inzercia, predaj, predám, bazár

Bollé Tracker 2

Kategória: Paintball

Dobrý deň, ponúkam na predaj ochranné okuliare Bollé Tracker 2, kupované začiatkom tohto roka. Okuliare sú bez poškodenia, využíval som ich na airsoft, no po asi piatich akciách na ktorých som ich mal som prišiel na to že mi vôbec nevyhovujú, preto ich chcem posunúť ďalej. Okuliare majú číre zorníky, k okuliarom pridám samozrejme aj tú nastaviteľnú gumičku taktiež ako aj obal.
Ak by ste si o nich chceli prečítať viac, nižšie Vám dám link na okuliare podobné:

okuliare zaslať poštou, packetou, alebo prípadne ak ste z Košíc/Prešova tak by som Vám ich vedel po dohode aj priniesť osobne.
Bollé Tracker 2
Podobné inzeráty
Taktické okuliare Bolle
Ponúkam taktické okuliare Bolle neposkodene čisto nové zabalené.su využívané v útvaroch špeciálnych a možnosťou použitia na Airsoft
Okuliare Bolle cobra
Predám airsoft okuliare značky Bolle cobra okuliare pár krát použité, na sklíčku je maly škrabanec, ktorý sa vytvoril po páde okuliary na zem pri hre to vôbec neobmedzuje Dôvod predaja je, že športu sa už nevenujem. Potrbujem sa toho čo najskôr zbaviť!!!
Prilba Kevlarova + okuliare Bolle tactical
Predám túto kevlarovu prilbu s poťahom digital a taktickými okuliarmi Bolle. Súčasťou prilby sú aj koľajniciky na doplnkové príslušenstvo Dohode a iným ponukám sa nebránim
BOLLÉ TAKTICKÉ OKULIARE
Predám tieto bollé taktické okuliare v dobrom stave nepoškriabane
Okuliare Bollé Tactical Assault
Predám nové okuliare Bollé Tactical. Pôvodná cena 62eur teraz 50 eur. Dôvod predaja rušenie prevádzky
Okuliare taktické Bolle
Ponúkam na predaj Bolle okuliare taktické úplne čisto nové