inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | 4 izb. byt s predzáhradkou, 105 m2, Tomášov

Kategória: Byty

Typ: 4-izbový byt
Ulica: Dolná
Obec: Nová Dedinka

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s predzáhradkou. Nachádza sa v pokojnej časti Tomášova, na prízemí rodinného domu (s 3 bytovými jednotkami), na ulici Dolná, Tomášov – okres Senec. K bytu prislúcha predzáhradka o výmere 115 m2 a k dispozícii sú aj 2 parkovacie státia priamo pred domom.

BYT: Celková výmera bytu je 104,7 m2, z čoho terasa tvorí 10,18 m2. Výhodou tohto bytu je nielen predzáhradka okolo celého domu, ale aj priestranný walk-in šatník. Byt sa nachádza prízemí (z celkových 3 podlaží) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa).

DISPOZÍCIA: Byt disponuje vstupnou chodbou s úložným priestorom, z ktorej sa po ľavej strane vchádza do separátnej toalety. Centrálnu časť bytu tvorí hala s jedálenskou časťou, z kade vedú vstupy do jednotlivých izieb (spálňa, detská izby, pracovňa), do kúpeľne spojenej s toaletou. Devízou tohto bytu je určite priestranná spálňa (16,42 m2), ktorá má výstup do predzáhradky a zároveň priestranný walk-in šatník. Jedálenská časť spolu s obývacou izbou (29,53 m2) a kuchyňou (9,87 m2) na seba vzájomne nadväzujú a tvoria otvorený priestor. Z obývacej izby je výstup na terasu (10,18 m2) a predzáhradku (115 m2).

VYBAVENIE BYTU: Byt sa predáva v štádiu štandardu. Klient si môže vybrať: podlahy, obklady a dlažby, interiérové dvere. Disponuje plastovými oknami s izolačným trojsklom, komplet sanitou, tepelným čerpadlom, podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia). Byty majú predprípravu na fotovoltaické panely. 

PARKOVANIE: 2 vyhradené parkovacie státia pred rodinným domom

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti.

CENA: 214.990 € byt + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 224.990 €

