inzercia, predaj, predám, bazár

Bosp Caledon NBK (č. 38)

Kategória: Topánky, obuv

Predám turistické topánky veľkosti 38. Celoročné vibramy goretex s vibramy podrážkou. Viac info na
Jedenkrát použité na túre, min. nosené. Sú v záruke, kupované na konci 2022. Nesadla mi veľkosť a už ich nemôžem vrátiť. Znížená cena 120€.
Bosp Caledon NBK (č. 38)
Podobné inzeráty
Turisticke topanky BOSP Caledon NBK
Predam nove turisticke topanky slovenskej vyroby - BOSP Bardejov - Caledon NBK v. 42 s Gore-Tex membranou. Pouzite boli 2x v Malych Karpatoch (dovod predaja je ze mi nesedia a neviem ich uz vymenit, kupovane 10/2022). K topankam pridam aj osetrujuci krem na obuv Velur ECO.
Topanky damske BOSP
Predam damske topanky BOSP Caledon NBK olive. Topanky boli asi 3x obute na turistike. Velkost 40. Dovod predaja: nesadla velkost. Blizsia specifikacia na stranke:
Predám čisto nové BOSP turistické topánky
Predám čisto nové, nenosené BOSP turistické topánky Caledon NBK ( Veľkosť 43 Kupované 29.8.2021 Dôvod predaja: nevyužitý darček Iba osobný predaj. Cena je pevná.
BOSP Caledon NBK
Predám turistické topánky značky BOSP Caledon NBK s Gore-Tex membránou a Vibrám podrážkou. Veľkosť 41 - dĺžka chodidla-265cm Topánky sú v dobrom stave pravidelne čistené a impregnované. Topánky sú v hornej části členku ošúchané vplyvom používania( viď foto) nič hrozné a nič čo by ovplyvnilo funkčnosť topánok. Cena 40€ + poštovné .
BOSP
Kupim nepouzite topanky zn. BOSP-niektory z modelov: Caledon NBK, Caledon Pro Grizzly , URAL Pro Grizzly, Ural Pro Lime.... Velkost 48
Vymenim BOSP Caledon Pro Grizzly 44
Ahojte, vymenim ako nove, vyskusane parkrat BOSP Caledon Pro Grizzly, velkost 44 za velkost 43. Nesadla mi velkost.