inzercia, predaj, predám, bazár

Body Solid Posielovaci stroj na chrbát

Kategória: Fitness, jogging

Predam posielovaci stroj na chrbat znacky Body Solid ....cena pevna
Cena :249 eur
Body Solid Posielovaci stroj na chrbát
Podobné inzeráty
Posilňovací stroj na chrbát Lat Pulldown, Body Solid
Predám posilňovací stroj Lat Pulldown, na precvičenie hornej časti tela - chrbát, ramená, biceps, triceps, brucho, trapézy. Stroj je veľmi málo používaný, takmer ako nový. V cene aj adaptér na príťahy Body Solid MB502RG - obojručný s úzkym úchopom, kovový s gumovými rúčkami. V cene je aj tricepsové lano. Cena je pevná. Pre viac informácií:
Fitness domáce +profi stroje Life fitness- Body solid
Info email alebo sms zavoláme Vám. Veľmi uvítame osobne prísť pozrieť všetko a vyskúšať. Iba vážny záujem . Predám komplet domáce fitko s profi strojmi. Všetko sa predáva spolu. -Protismerné kladky aj s tehličkami Body Solid+adaptere -Nové všetko -Lavička polohovateľná Body Solid -nová -2x Life Fitness eliptical 95x € -1x Life Fitness stacionarny bicykel Lifecykle 95c- -1x Life Fitness Lifecykle 95r -2 cardio stroje Technogym : Steper, eliptický crostrainer tzv. Orbitrek -Zrkadlá -Rezervované*** ***Bez podlahy*** Všetko ako nové. Spolu cena za všetko dohoda . !!!Dôležité info stroje značky Life fitness !! Stroj má vlastné napájanie, bezdrôtové. !!!Dôležité info Na napájanie stroje využívajú alternátor a batériu. !!! Batériu časom odporúčame vymeniť nakoľko po zastavení aktivity (šlapaní) sa display vypne. Nabieha okamžite pri začatí aktivity. Z tovoto dôvodu sa predávajú pod cenu. Cvičiť na strochoch však môžete efektívne bez problému, spalujete a pohodlne cvičíte. Stroje sú masívne, pri cvičení pohodlné bez jediného škrabaca z najkvalitnejších materialov. Cena DOHODA/ len vážny záujemcovia.
Protismerné kladky Body - Solid Crossover Machine GCCO150
Predam protismerné kladky Body-Solid Crossover Machine GCCO150 používané v domacej posilke, kupované v 2019. Dôvod: objednal som si nové Iba osobný odber. Dohoda možná. /29304/protismerne-kladky-body-solid-crossover-machine-gcco150
FMH Multi hip kladka mozna vymena za lavicu
FMH Multi hip kladka má široký rozsah nastavenia a tým môžete posilňovať mnoho partií dolnej časti tela. Pasuje na posilňovacie veže Body solid . Je nová len poskladaná . Dôvod predaja je že ju nevyužívam a chcem si dokúpiť iný doplnok k posilnovacemu stroju . Mozna výmena za prídavné zariadenie Body-Solid Cable Column GCCA fotka č.2 alebo za lavičku Body-Solid GFB350 fotka č. 3 pôvodná cena 357eur Prosím kontakt formou SMS alebo e-malom . Ozvem sa Vám , ďakujem .
Posilňovacia lavica Body Solid GFID31
Predam posilňovaciu lavicu Body Solid Flat incline / decline bench GFID31 + Bicepsová opierka Body Solid GPCA1. Nachadazju sa v BA - cast nove mesto
Elektromagnetický rotoped HS-100H Solid
Veľmi málo používaný rotoped. Kúpený počas tehotenstva, keď som chcela cvičiť, ale kvôli predčasnému pôrodu som to ani nevyužila. Dokopy sa na ňom bicyklovalo max. 10x. Keďže mám malé dieťa, nemám naň čas a zbytočne nám teraz zaberá miesto. Dá sa prepojiť na tablet a využiť rôzne appky, čo je parádne. Môžete takto virtuálne bicyklovať kdekoľvek na svete. Teraz sa predáva tento bicykel s iným displayom, ale v podstate je to to isté. Je veľmi kvalitný, robustný, tichý, stabilný, ako z fitka. Nemá žiadne poškodenia, je ako nový. Len osobný odber v Mošovciach (okres Turčianske Teplice) Info od predajcu: Elektromagnetický rotoped HS-100H Solid vám spríjemní a predovšetkým zlepší váš domáci fitness tréning. Rotoped zahrňa podložku, ktorá slúži na tlmenie nárazov a takisto zaisťuje optimálnu stabilitu počas tréningu. Stacionárny bicykel Solid pracuje plynulo a ticho vďaka systému magnetického odporu a záťažovému kolesu s hmotnosťou 14,5 kg. Protišmykové pedále a stabilizačné nožičky zvyšujú úroveň bezpečnosti počas tréningu. Medzi ďalšie výhody tohto modelu patrí tréningový počítač s rozhraním Bluetooth, nastaviteľné a pohodlné sedadlo a senzory na meranie pulzu. Maximálna odporúčaná hmotnosť používateľa je max. 150 kg. Viac info tu: