inzercia, predaj, predám, bazár

BOSEN | Zariadený 1 izb. byt, Ružinov

Kategória: Byty

Typ: 1-izbový byt
Ulica: Vrakunská cesta 6
Mestská časť: Ostredky
Obec: Bratislava-Ružinov

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj novo zariadený 1 izbový byt v obľúbenej mestskej časti  Bratislavy, v Ružinove. Byt sa nachádza na 2.np bytového domu s výťahom, z  celkových 5. Na poschodí sa nachádzajú len 2 bytové jednotky.

BYT:  Celková výmera bytu je 31,5 m², z toho pivničná kobka (umiestnená na tom istom poschodí ako byt) tvorí 1,4 m².  Byt je orientovaný na juhozápad s výhľadom do zeleného parku.

DISPOZÍCIA:  Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Hlavná izba je rozdelená na kuchynskú/jedálenskú časť a na obývaciu/spaciu časť.

ZARIADENIE:  Byt bol zariadený v auguste 2022 novou kuchynskou linkou so spotrebičmi - indukčná varná doska, umývačka riadu, vstavaná elektrická rúra, chladnička.  Disponuje novým nábytkom ako jedálenský stôl, obývacia stena, konferenčný stolík, rozkladacia pohovka a nové svietidlá.

PARKOVANIE:  Verejné parkovanie pred bytovým domom.

MESAČNÉ NÁKLADY: Správcovské poplatky 71€/1 osoba

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a pokojnej časti Ružinova- Ostredky. V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, nákupné centrum Avion a takisto obľúbený mestský park Ostredky. Lokalita má veľmi dobré napojenie na diaľničný obchvat a v tesnej blízkosti bytového domu sa takisto nachádza autobusová zastávka MHD.

