inzercia, predaj, predám, bazár

bodkovane čelenky pre mamu a dcéru

Kategória: Doplnky

nove,nenosene čelenky pre mamu a dceru,nemaju uzol tak ich zaviažete tam kde potrebujete,čelenky,sadnu na každu hlavu od babatka , su nove,zabalene vhodne aj ako dar ,cena za obe 6
bodkovane čelenky pre mamu a dcéru
Podobné inzeráty
Vianočné čelenky pre mamu a dcéry
Predám krásne vianočné čelenky pre mamu a dcéry. 1 ks damska vianočná celenka 1 ks detská vianočná celenka (10 rokov) 1 ks detská vianočná celenka (4 roky) 1 ks detská vianočná celenka (0-1rok) Damska vianočná celenka 8€ Detská vianočná celenka 5€ Spolu 23€
Dievčenské čelenky
Predám rôzne čelenky vhodné pre dievča, ale aj pre mladú žienku :) Prvá foto: Cena za jednu čelenku je 1€. Druhá foto: všetky 3 čelenky spolu 1€. V prípade záujmu alebo pre viac info ma kontaktujte e-mailom alebo telefonicky. Posielam po prevode, príp. osobný odber. Mám viac inzerátov :)
Teplé pletené dámske čelenky
Pletené čelenky 5,50-6€ S kožušinkou 7€/kus Látkové/vrubkovane 4€/kus Veľkosť univerzálna damska, aj pre dievčatá
Čelenky sieťovanė
Čelenký sú vyrobené z takej sieťkovanej látky. Vhodné farebne asi skôr pre mladšie dievčatá. Cena je 1€ za obidve + poštovné. Uprednostňujem platbu vopred. Kontaktujte ma mailom. (Pozri aj ostatné moje inzeráty)
Predám vestičky, čelenky, peňaženky
Predám zopár vecí. Sú minimum nosené skoro až vôbec. Vestička zelená matná je M ale je to skôr také menšie M takže by som to radila S-M, oblečená asi 2x takže ako nová, vnútro je plyš príjemne teplá cena 13€ Ružová vestička je veľkosť L/XL ale s kožennou bundičkou podtým v pohode oblečie aj M. Cena 15€ Ružový ruksak nepoškodený 10€ Peňaženka ružová Vuch 8€ Ostatné peňaženky 3€ ks Kapsička čierna, biela 3€ ks Čelenky nové nenosené 3€ Remienok na apple watch 42mm 5€ Šaty zelené saténové s rozparkom nenosené velkosť Uni 15€ Suknička midi veľkosť 38, s vačkami nosená asi 3x vyčistená z čistiarne 25€ Pre viac info mi kludne napíšte ????
Dámske čelenky
Dámske čelenky veľkosť univerzálna Cena 4-5€