inzercia, predaj, predám, bazár

Bogotto ST-Evo pánska kožená moto kombinéza 2XL 56

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Veľkosť bundy aj nohavíc je 56 alebo 2XL.
Hodí sa na výšku asi 178-186cm, váhu asi 88-96kg+-.
Kombinéza je športového strihu.

Rozmery merané zvonku:
Rameno-rameno: 53cm
Hrudník: 57cm
Rukáv z vnútra: 47cm
Rukáv zvonka: 64cm
Celková dĺžka bundy: 64cm
Nohavice:
obvod pásu: cca 88-104cm (je elastický)
vnútorná dĺžka nôh: 71cm
celková dĺžka nohavíc: 100cm

Dá sa vyskúšať v Senci.
Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€.
Kontakt aj cez viber, whatsapp.

Popis:
Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Bogotto ST-Evo.
Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy.
Farebná kombinácia čierna a biela koža, strečové časti.
Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka.
Kombinéza má kompletnú sadu CE protektorov - ramená, lakte, kolená.
Mäkká výstelka chrbtice.
Suché zipsy na nalepenie slajdrov.
Bunda má 2 vnútorné vrecká.
Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu.
Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem.
Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená.
Bogotto ST-Evo pánska kožená moto kombinéza 2XL 56
Podobné inzeráty
Held Stint HRD pánska kožená moto kombinéza 50 M
Pôvodne stála kombinéza 900€, v top stave. Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Ideálne sa hodí na výšku do 175-182cm, váhu asi 72-77kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 49cm Hrudník: 53cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-90cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 65cm celková dĺžka nohavíc: 92cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Špičková dvojdielna pánska kožená kombinéza Held Stint. Farebné prevedenie je čierna koža, textilné strečové časti. Prevedenie je masívna koža, vnútro je 100% antialergický polyester. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťka. Bunda má navyše aj vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Kvalitné pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj pevný chránič chrbtice. Vonkajšie protektory na ramenách, dvojitá koža v úrazových zónach. Airvent vetráky pre komfort aj v lete. Bunda má krátky športový strih, má 2 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú strečové aj reflexné časti. Štýlovo sa hodí k takmer všetkým druhom moto. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchyná. Je to špičková racingová kombinéza, podobná ako dainese či alpinestars. Pôvodne stála kombinéza 900€. Pri 178cm/75kg je mi akurát pevne na telo.
Kožená kombinéza Bogotto
Kožená 2 – dílná kombinéza od značky Bogotto ve velikosti – 50. Ideální na postavu cca. 172–182cm, 70kg-82kg. Materiál kombinace kůže/textil, všechny zipy v pořádku, včetně chráničů, spojení bundy s kalhotami zipem, atd. Kopena v létě 2022, je málo použitá, celkově velmi dobrý stav. Osobní odběr nebo mohu poslat.
Kožená kombinéza Bogotto
Kožená 2 dílná kombinéza od značky Bogotto ve velikosti 50. Ideální na postavu cca. 172182cm, 70kg-82kg. Materiál kombinace kůže/textil, všechny zipy v pořádku, včetně chráničů, spojení bundy s kalhotami zipem, atd. Koupena v létě 2022, je málo použitá, celkově velmi dobrý stav. Osobní odběr nebo mohu poslat.
Kožená kombinéza Bogotto
Kožená 2 – dílná kombinéza od značky Bogotto v udané velikosti – 60 vhodná i na postavu o číslo menší. Ideální na větší postavu. Je málo použitá a ve velmi dobrém stavu. Materiál silná zdvojená kůže / textil, chrániče ramen loktů a kolen, síťová prodyšná podšívka, v ohebných částech pružný streč, kapsy, elastické panely v namáhaných místech, atd. Osobní odběr nebo mohu poslat.
Probiker PRX Silver pánska kožená moto kombinéza 52 L
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálne na výšku asi 175-183cm, váhu asi 76-83kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 55cm Rukáv z vnútra: 45cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 62cm Nohavice: obvod pásu: cca 84-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker. Farebné prevedenie čierna biela a strieborná koža. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, reflexné prvky. Kombinéza je športového strihu, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Streč v zónach pohybu, dvojitý materiál v zónach úrazu, bezpečnostný šev. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, v perfektnom stave, bola len párkrát oblečená.
Probiker PRX BLUE pánska kožená kombinéza na moto 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Hodí sa na výšku asi 175-183cm, váhu asi 72-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 72cm celková dĺžka nohavíc: 97cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker. Farebné prevedenie čierna, biela, modrá a strieborná koža. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vrecko na chrbtový protektor, ten sa dá vložiť. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, reflexné prvky. Kombinéza je športového strihu, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Streč v zónach pohybu, dvojitý materiál v zónach úrazu, bezpečnostný šev. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi zachovalom stave, málo nosená.