CENA: 144.900 € byt a pivničná kobka.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: novostavba
Celková plocha: 31.46 m2
Úžitková plocha: 31.46 m2
Poschodie: 2
Loggia: nie
Počet podlaží: 5
Počet izieb: 1
Balkón: nie
Kúpeľňa: sprchovací kút
Výťah: áno
Parkovanie: verejné
Zariadenie: zariadený
Materiál: Zmiešané
Zateplený objekt: áno
Vykurovanie: spoločné
Pivnica: áno
Pivnica plocha: 1.36 m2
BOSEN | Zariadený 1 izb. byt, Ružinov
Podobné inzeráty
BOSEN | Kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2 izbový byt,
Typ: 2-izbový byt Ulica: Martinčekova Mestská časť: Nivy Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný a trendovo zariadený 2 izbový byt na ulici Martinčekova, Bratislava – Nivy. BYT: Má výmeru 52,8 m2 vrátane loggie, ktorá je rozložená pozdĺž celej šírky bytu. Byt sa nachádza na 5NP/7. Kompletná rekonštrukcia bola ukončená začiatkom marca 2023 a zahŕňa: nové rozvody elektriny, vody, kanalizácie, nové stropy, stierky, podlahy. Do bytu je privedená optika. Veľkým benefitom sú exteriérové elektrické žalúzie. K bytu prislúcha pivnica, nachádzajúca sa v suteréne, kde je okrem schodiska prístup možný aj výťahom. V priamom susedstve bytového domu sa nachádza výsadba zelene s lavičkami a detským ihriskom. V bytovom dome sú menené stúpačky. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa s priestorom na vstavaný šatník, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta. Prístup na loggiu je možný z obývacej izby, ako aj zo spálne. ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený novým nábytkom – čaká na svojho prvého majiteľa. Kuchynská linka obsahuje vstavané spotrebiče – chladnička, rúra, varná doska, umývačka riadu, práčka. Obývačka je zariadená kvalitnou koženou sedačkou talianskej výroby, konferenčným stolíkom, TV, nástennou obývacou skrinkou. Spálňa je vybavená novou manželskou posteľou. PARKOVANIE: Možné pred bytovým domom. LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite bratislavskej mestskej časti Nivy s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie a zároveň pešou dostupnosťou na zastávky MHD s výbornou dostupnosťou na všetky smery v rámci Bratislavy.  CENA: 216 000 EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 52.8 m2 Úžitková plocha: 52.8 m2 Poschodie: 5 Loggia: áno Počet izieb: 2 Kúpeľňa: áno Výťah: áno Zariadenie: zariadený Internet: optika Materiál: panel Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
BOSEN | Nový 2 izb. byt v novostavbe Rozeta - Ružinov
Typ: 2-izbový byt Ulica: Klincová Obec: Bratislava-Ružinov Bosen Group Vám ponúka na prenájom dizajnový, úplne nový 2 izbový byt v blízkosti Štrkoveckého jazera v novostavbe Rozeta, Bratislava - Ružinov s výbornou dostupnosťou do centra mesta. BYT: Byt sa nachádza na 5. poschodí z 10. bytového domu s výťahom. Celková výmera je 45,27 m2 z čoho balkón predstavuje 4,03 m2 a pivnica 2,8 m2, disponuje kompletne novým zariadením a veľkoformátovými oknami, čo zabezpečuje dostatok svetla. Byt nebol ešte nikým obývaný, je vhodný pre maximálne 2 osoby bez domácich zvierat a je voľný ihneď. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa a kúpeľňa s WC. ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený kvalitným nábytkom. Čalúnená pohovka, skriňa, komoda pod TV, vybavenie kuchyne – chladnička s mrazničkou, vstavané spotrebiče -  umývačka riadu, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, jedálenský pult so stoličkami. V spálni sa nachádza manželská posteľ s nočnými stolíkmi a šatníkovou skriňou. Kúpeľňa - sprchový kút, WC, kúpeľňové skrinky a práčka. Byt disponuje klimatizačnou jednotkou v obývacej izbe. PARKOVANIE: K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži. LOKALITA: Obľúbená lokalita v srdci Ružinova v blízkosti Štrkoveckého jazera a administratívnej budovy ROSUM, s výbornou dostupnosťou do centra mesta a na ďiaľničný obchvat. V rámci projektu sa nachádza park s množstvom zelene. V blízkom okolí je skvelá občianska vybavenosť – obchody, služby, reštaurácie, lekáreň, zastávka MHD (autobusy, električky) reštaurácie a nákupné centrá ako OC Retro, Nivy, Central, Eurovea. CENA: 590 ,- EUR / mesiac nájomné + 160,- EUR / mesiac energie s internetom a TV + 50,- EUR / mesiac garážové státie + 1000,- EUR / vratný depozit. Províziu neplatíte. Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 45.27 m2 Úžitková plocha: 45.27 m2 Poschodie: 5 Počet izieb: 2 Plocha balkóna: 4.03 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Výťah: áno Energetický certifikát: B Klimatizácia: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Internet: áno - wi-fi Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno Pivnica plocha: 2,8 m2