V inzeráte sú použité ilustračné vizualizácie možného budúceho stavu.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: úplne prerobený
Celková plocha: 220 m2
Úžitková plocha: 105 m2
Typ poschodia: prízemie
Poschodie: 1
Počet podlaží: 3
Počet izieb: 4
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 1
Výťah: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Zariadenie: nezariadený
Materiál: tehla
Zateplený objekt: áno
Ter
BOSEN | 4 izb. byt s predzáhradkou, 105 m2, Tomášov
Podobné inzeráty
BOSEN | Priestranný 4 izb. byt, 112 m2,Tomášov
Typ: 4-izbový byt Ulica: Dolná Obec: Malinovo Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s terasou, v pokojnej časti Tomášova. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží rodinného domu (s 3 bytovými jednotkami), na ulici Dolná, Tomášov – okres Senec. K bytu prináleží aj skladový priestor, zároveň sú k dispozícii aj 2 parkovacie státia priamo pred domom. BYT: Celková výmera bytu je 112,22 m2, z čoho tvorí loggia 7,6 m2. Výhodou tohto bytu je veľká terasa (19,12 m2), ktorá je umiestnená pred vstupom do bytu. Byt je umiestnený na 2. nadzemnom podlaží (z celkových 3) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa). DISPOZÍCIA: Byt disponuje vstupnou halou s úložným priestorom, z ktorej sa vchádza do chodby so vstupom do separátnej toalety. Centrálnu časť bytu tvorí hala s jedálenskou časťou, z kade vedú vstupy do jednotlivých izieb (spálňa, 2x detské izby), do kúpeľne spojenej s toaletou. Jedálenská časť spolu s obývacou izbou (39,25 m2) a kuchyňou (13,65 m2) na seba vzájomne nadväzujú a tvoria otvorený priestor. Z obývacej izby je výstup na loggiu (7,6m2). VYBAVENIE BYTU: Byt sa predáva v štádiu štandardu. Klient si môže vybrať: podlahy, obklady a dlažby, interiérové dvere. Disponuje bezpečnostnými vstupnými dverami, plastovými oknami s izolačným trojsklom, komplet sanitou, tepelným čerpadlom, podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia). Byt má predprípravu na fotovoltaické panely.  PARKOVANIE: 2 vyhradené parkovacie státia pred rodinným domom LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti. CENA: 209.990 € byt + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 219.990 € V inzeráte sú použité ilustračné vizualizácie možného budúceho stavu. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 112 m2 Úžitková plocha: 112 m2 Poschodie: 2 Loggia plocha: 7,6 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 3 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: nezariadený Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné Pivnica: áno
BOSEN | Strešný 4 izbový byt s vysokými stropmi, 112 m2, Tom
Typ: 4-izbový byt Ulica: Dolná Obec: Tomášov Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s vysokými stropmi, v pokojnej časti Tomášova. Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží rodinného domu (s 3 bytovými jednotkami), na ulici Dolná, Tomášov – okres Senec. K bytu prináleží aj skladový priestor a zároveň sú k dispozícii aj 2 parkovacie státia priamo pred domom. BYT: Celková výmera bytu je 112,54 m2, z čoho tvorí balkón 7,4 m2. Výhodou tohto bytu je umiestnenie na najvyššom poschodí, vďaka čomu disponuje vysokými stropmi (svetlá výška 3,4 m). Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží (z celkových 3) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa). DISPOZÍCIA: Byt disponuje vstupnou chodbou s úložným priestorom, z ktorej sa vchádza do chodby so vstupom do separátnej toalety. Centrálnu časť bytu tvorí hala s jedálenskou časťou, z kade vedú vstupy do jednotlivých izieb (spálňa, 2x detské izby), do kúpeľne (s prípravou na klasickú vaňu) spojenej s toaletou. Jedálenská časť spolu s obývacou izbou (33,16 m2) a kuchyňou (13,84 m2) na seba vzájomne nadväzujú a tvoria otvorený a vzdušný priestor. Z obývacej izby je výstup na balkón (7,4 m2) VYBAVENIE BYTU: Byt sa predáva v štádiu holobytu. Disponuje plastovými oknami s izolačným trojsklom, tepelným čerpadlom, podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia), ako aj špeciálnou technológiou HYDROFOGG (technológia v podobe špičkových trysiek, ktorá rozprašuje akúkoľvek kvapalinu, či už vodu, dezinfekčnú látku alebo vonnú arómu bez toho, aby ste sa museli obávať zmáčania, kvapkania alebo iného nežiaduceho účinku). Možnosť dozariadiť byt aj do štandardu v zmysle požiadaviek klienta. PARKOVANIE: 2 vyhradené parkovacie státia pred rodinným domom LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti. CENA: 219.990 € byt + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 229.990 € V inzeráte sú použité ilustračné vizualizácie možného budúceho stavu. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 112.54 m2 Úžitková plocha: 112.54 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Poschodie: 3 Počet podlaží: 3 Počet izieb: 4 Plocha balkóna: 7.4 m2 Balkón:
