inzercia, predaj, predám, bazár

BODY HUG, strecovy pas tri v jednom

Kategória: Ostatné

Pas, ktory mozno nosit ako pas na krize, ak mate problem s chrbticou a potrebujete drzat krize v teple, alebo ho mozno pouzit ako mini suknu, ci triko bez ramienok. mozno ho nosit samostatne, alebo v kombinacii. vhodny i pre tehotne mamicky.
v lete na dovolenku Vam nahradi mnozstvo oblecenia :-) vidno na fotkách.
pas je vo vsetkych velkostiach.
BODY HUG, strecovy pas tri v jednom
Podobné inzeráty
Detské oblečenie unisex, NOVÉ, NENOSENÉ
Všetky vecičky sú NOVÉ, NENOSENÉ! Všetko slovenské výrobky. Je to dopredaj zo zrušeného obchodu. Každá vecička má svoje číslo a tu nájdete, čo je to, veľkosť a cenu: 1. Mikina, velkost 80, 7€ 2. Body kratky rukav, velkost 68, 4€ 3. Body tielkove, velkost 68, 3€ 4.Body kratky rukav, velkost 62, 4€ 5.Body Elegan dlhy rukav, velkost 67-74, 11€ 6.Body Elegan dlhy rukav, velkost 67-74, 11€ 7.Body tielkove, velkost 62, 3€ 8.Body tielkove, velkost 56, 3€ 9.Body tielkove, velkost 68, 3€ 10.Body tielkove, velkost 62, 3€ 11.Body tielkove, velkost 56, 3€ 12.Body tielkove, velkost 68, 3€ 13.Body tielkove, velkost 68, 3€ 14.Body tielkove, velkost 80, 3€ 15.Body tielkove, velkost 80, 3€ 16.Kratke nohavice, velkost 80, 2€ Ak chcete zobrať všetky vecičky, tak cena je 50€. Ak už niečo nie je dostupné, bude pri čísle napísané "PREDANÉ". Poštovné je 5€ dobierka alebo 3€ pri platbe na účet vopred. Možný aj osobný odber v Leviciach.
Detské oblečenie unisex, NOVÉ, NENOSENÉ
Všetky vecičky sú NOVÉ, NENOSENÉ! Všetko slovenské výrobky. Je to dopredaj zo zrušeného obchodu. Každá vecička má svoje číslo a tu nájdete, čo je to, veľkosť a cenu: 1. Mikina, velkost 80, 7€ 2. PREDANÉ Body kratky rukav, velkost 68, 4€ 3. PREDANÉ Body tielkove, velkost 68, 3€ 4.Body kratky rukav, velkost 62, 4€ 5.Body Elegan dlhy rukav, velkost 67-74, 11€ 6.Body Elegan dlhy rukav, velkost 67-74, 11€ 7.Body tielkove, velkost 62, 3€ 8.Body tielkove, velkost 56, 3€ 9.Body tielkove, velkost 68, 3€ 10.Body tielkove, velkost 62, 3€ 11.Body tielkove, velkost 56, 3€ 12.Body tielkove, velkost 68, 3€ 13.Body tielkove, velkost 68, 3€ 14.PREDANÉ Body tielkove, velkost 80, 3€ 15.PREDANÉ Body tielkove, velkost 80, 3€ 16.Kratke nohavice, velkost 80, 2€ Ak chcete zobrať všetky vecičky, tak cena je 50€. Ak už niečo nie je dostupné, bude pri čísle napísané "PREDANÉ". Poštovné je 5€ dobierka alebo 3€ pri platbe na účet vopred. Možný aj osobný odber v Leviciach.
Postielka/lehatko/stolicka chicco baby hug 4 v 1
Predam prenosnu postielku/lehatko, pripadne moze sluzit na krmenie ako jedalenska stolicka.Sucastou je zavesna hracka, lehatko hra a blikaju na nom svetielka. Postielka sa da cela oprat. Lehatko je po jednom dietati, takmer ako nove. Cena je 100€. popis: Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky v jeden. Od postieľky a kresielka, až po jedálenskú stoličku či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda: - Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. - Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. - 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. - Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. - Rovnako aj poťah Baby Hagu sa dá sňať a oprať. - O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy. Rozmery: - Dĺžka: 85 cm - Šírka: 60 cm - Výška: 88/122 cm - Váha: 10,2 kg
Postielka/lehatko/stolicka chicco baby hug 4 v 1
Predam prenosnu postielku/ lehatko, dokonca neskor sa sa da pouzivat ako jedalenska stolicka. Zvlast sme dokupovali pultik (hodnota 50€) a matrac do prenosnej postielky (20€). Jej velkou vyhodou su kolieska a tym padom si babatko prenesiete kamkolvek. My sme ju pouzivali s hniezdom na spanie do cca 6 mesiacov (zalezi od velkosti babatka). Sucastou su 3 hracky, lehatko hra a blika na nom svetielko. Postielka sa da krasne cela oprat. To je za mna velka vyhoda. Nema ziadne poskodenia. Len osobny odber svaty jur, popripade po dohode je aj moznost v Bratislava - Nove mesto. (ziadny kurier, fedex ani packeta) Cena je 150€ (je fixna prosim o respektovanie) popis: Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky v jeden. Od postieľky a kresielka, až po jedálenskú stoličku či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda: - Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. - Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. - 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. - Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. - Rovnako aj poťah Baby Hagu sa dá sňať a oprať. - O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy. Rozmery: - Dĺžka: 85 cm - Šírka: 60 cm - Výška: 88/122 cm - Váha: 10,2 kg
Postielka Chicco Baby Hug 4v1 aqarelle
Predám Chicco BAby Hug 4v1, v 100% stave, bez známok poškodenia. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: • Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. • Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. • Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. • Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda. Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála.
CHICCO Baby Hug Air 4v1
Ponúkam na predaj CHICCO Baby Hug Air 4v1 Stone. Postieľka je ako nová, používaná veľmi krátku dobu. Som prvá majiteľka. Len osobný odber v NR. Presný popis postieľky/stoličky: