inzercia, predaj, predám, bazár

Bohemia crystal

Kategória: Sklo, keramika

Predám nové Bohemia crystal veci - miska a váza. Pôvodná cena 100€ spolu , teraz 50€ spolu. Kus 25€.

Nevhodný dar.
Bohemia crystal
Podobné inzeráty
Bohemia crystal
Ponúkam dve vázy Bohemia crystal. Výška cca 80 cm. Červená mierne dolu odlupnutá (viď foto). Cena dohodou (podľa informácií priamo z Bohemia Crystal GLASS, pokiaľ by bola nová výroba, tak sa cena u týchto váz pohybuje 1000-2000 €/ks) Len osobný odber, alebo dovoz (cesta z BA do RK)
Bohemia krystal brúsené poháre
Bohemia Crystal - ručne brúsené poháre na šampanské,vyrobené z olovnatého krištáľu,pravý poctivý bohatý výbrus - ešte z doby Československa,balené v darčekovej krabici.Poháre boli iba vystavené vo vitrínke,nie sú nové ale sú ako nové v top stave.Výška celkom = 19 cm, výška čaše = 10 cm, horný priemer = 9,5 cm, objem 280 ml,pre porovnanie ceny viď link
Kryštálové misy brúsené sklo Bohemia
1. Kryštálová misa brúsené sklo Bohemia Crystal. Priemer 20cm výška 9.5cm. - 25€ 2. Kryštálová misa brúsené sklo Bohemia Crystal. Priemer 20cm výška 8cm. - 25€
Masívna veľká kryštálová váza BOHEMIA
Ručne brúsená váza s tradičným českým dekórom,vyrobená z bezolovnatého krištáľu,bohatý výbrus,originál Bohemia,top stav - ako nová,bola iba vystavená vo vitrínke,výška = 31 cm, horný priemer = 20 cm,pre info viď link ( je o 10 cm nižšia )
Bohemia Crystal - Váza
Predám Bohemia Crystal vázu. Nádherné brúsené sklo. Minimalistický, precízny, nadčasový model. POZRITE AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY.
Bohemia Crystal-na med
Ponúkam medvedíka Pu od Bohemia Crystal nové zabalené,nepoužite vhodné ako darček Cena 35e