BOSEN | Strešný 4 izbový byt s vysokými stropmi, 112 m2, Tom
Typ: 4-izbový byt Ulica: Dolná Obec: Tomášov Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s vysokými stropmi, v pokojnej časti Tomášova. Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží rodinného domu (s 3 bytovými jednotkami), na ulici Dolná, Tomášov – okres Senec. K bytu prináleží aj skladový priestor a zároveň sú k dispozícii aj 2 parkovacie státia priamo pred domom. BYT: Celková výmera bytu je 112,54 m2, z čoho tvorí balkón 7,4 m2. Výhodou tohto bytu je umiestnenie na najvyššom poschodí, vďaka čomu disponuje vysokými stropmi (svetlá výška 3,4 m). Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží (z celkových 3) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa). DISPOZÍCIA: Byt disponuje vstupnou chodbou s úložným priestorom, z ktorej sa vchádza do chodby so vstupom do separátnej toalety. Centrálnu časť bytu tvorí hala s jedálenskou časťou, z kade vedú vstupy do jednotlivých izieb (spálňa, 2x detské izby), do kúpeľne spojenej s toaletou. Jedálenská časť spolu s obývacou izbou (33,16 m2) a kuchyňou (13,84 m2) na seba vzájomne nadväzujú a tvoria otvorený a vzdušný priestor. Z obývacej izby je výstup na balkón (7,4 m2) VYBAVENIE BYTU: Byt sa predáva v štádiu štandardu. Klient si môže vybrať: podlahy, obklady a dlažby, interiérové dvere. Disponuje plastovými oknami s izolačným trojsklom, komplet sanitou, tepelným čerpadlom, podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia), ako aj špeciálnou technológiou HYDROFOGG (technológia v podobe špičkových trysiek, ktorá rozprašuje akúkoľvek kvapalinu, či už vodu, dezinfekčnú látku alebo vonnú arómu bez toho, aby ste sa museli obávať zmáčania, kvapkania alebo iného nežiaduceho účinku). PARKOVANIE: 2 vyhradené parkovacie státia pred rodinným domom LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti. CENA: 219.990 € byt + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 229.990 € V inzeráte sú použité ilustračné vizualizácie možného budúceho stavu. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 112.54 m2 Úžitková plocha: 112.54 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Poschodie: 3 Počet podlaží: 3 Počet izieb: 4 Plocha balkóna: 7.4 m2 Balkón: áno Kúpeľ
BOSEN | 3 izbový byt s pekným výhľadom, 105 m2, Dúbravka
Typ: 3-izbový byt Ulica: M. Schneidra-Trnavského Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s veľkou loggiou a panoramatickými výhľadmi. Byt sa nachádza na 14. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu na ulici M.Schneidra-Trnavského, m.č. Dúbravka – Bratislava. K bytu prináleží aj pivničná kobka. BYT: Celková výmera je 105,3 m2 z čoho byt tvorí 88,4 m2, pivničná kobka 1,7 m2 a loggia 14,9 m2. Nachádza sa na 14. np (z celkových 15) bytového domu s dvomi výťahmi. Byt je orientovaný na dve svetové strany, pričom kuchyňa, detská izba a obývačka (loggia je pozdĺž týchto 3 miestností) na východnú a spálňa na južnú stranu. Byt poskytuje pekné výhľady na Karpaty. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2012 (kúpeľňa, kuchyňa, WC, hliníkové okná, stúpačky). DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej kuchyne, detskej izby, priestrannej obývacej izby (25,5 m2) s výstupom na loggiu, spálne (16 m2), samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou a šatníka. ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. V hale sa nachádza drevený stôl s dvomi stoličkami a lavicou. Kuchyňa disponuje kuchynským kútom s elektrospotrebičmi (elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor) a policovou skrinkou. V detskej izbe sa nachádza posteľ, policová skriňa, písací stôl a stolička. Obývaciu izbu tvorí gaučová súprava, stolík pod TV, konferenčný stolík.  Spálňa disponuje manželskou posteľou, rolldorom, písacím stolíkom a skrinkou. V šatníku sa nachádza policový systém a práčka. PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu. LOKALITA: V blízkosti bytového domu nájdete potraviny (LIDL do 200 m), reštaurácie, kaviarne, detské ihrisko, materská školu, čerpaciu stanicu, banku či športoviská. Výhodou je aj dostatok zelene pri bytovom dome. Umiestnenie je veľmi výhodné aj z hľadiska dopravy, keďže priamo pred domom je zastávka električky a zároveň sa priamym napojením viete dostať aj na diaľničný obchvat (D2). CENA: 239.990 € byt s pivničnou kobkou. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 105.3 m2 Úžitková plocha: 105.3 m2 Poschodie: 14 Loggia plocha: 14,9 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 15 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pi
