inzercia, predaj, predám, bazár

Bordová lampa s tienidlom

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám bordovú keramickú lampu s tienidlom. Plne funkčná. Výška bez tienidla je 20cm, s tienidlom 35 cm.
Bordová lampa s tienidlom
Podobné inzeráty
Keramická lampa zelená
Predám 2 ks peknej, funkčnej, zachovalej keramickej lampy. S tienidlom 15 €, lampa bez tienidla 13 €. Výška lampy bez tienidla je 32 cm. Výška s tienidlom 44 cm.
Samostatne stojaca lampa s tienidlom
Predám funkčnú samostatne stojacu lampu s tienidlom. Jedna z troch oporných nôh je od zakúpenia slabšie stabilnejšia. Lampa nebola žiadnym zásahom opravovaná. Ide len o vizuálny detailný pohľad, ktorý voľným okom nie je pozorovaný. Šikovný kutil si poradí a nohu možno lepšie pritiahne. Priemer tienidla na lampe 34,5 cm.Cena zohľadnená. Dôvod predaja nezmesti sa do priestoru. Odber Hrubý Šúr, Tureň. Na dobierku neposielam.
Stojaca lampa zo 100 ročného agátového dreva
Predám stojace lampy s tienidlom vyrobené zo 100 ročného agátového dreva. Na výber sú tri lampy dve s čiernym tienidlom a jedna s bielym. Celková výška je 1,84 m z toho výška dreva je cca 1,40 m. Rozmery podstavca 25 cm x 25 cm. Lampy viem doručiť osobne priamo do domu na trase LV, ZM, Vráble, NR, Sereď, GA, SC, TT, BA. Cena 140 €/lampa.
Štýlová stolná lampa s modrým tienidlom, dlhý kábel
Predám stolnú lampu s tienidlom - podstavec z porcelánu - tienidlo z hladkého plastu s modrou kvetinovou potlačou a nápisom - priemer podstavca 12 cm - výška 27 cm - dĺžka kábla 270 cm - vrátane LED žiarovky E14 - používaná len sporadicky, vo veľmi dobrom stave Cena 20 € + poštovné. Platba hotovosť, prevod, paypal, dobierka. Osobný odber v BB alebo poštovné podľa Vášho výberu. Možnosti poštovného: 1.) Zásielkovňa: balík na zásielkovňu 2,50 € 2.) Zásielkovňa: balík na zásielkovňu s dobierkou 3,50 € 3.) Zásielkovňa: balík na adresu 3,90 € 4.) Zásielkovňa: balík na adresu s dobierkou 4,90 € 5.) Sl. pošta: list 2,70 € 6.) Sl. pošta: list s dobierkou 4,90 € 7.) Sl. pošta: balík na poštu 2,80 € 8.) Sl. pošta: balík na poštu s dobierkou 4,10 € Ak máte záujem, prosím napíšte cez formulár pod inzerátom, príp. cez SMS, ako si prajete uhradiť + ako zaslať tovar + Vašu adresu, tel. číslo a e-mail. Ak si chcete prevziať tovar osobne, prosím volajte. Pozrite aj ostatné moje inzeráty:
Nočná lampa s tienidlom EGLO 2ks, biela
Predám nočné lampy s bielym tienidlom EGLO (stojanček matný chróm). Cena za oba kusy
Zavesné lampy s tienidlom
Predám závesné lampy s tienidlom v počte 2ks. Aj s kabelážou a krytkou. Jedna lampa je kratšia, druhá dlhšia. Dá sa upraviť na rovnakú dĺžku. Cena za kus: 7 eur. Poštovné pri dvoch kusoch vecí z mojej ponuky (hľadajte cez spu@) neplatíte. Píšte na Telefónne číslo je vymyslené.