inzercia, predaj, predám, bazár

Bluetooth lokalizačný čip

Kategória: Ostatné drobné

Bluetooth lokalizačný čip
Stáva sa vám často, že niekde niečo zabudnete, odložíte a potom to proste nedokážete len tak nájsť? V dnešnej uponáhľanej dobe je to úplne klasická vec. Lokalizačné čip vám pomôže ľahko a rýchlo nájsť vaše cennosti, auto či iná batožinu. Potrebujete k tomu iba kompatibilný mobilný telefón.

Je kompatibilný s väčšinou moderných mobilných telefónov a tabletov. najmodernejšie bezdrôtová technológia bluetooth verzie 4.0 disponuje totiž vysokým dosahom, a to až 40 metrov. O napájanie sa stará jednoducho vymeniteľná batéria CR2032.

Kľúčové vlastnosti
Malé rozmery
Dlhý dosah
Vymeniteľná batéria
Veľa funkcií
Je jedinečný
S týmto malým miláčikom dokážete nájsť napríklad auto, ak ste zabudli, kde presne ste zaparkovali. ďalej sa určite bude hodiť pri ceste lietadlom. Vďaka nemu sa nemusíte tlačiť s ďalšími cestujúcimi u čakacieho pásu na váš kufor. Pokiaľ ho v ňom totiž necháte budete informovaní, keď sa kufor priblíži.

Už si nenecháte kľúče doma
Občas sa každému stane, že zabudne fotoaparát, tašku alebo kabelku v reštaurácii, kine či iných zariadeniach. Potom iste oceníte tohto praktického spoločníka, vďaka ktorému môžete stratené veci rýchlo nájsť. Akonáhle sa po chvíli vrátite na miesto, kde ste ich nechali. To ale nie je všetko, tento malý prístroj vás dokáže upozorniť napríklad na potrebu vziať si pri odchode z domu kľúče od auta alebo kancelárie.

Parametre a špecifikácie:
Rozmery balenia:
90 x 30 x 12 mm

Hmotnosť:
12 gramů

Batérie:
CR2032

Počet kusov:
1

Farva:
Čierna
Bluetooth lokalizačný čip
Podobné inzeráty
Lokalizačný čip GlobalSec e-TAG
Predám úplne nový iba rozbalený bluetooth lokalizačný čip GlobalSec e-TAG. Cena 15€.
GS e-TAG lokalizačný čip
Predám 2ks nové nerozbalené GS e-TAG, Bluetooth lokalizačný čip výrobcu Globalsec v cene 15 EUR za 2 ks spolu, alebo 8 EUR za kus.
Lokalizačný čip GlobalSec GS e-TAG
Predám tento čisto nový, nerozbalený lokalizačný čip GlobalSec GS e-TAG. Šikovná pomôcka, ktorá zabráni strateniu Vašich osobných vecí ako sú napríklad kľúče, peňaženka, kabelka atď. Cena: 10€ + poštovné Osobný odber alebo dobierka
Bluethoot lokalizacny cip
Predam bluethoot lokalizacny cip. Kompatibilny so všetkými telefonmi IOS 10+ aj Android 7.1+.
Lokalizačný čip
Predám nový lokalizačný čip. Nevhodný darček
RFID duplikátor 125kHz bezdrotovy + 14x Cip T5577
RFID duplikátor 125kHz bezdrotovy + 10x Cip kluc + 4x Cip nalepky (pre mobilny telefon alebo penazenku) ! Pozor - Funguje len pre podobné karty/kľúče ako na obrázku. Čítajte a prepisujte kľúčové značky. Kompatibilné iba s T5577, CET5200, EM4305 a EN4305 Frekvencia: 125 kHz Napájanie: 2 * AAA batérie. Dá sa použiť 20 000 krát. (batérie sú súčasťou balenia) Čítacia vzdialenosť: RFID kľúčenka / 2,5 cm; RFID karta/6cm Rozmery: cca. 12 * 7 * 3 cm / 90 g Špecifikácie Čip kluc T5577 / 125Khz : Tamaño: 3,5x2,5x0,5 cm Plastovy Vzdialenosť snímania: 0-5 cm Špecifikácie Čip nálepky T5577 / 125Khz : Tamaño: 25x25x2 mm Vzdialenosť snímania: 0-5 cm Ideálne osobný odber v Bratislave. Pri platbe vopred na účet pošlem na adresu cena za poštovné 3-4€. Pre podrobnosti mi môžete napísať aj na WhatsApp.