BOSEN | 3 izbový byt s pekným výhľadom, 105 m2, Dúbravka
Typ: 3-izbový byt Ulica: M. Schneidra-Trnavského Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s veľkou loggiou a panoramatickými výhľadmi. Byt sa nachádza na 14. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu na ulici M.Schneidra-Trnavského, m.č. Dúbravka – Bratislava. K bytu prináleží aj pivničná kobka. BYT: Celková výmera je 105,3 m2 z čoho byt tvorí 88,4 m2, pivničná kobka 1,7 m2 a loggia 14,9 m2. Nachádza sa na 14. np (z celkových 15) bytového domu s dvomi výťahmi. Byt je orientovaný na dve svetové strany, pričom kuchyňa, detská izba a obývačka (loggia je pozdĺž týchto 3 miestností) na východnú a spálňa na južnú stranu. Byt poskytuje pekné výhľady na Karpaty. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2012 (kúpeľňa, kuchyňa, WC, hliníkové okná). DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej kuchyne, detskej izby, priestrannej obývacej izby (25,5 m2) s výstupom na loggiu, spálne (16 m2), samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou a šatníka. ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. V hale sa nachádza drevený stôl s dvomi stoličkami a lavicou. Kuchyňa disponuje kuchynským kútom s elektrospotrebičmi (elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor) a policovou skrinkou. V detskej izbe sa nachádza posteľ, policová skriňa, písací stôl a stolička. Obývaciu izbu tvorí gaučová súprava, stolík pod TV, konferenčný stolík.  Spálňa disponuje manželskou posteľou, rolldorom, písacím stolíkom a skrinkou. V šatníku sa nachádza policový systém a práčka. PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu. LOKALITA: V blízkosti bytového domu nájdete potraviny (LIDL do 200 m), reštaurácie, kaviarne, detské ihrisko, materská školu, čerpaciu stanicu, banku či športoviská. Výhodou je aj dostatok zelene pri bytovom dome. Umiestnenie je veľmi výhodné aj z hľadiska dopravy, keďže priamo pred domom je zastávka električky a zároveň sa priamym napojením viete dostať aj na diaľničný obchvat (D2). CENA: 239.990 € byt s pivničnou kobkou. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 105.3 m2 Úžitková plocha: 105.3 m2 Poschodie: 14 Loggia plocha: 14,9 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 15 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica ploc
BOSEN | Priestranný 3 izbový byt s pekným výhľadom, 105 m2,
Typ: 3-izbový byt Ulica: M. Schneidra-Trnavského Obec: Bratislava-Dúbravka Bosen Group Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s veľkou loggiou a panoramatickými výhľadmi. Byt sa nachádza na 14. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu na ulici M.Schneidra-Trnavského, m.č. Dúbravka – Bratislava. K bytu prináleží aj pivničná kobka. BYT: Celková výmera je 105,3 m2 z čoho byt tvorí 88,4 m2, pivničná kobka 1,7 m2 a loggia 14,9 m2. Nachádza sa na 14. np (z celkových 15) bytového domu s dvomi výťahmi. Byt je orientovaný na dve svetové strany, pričom kuchyňa, detská izba a obývačka (loggia je pozdĺž týchto 3 miestností) na východnú a spálňa na južnú stranu. Byt poskytuje pekné výhľady na Karpaty. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2012 (kúpeľňa, kuchyňa, WC, hliníkové okná). DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej kuchyne, detskej izby, priestrannej obývacej izby (25,5 m2) s výstupom na loggiu, spálne (16 m2), samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou a šatníka. ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. V hale sa nachádza drevený stôl s dvomi stoličkami a lavicou. Kuchyňa disponuje kuchynským kútom s elektrospotrebičmi (elektrická varná doska a rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor) a policovou skrinkou. V detskej izbe sa nachádza posteľ, policová skriňa, písací stôl a stolička. Obývaciu izbu tvorí gaučová súprava, stolík pod TV, konferenčný stolík.  Spálňa disponuje manželskou posteľou, rolldorom, písacím stolíkom a skrinkou. V šatníku sa nachádza policový systém a práčka. PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu. LOKALITA: V blízkosti bytového domu nájdete potraviny (LIDL do 200 m), reštaurácie, kaviarne, detské ihrisko, materská školu, čerpaciu stanicu, banku či športoviská. Výhodou je aj dostatok zelene pri bytovom dome. Umiestnenie je veľmi výhodné aj z hľadiska dopravy, keďže priamo pred domom je zastávka električky a zároveň sa priamym napojením viete dostať aj na diaľničný obchvat (D2). CENA: 235.000 € byt s pivničnou kobkou. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 105.3 m2 Úžitková plocha: 105.3 m2 Poschodie: 14 Loggia plocha: 14,9 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 15 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica plocha: 1.