inzercia, predaj, predám, bazár

Bojovnice pestrá

Kategória: Akvarijné rybičky

Nabízím k prodeji samce betta splendens.
Bojovnice pestrá
Podobné inzeráty
Bojovnica, bojovnice
Ponúkam mladé bojovnice. Odber možný po dohode TT,BA,SC. Bojovnice sú kŕmené kvalitným krmivom. Chvosty im ešte dorastajú. V ponuke aj Shorttail. Samec 5€ a samica 3€.
Hľadám samičku bojovnice na párenie
Dobrý deň, hľadám samičku bojovnice na párenie s mojou bojovnicou s tým, že Vám po párení Vašu bojovnicu vrátim späť. Za poskytnutie samice bojovnice ponúkam 5e. Som mobilná, viem po ňu prísť aj košice-okolie.
Bojovnice,bojovnica,betta , Betty Galaxy samec
Zháňam Galaxy samca bojovnice ďakujem za odpoveďe
Predám gupky, bojovnice, akváriá, techniku, rastliny, potrav
Predám Gupky čistých línií (nedospelé ale rozoznateľné): Galaxy blue tail 1€/ks Metal black lace 1€/ks Bojovnice: Samica 1€/ks Otrhaný samec 1€/ks Akváriá: Stojan. filtre 1,5€/ks Rastliny: Vallisneria Mach Potrava: Granulky 3€/100g Artémia vajíčka 12€/100g Microworms 3€/kelímok Prvé 3 fotky sú ilustračné. Pri odbere viacerých vecí dohoda. Nová Dubnica, Dubnica, Ilava, Trenčín a okolie. Prvý kontakt najlepšie mailom.
Samičky bojovnice pestrej, bojovnica
Ponúkam na predaj samičky bojovnice. Vlastný odchov. V ponuke aj samci shorttail. Silné, veľké minimálne 6 cm. Odchované na živej, mrazenej a kvalitnej suchej potrave. Odber sa dá dohodnúť. Možnosť odberu Trnava, Bratislava, Senec, Galanta.... Pri odbere viacerých kusov cena 3 Eur. Pošlem celú ponuku. Možnosť poslať aj video. Poprosím kontaktovať: tel, sms, Whats app, viber, messenger 907169300.
Bojovnice, mečúnky, molinézie, prísavníky LDA16 XL
Ponúkam bojovnice Halfmoon 4 cm samica 2,samec 4,mečúnky 0,40-1€ Molinézie 1€ Prísavníky 1-6€ Krevetky Red sherry-0,70