BOSEN | Zariadený 2 izb. byt v blízkosti prírody, ul. Kadnár
Typ: 2-izbový byt Ulica: Kadnárova Mestská časť: Krasňany Obec: Bratislava-Rača BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt v blízkosti prírody. Predáva sa kompletne zariadený a zrekonštruovaný. Nachádza sa na Kadnárovej ulici, Bratislava – Krasňany. BYT: Má rozlohu 59,3 m2 vrátane pivnice, ktorá má výmeru 2,4 m2. Nachádza sa na 4. poschodí z celkových 4. zatepleného bytového domu bez výťahu. Má juhovýchodnú orientáciu a príjemný výhľad ponad okolitú výstavbu. Byt prešiel rekonštrukciou pred cca 5 rokmi- rozvody elektriny, stúpačky, plastové okná, nová kuchynská linka, obklady a dlažby v kúpeľni a na toalete. Výhodou bytu sú aj pôvodné drevené parkety (pravidelne ošetrované).  DISPOZÍCIA: Vstupná hala s odkladacím priestorom, priestranná obývacia miestnosť s jedálenskou časťou a s prepojením na kuchyňu, veľká spálňa s pracovným kútom, kúpeľňa s klasickou vaňou, samostatná toaleta. ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, práčka, chladnička s mrazničkou). V obývacej izbe sa nachádza pohovka s konferenčným stolíkom, poličková skriňa, skrinka pod TV, drevený jedálenský stolík so štyrmi stoličkami, barový pult s tromi stoličkami. Vo vstupnej hale je botník, vstavaná skriňa a vešiaková stena. V spálni sa nachádza manželská posteľ s nočnými stolíkmi, rozkladacia posteľ, rolldor, skriňa so zásuvkami, pracovný stolík so stoličkou. PARKOVANIE: Rezidenčné parkovacie státia priamo pred vchodom bytového domu. LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite m.č. Rača - Krasňany. Bytový dom je obkolesený zeleňou. Táto časť poskytuje veľmi dobrú občianskú vybavenosť: v blízkosti sa nachádza základná škola, stredná odborná škola, Slovenská pošta, reštaurácie a kaviarne, ihrisko, v pešej dostupnosti obchody ako LIDL, KRAJ, zastávky MHD (autobus, električka). CENA: 179.990,- EUR 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  Realitný maklér: Mgr. Ivan Babušík, +42, babusik@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 59.3 m2 Úžitková plocha: 59.3 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Poschodie: 4 Počet podlaží: 4 Počet izieb: 2 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa Výťah: nie Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica plocha: 2.4 m2
BOSEN | Predaj 2 izbový byt s balkónom a lodžiou, 57,7 m2, u
Typ: 2-izbový byt Ulica: A. Mráza Mestská časť: Pošeň Obec: Bratislava-Ružinov BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Ružinove, ktorý sa nachádza v tichej časti, plnej zelene na ulici A. Mráza.  BYT: Vkusne zariadený byt má úžitkovú plochu 53,4 m, balkón má veľkosť 1,3 m2, lodžia o výmere 3 m2. Veľkou výhodou je murovaná pivnica s rozmerom 2,6 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018, výmena  - elektrických rozvodov, stúpačiek, plynu, odpadu, nová kuchynská linka, kúpeľňa, samostatné wc, zateplenie bytového domu, plastové okná, strecha, výťah, bezbariérový prístup, vchodové dvere sú na magnetický čip. Byt je na 3./8. poschodí. Orientacia bytu je na vychodnú stranu. DISPOZÍCIA:  Vstupná chodba, v tejto časti sa na nachádza samostatné wc a kúpeľňa, priestranná obývačka, kuchyňa s výstupom na balkón, spáľňa s lodžiou. ZARIADENIE: Kompletne zariadený byt, nová kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička-mraznička, plnynový sporák, digestor, mikrovlnka, vstavaná elektrická rúra, kávovar, pračka, nábytok.  PARKOVANIE:  Verejné parkovanie priamo pred bytovým domom. CENA: 192 900 EUR LOKALITA: V blízkosti sú vybudované školy - materské, základné a stredné, zdravotné stredisko, fitness, workout športoviská a detské ihriská, reštauracie, v pešej dostupnosti obchody ako LIDL, KRAJ, Billa, TESCO Expres, obchodný dom RETRO, jazero Štrkovec, v blízkosti zástavky pre MHD (autobus električky), obchvat D4R7.  Realitný maklér: Marek Radič  Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena j Realitný maklér: Marek Radič  Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 57.7 m2 Úžitková plocha: 53.4 m2 Poschodie: 3 Loggia plocha: 3 m2 Loggia: áno - 1 Počet podlaží: 8 Počet izieb: 2 Plocha balkóna: 1.3 m2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Energetický certifikát: C El. napätie: 230V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Internet: optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno Pivnica plocha: 2.6 m2
BOSEN | 1 izb. byt s možnosťou prerábky na 2 izb. byt, Šándo
