inzercia, predaj, predám, bazár

Border kolie

Kategória: Psy

Ponúkam na predaj krásne čistokrvné šteniatka border kolia bez pp.
Narodili sa 9.8.2022
Su zacipovane, očkované, viac x odčervene
V ponuke je 1x fenka
3x psík
Sú hravé, vitálne, zbožňujú malé deti, nemajú problém s ostatnými psikmi.
Veľmi vhodne ako verný priateľ, ochranca dvora, zaháňač oviec.

Odber možný ihneď.


1.foto psik
2.foto psík
3.fenka
4.psik (dvojfarebné oči)
Border kolie
Podobné inzeráty
Border staffy trikolor
Ahojte, všetci. Po dvoch rokoch máme opäť border stafíkov: mama je naša stafordka a otec je border kólia. V ponuke je jedna fenka (fotka č. 8,9,10) a traja psíci. Border staffy v dospelosti vyzerá na 95 percent ako staford, akurát má kvalitnejšiu krátku srsť s podsadou. Border staffy je oproti border kólii: - lepšie osvalnený s mohutnejšou tlamou - spokojnejší a menej zbláznený do činnosti - vhodný aj na silové disciplíny, akými sú napr. ťahanie detských sánok s posádkou. Border staffy je oproti stafordovi: - inteligentnejší a samostatný v riešení situácií - vhodný do dvora s hydinou - bezproblémový, pokiaľ ide o problémy s kĺbami vo vyššom veku. Predchádzajúce šteniatka išli aj k rodinám s deťmi, aj ako strážcovia k ovciam.
Fenka Border kólie s PP
Z našej CHS Ariesson si ešte hľadá milujúci a aktívny domov fenka Border kólie s PP. Narodená 16.7.2022 zo spojenia: °Amore Per Lei L'amico Devoto °Ray of Sunshine Tennant Fenka je veľmi prítulná aktívnej povahy, tiež vhodná na výstavy. Preto hľadáme pre ňu milujúci domov, kde sa bude rozvíjať jej potenciál typickej povahy aj exteriéru border kólie. Cena dohodou pri osobnom rozhovore
Šteniatka - kríženci zlatého retrievera a border kólie
Ponúkam krížené šteniatka zlatého retrievera a border kolie. Šteniatka sú narodené 20.11.2022 a ponúkam dvoch psíkov. Šteniatka zdedili farbu po border kolii. Matka: čistokrvný zlatý retriever Povaha: priateľská, obľubuje pozornosť, ale aj deti, učenlivá, vytrvalá, iné zvieratá jej nerobia problém. zvláda jednoduchšie túry a beh za byciklom. Vhodná ako maznák do rodiny s deťmi. Bohužiaľ, ako je o retrieveroch známe, strážne psy sú to veru neni. Otec: border kólia Povaha: priateľsky, učenlivý, vytrvalý, vhodný na stráženie, iné zvieratá nerobia problém. túry zvláda bez problémov, vhodný na farmu alebo ako ovčiarsky pes, ale taktiež aj k deťom ako domáci miláčik. Dvor dokáže ustrážiť bez problémov. Oba rodičia sú chlpaté psy, vhodne na celoročný pobyt vonku v dobre zateplenej búde. Potrebujú veľa láska, poroznosti ale aj každodennej aktivity. Pridávam nie len fotky šteniatok, ale aj fotky matky.
Border kólia
Predám čistokrvného psíka border kólie bez PP za 100€ Ale nebránim sa ani dohode. Volá sa Ťapko. Psík ma štyri alebo päť mesiacov. Bohužiaľ si ho nemôžem nechať lebo moja sučka border kólie ho neprijala. Len vážny záujem. Nie ako darček pod stromček. Nechcem aby neskôr skončil v útulku ani niekde na reťazi. Píšte email, číslo je vymyslené.. Inzerát platí do zmazania.. Len osobný odber.
Border kolie
Predám čistokrvné border kolie bez P. 3x fenka z toho 2-čierne 1-hneda a 1x pes hnedý z toho 1xpes čierny. Odber od 15.12.22 cena hnedých psov 150€, čierne 100€, Na fotkách je aj ich matka. Otec bol čierno biely čistokrvna border kolia.
Darujem šteniatko border kólie - psík
Darujeme posledné zostávajúce šteniatko border kólie 10 týždňové, hnedý psík, kríženec, matka fenka čierna border kólia na poslednom obrázku). Šteniatko zvyknuté na deti a pobyt vonku na dvore rodinného domu. Miesto odberu Nitra-Dražovce. Ponuka platí do zmazania inzerátu. Pri vážnom záujme poprosím kontaktovať už aj s predstavou o termíne návštevy pozrieť šteniatko.