inzercia, predaj, predám, bazár

Boiler s tepelným čerpadlom

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Boiler zohrieva vodu pomocou vstaveného teplného čerpadla čím dochádza k rýchlejšiemu ohrevu a nižšej spotrtebe elektrickej energie.

DOPRAVA PO CELEJ SR

Prvý elektrický ohrievač vody s hybridnou technológiou v energetickej triede A vďaka funkcii i-MEMORY šetrí až 50 % spotreby energie v porovnaní so štandardným ohrievačom vody v energetickej triede B.
Kotol s hybridnou technológiou kombinuje výkon elektrického ohrievača a tepelného čerpadla, čo z neho robí kotol najlepšie optimalizovaný pre energetickú účinnosť.


Boiler s tepelným čerpadlom
Podobné inzeráty
kotol boiler - Viadrus G27Eco  / Boiler Tatramat
Predám plne funkčný stacionárny liatinový kotol Viadrus G27Eco výkon 17KW , Predám boiler Tatramat 100L obojživelník elektrika /ústredne kúrenie Viadrus 150e Boiler 70e Zachovaly stav
Boiler s tepelným čerpadlom
Boiler zohrieva vodu pomocou vstaveného teplného čerpadla čím dochádza k rýchlejšiemu ohrevu a nižšej spotrtebe elektrickej energie. Prvý elektrický ohrievač vody s hybridnou technológiou v energetickej triede A vďaka funkcii i-MEMORY šetrí až 50 % spotreby energie v porovnaní so štandardným ohrievačom vody v energetickej triede B. Kotol s hybridnou technológiou kombinuje výkon elektrického ohrievača a tepelného čerpadla, čo z neho robí kotol najlepšie optimalizovaný pre energetickú účinnosť. Cena vrátane montáže.
Predám Boiler Tatramat 150L
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento Boiler značky TATRAMAT,presne ako je vidieťž na foto.Boiler je na komplet čistý a pripravený na jeho okamžité použitie. --------------------------------------------------------------- Cena je 149 euro. --------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo formou SMS,ďakujem pekne.
Predám Boiler Tatramat 150L
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento Boiler značky TATRAMAT,presne ako je vidieťž na foto.Boiler je na komplet čistý a pripravený na jeho okamžité použitie.Celková jeho kapacita je 150 Litrov. --------------------------------------------------------------- Cena je 119 euro+Seriózná Dohoda!!! --------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo formou SMS,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Bojler s tepelným čerpadlom Ochsner
Predám bojler s tepelným čerpadlom Ochsner. Objem 300L, príkon ( spotreba el.energie) 0,54kw, tepelný výkon 2,2kw. Má asi 10 rokov ale stále funkčný a pripravený na ohrev vody. Žiadna zbytočná elektronika. Jednoduché a spoľahlivé zariadenie. Funguje od jari do jesene. V zime ho treba napojiť na kúrenie alebo pôjde na vstavanú el. špirálu. Bojler má tiež rúrkový výmenník, ktorý umožňuje pripojenie na solárny systém alebo na okruhu kúrenia. Záložná el. špirálu sa zapína v prípade poruchy alebo potreby viac tepla. Cena podobného nového zariadenia sa pohybuje okolo 1400€. Moja cena 650€. Cena je pevná! Nutný osobný odber, treba prevážať nastojato.
zasobnik ,bojler 200l s ohrevom tepelnym cerpadlom
predam plne funkcny zasobnik na ohrev TUV s tepelnym cerpadlom objem 200l,zohrieval som si tuv na 45C,pri 1/3 spotrebe el.energie.staci pripojit studenu vodu a pripojit na rozvod.napajanie 230V mala spotreba el.energie.vhodne k peci na tuhe palivo,nemusite v lete kurit aby ste mali teplu vodu...studeny vzduch vychadzajuci zo zariadenia mozno vyuzit na chladenie priestorov... V prípade potreby viem doviezť aj nainštalovať. Podobne ako bojler na vodu, obojzivelnik, zasobnik TUV.