Typ: 1-izbový byt Ulica: Šándorova Obec: Bratislava-Ružinov Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 1 izbový byt s potenciálom prerábky na 2 izbový. Nachádza sa v obľúbenej časti Ružinova s množstvom zelene, na Šándorovej ulici. BYT: Výmera bytu je 36,5 m2 z čoho tvorí 1,5 m pivničná kobka. Byt sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží (prízemie) zatepleného bytového domu s výťahom. Orientovaný je na západnú stranu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (plastové okná, murované jadro, stúpačky). AKTUÁLNA DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej so spacou časťou, oddelenej kuchyne, samostatnej kúpeľne a toalety. PLÁNOVANÁ DISPOZÍCIA: Presunutie kuchynskej linky do obývacej izby a vytvorenie spálne z pôvodnej kuchyne so vstupom do kúpeľne. ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. Vo vstupnej chodbe sú umiestnené skrine. Obývaciu izbu tvorí pohovka, písací stolík so stoličkou, stolík pod TV a manželská posteľ. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s plynovým sporákom a digestorom, jedálenský stôl so stoličkami, chladnička s mrazničkou. Kúpeľńa disponuje klasickou vaňou, umývadlom a práčkou. PARKOVANIE: Verejné parkovanie pri bytovom dome. LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, v blízkosti zeleného parku s detským ihriskom. Komplexné služby nájdete v pešej dostupnosti (reštaurácie, lekáreň, potraviny Kraj a LIDL, kaviarne, banka, gymnázium, základná a stredná škola...). Výhodou je aj blízkosť električkovej a autobusovej zastávky, ktorá je vzdialená cca 300 m od bytového domu. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  CENA: 119.990 € byt a pivničná kobka Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 36 m2 Úžitková plocha: 36 m2 Typ poschodia: prízemie Poschodie: 1 Počet izieb: 1 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa Výťah: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: zariadený Garáž: Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Pivnica plocha: 1.5 m2
BOSEN | Predaj zariadený 3 izbový byt navrhnutý dizajnérkou
Typ: 3-izbový byt Ulica: Solivarská 27 Mestská časť: Štrkovec Obec: Bratislava-Ružinov Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj dizajnový 3 izbový byt v Ružinove, v atraktívnej lokalite blízko Štrkoveckého jazera. Byt je kompletne rekonštruovaný a zariadený, nachádza sa na 5. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom, z  celkových 6. 3D obhliadka:  BYT: Byt je čerstvo rekonštruovaný (nové rozvody elektriny a vody, sadrokartónové stropy, vyrovnaná podlaha, servis okien, renovácia balkónového zábradlia, nové bezpečnostné vchodové dvere). Byt dýcha novotou a hneď pri vstupe zistíte, že má príjemnú atmosféru. Celková výmera bytu je 60,5 m², z toho balkón tvorí 3,1 m2 a pivnica 4,2 m2. V bytovom dome je k dispozícii aj kočikáreň. Byt je orientovaný na juhozápad. Z balkónu je krásny výhľad do zeleného parku a na vrch Kamzík. ZARIADENIE:  Byt je zariadený novou, na mieru vyrobenou kuchynskou linkou s dostatočným úložným priestorom a s novými spotrebičmi - indukčná varná doska, umývačka riadu, vstavaná elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, chladnička s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza nové umývadlo so skrinkou, sprchový kút, nové wc. Disponuje novým nábytkom ako jedálenský stôl, obývacia stena, konferenčný stolík, pohovka, manželská posteľ a nové svietidlá. PARKOVANIE:  Verejné parkovanie pred bytovým domom. MESAČNÉ NÁKLADY: Správcovské poplatky 115€/1 osoba CENA: 249.900 € byt spolu s pivnicou NÁZOR MAKLÉRA: Pri tejto nehnuteľnosti môžem spomenúť len jej pozitíva. Byt je vďaka orientácii na juhozápad dostatočne svetlý, má za sebou kompletnú rekonštrukciu a je vkusne zariadený dizajnovým nábytkom. Som si istý, že svojim budúcim majiteľom poskytne veľmi príjemné bývanie s krásnym výhľadom, no vďaka lokalite predstavuje takisto vhodnú investičnú príležitosť.  LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi obľúbenej časti Ružinova, v pešej dostupnosti od Štrkoveckého jazera. V jeho okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne a reštaurácie, takisto parky s množstvom zelene na príjemné prechádzky a oddych. Lokalita má veľmi dobré napojenie na diaľničný obchvat a 5 minút od bytového domu sa tiež nachádza autobusová a električková zastávka MHD. Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 60.5 m2 Úžitková plocha: 60.5 m2 Poschodie: 5 Loggia: nie Počet podlaží: 6 Počet izieb: 3 Plocha balkóna: 3.1 m2 Balkón: áno Kú