. S kardioidnym polárnym vzorom, Bluebird sa zameriava na hlavný zdroj zvuku, zároveň poskytuje vynikajúce spätnú väzbu.Plochá frekvenčná odozva poskytuje prirodzený zvuk zároveň posilnenej max SPL zabezpečuje ostrý zvuk. Postavený ako univerzálny mikrofón
Mikrofon- Bluebird SL  , zvuková karta- Solid SSL2
mikrofon je ako nový a fakt málo používaný. Nakolko sa vobec nenasiel čas na hudbu popri detoch a cestovaniu , posúvam ho dalej nech slúži tam kde sa využije . Kupovaný cez muziker aj so zvukovou kartou Solid SSL2. Komplet za 540 (majk 300). Blue-250€ Solid-200€ (možnoplus dáka dohoda)
Blue Microphones  Bluebird
Štúdiový mikrofón výborny zvuk 100% Stav v cene je mikrofón a pavúk cena je pevná
Basové kombo Warwick blue cab 30.1
Malé ale výkonné basové kombo Warwick blue cab s 10 palcovým reprakom a výkonom 30W. Nestratí sa ani na pódiu, má aj linkový výstup. Veľká výhoda je zadná nožička, takže je super aj na odposluch. Viac info o rade blue cab tu
Blue Microphones YetiCaster mikrofón - záruka
Predám mikrofón so závesným držiakom Blue Microphones YetiCaster. Mikrofón je v TOP stave a v záruke. Komplet balenie, vhodné aj ako darček. Yeticaster prináša na vašu pracovnú plochu dokonalé nastavenie vysielacieho štúdia. Vďaka Yeti, USB mikrofónu č. 1 na svete, úplne novému držiaku Radius III a Compass ramenu máte všetko, čo potrebujete na profesionálne podcasty, streamovanie hier a prácu s hlasom. Vďaka ohromujúcej kvalite zvuku, profesionálnym funkciám a sofistikovanému vzhľadu na kamere, Yeticaster premení váš počítač na vysielacie štúdio. Nahrávajte a streamujte s bezkonkurenčnou kvalitou zvuku priamo do počítača pomocou USB mikrofónu Blue’s Yeti. Yeti používa patentovanú technológiu troch kapsúl spoločnosti Blue na výrobu nedotknutých nahrávok a streamov v štúdiovej kvalite. Vďaka štyrom rôznym nastaveniam vzorov je Yeti USB mikrofón číslo 1 pre podcasty, streamovanie hier na TwitchTM, hlasové hovory pre YouTubeTM, hovory cez SkypeTM, hudbu a ďalšie. S jednoduchým ovládaním hlasitosti slúchadiel, výberu vzoru, okamžitého stlmenia a zosilnenia mikrofónu budete nahrávať a streamovať ihneď po vybalení. Compass je prémiové rameno s mikrofónom s vnútornými pružinami a vstavanou správou káblov, ideálne pre prenosové aplikácie, ako je streamovanie hier, podcasty, hlasový prenos a ďalšie. Compass, navrhnutý pre Yeti, ponúka plynulý, tichý chod a prepracovaný vzhľad pred kamerou. Radius III je závesný držiak vo vintage štýle navrhnutý tak, aby izoloval mikrofóny Yeti a Yeti Pro USB od hluku, otrasov a okolitých vibrácií. Radius III má nový efektívny, ľahší dizajn, ideálny pre streamovanie z kamery. Radius III, navrhnutý špeciálne pre Yeti, posúva vašu produkciu nahrávania a streamovania na novú úroveň. Yeticaster, vrátane mikrofónu, držiaka a ramena, sa rýchlo a ľahko nastavuje a poteší vaše publikum ohromujúcou kvalitou zvuku. Pošlem aj zásielkovňou / kuriérom.
Sada dynamických mikrofónov Sire Monster 7
Predávam z dôvodou nevyužitia, sú ako nové, použité max 2 hodiny z toho na nahrávanie podcastov, raz na spev. Kupované v Muzikeri, doklad o kúpe viď foto. Vhodné pre duo žena + muž, nakoľko mikrofóny majú rozdielne zvukové vlastnosti (Red a Blue) viac dole v popise. Zvukovo podobné ako: Shure SM58, AKG D5, Popis: Mikrofónová sada, ktorá obsahuje dva mikrofóny Sire v profesionálnej kvalite – model Monster7 Red pre profesionálnych vokalistov a univerzálny model Monster7 Blue pre vokály, prejavy, rap či mnohé iné aplikácie, pričom oba ponúkajú dynamickú štruktúru, kardioidnú smerovú charakteristiku a 3-pinový XLR konektor. Model Monster7 Red produkuje vyvážený zvuk typický pre kondenzátorové mikrofóny, no na rozdiel od nich znesie aj o niečo menej šetrné zaobchádzanie a nevyžaduje fantómové napájanie. Ponúka extrémne široký rozsah (frekvenčná odozva od 40 Hz po 20 kHz) a veľmi plynulý zvuk v štúdiovej kvalite aj počas živých vystúpení. Model Monster7 Blue ponúka typicky dynamický, vyvážený zvuk s výraznými stredne vysokými frekvenciami, ktorý ostáva príjemne teplý a jasný aj v prípade, že ozvučovacie podmienky nie sú ideálne. V porovnaní s normálnymi dynamickými mikrofónmi tiež ponúka široké spektrum tonálnych možností. Výstupná impedancia: 350 Ohmov. Rozmery: 51 x 183 mm. Hmotnosť: 320 g. Čierne farebné prevedenie.