inzercia, predaj, predám, bazár

Blúzky rozm 86

Kategória: Tričká a košieľky

Predám blúzky rozm 86 značky Lindex HM GAP Polo
Blúzky rozm 86
Podobné inzeráty
dievčenská biela blúzka 128cm
predám používanú, nepoškodená krásnu bielu blúzku pre dievčatko zn. Dopodopo veľkosť 128cm s dlhým rukávom, vpredu zapínanie na 4 gombičky, pod prsami prestrihnutie s gumičkou, celková dĺžka blúzky je 53cm, šírka pod pazuchami je 37, šírka v časti gumičky pri maximálnom natiahnutí je 34cm, spodná časť blúzky trošku širšia, lepšie to vyzerá, časť blúzky v hornej časti je ozdobená prešívaním
Dievčenské blúzky
Bledo šedá blúzka girl2girl veľkosť 104 na 3-4 roky, blúzka šitá do áčka rukávy možné pohnúť a skrátiť na gombík. Dĺžka od pliec dole 48cm, šírka pliec 25cm, šírka pod pazuchami 34cm, rukáv - 37 cm. Cena za kus - 1 € .+ poštovné. Predám 2 ks blúzky s dlhým rukávom, bledo ružová H&M na 4-5rokov 110 v cene 2 € +poštovné. Predám nenosenú bledomodrú dievcenskú blúzku na 8 rokov, v prípade zaujmu pomeriam, výrobca píše na 8 rokov cca 122-128. Zloženie 37%polyester, 63 %bavlna. Cena 2€+poštovné. Sýto ružová Alive 116 na ľ. Rukave 72 potlač v cene 3 €+poštovné. Dohoda možná, ľubovoľný odber, p.p.Premeriam .
Predám dievčenské blúzky
Predám dievčenské blúzky vo výbornom stave. Jedna je bez rukávov, s bielymi a svetlo-modrými pásikmi vpredu na uviazanie. Je značky F&Fkids s veľkosťou 158 cm a vek 12-13 rokov. Druhá blúzka s rukávmi s gumou v drieku značky page one young a veľkosťou 158/164 (12-14 rokov). Jeden kus 5 eur, spolu 10 eur + poštovné.
tricka kr.+ dl. rukav, rolaky, bluzky, tielka, mikiny
Predam rozne tricka s dlhym a kratkym rukavom, rolaky, bluzky, tielka a mikinky vsetko v dobrom neposkodenom stave po jednom dietati, velkosti vid foto, ceny dohodou (klik na moje meno a pozri celu ponuku inzeratov)
Dievčenské blúzky.
Predám 5ks bluzky s krátkym rukávom, roznej veľkosti a značky, cena na foto +poštovné. Dohoda možná, ľubovoľný odber. ĽUBOVOĽNÝ ODBER DOHODA MOŽNÁ.
Dievčenské bluzky, košeľa.
Predám dievčenské blúzky, košeľu a tričko, cena pri fotkách, v prípade záujmu premeriam alebo poslem podrobné fotky.