inzercia, predaj, predám, bazár

BOSS DB-60

Kategória: Ostatné

Dobrý deň,

Predám metronóm BOSS Dr.BEAT DB-60. Jedná sa o vysokokvalitný metronóm so zabudovanou ladičkou, stopkami, pamäťou a celou škálou rôznych paternou.

V prípade rýchleho záujmu je dohoda istá.
Telefónne číslo je neplatné a teda Vás poprosím ozvite sa mi cez mail.
BOSS DB-60
Podobné inzeráty
Okuliare Hugo Boss BOSS 1000/S (086 QT)
Predám pánske slnečné okuliare Hugo Boss BOSS 1000/S 201357 (086 QT) 49□22 145, tmavo-hnedý rám, polarizačné sklá, originálne púzdro, pôvodná cena 256 €, teraz 120 €.
Boss VE 20
Predám Boss VE 20. Skvelý odolný vokálny procesor, ideálny pre gitaristov basákov...kohokoľvek. dôvod predaja - už sa nevenujem hudbe. Čas s ním bola sranda???? je bez poškodení, skoro ako nový, originál Boss adaptér s dlhším káblom v balení. Iba osobný odber,v rámci BA som ochotný dohodnúť a niekam doniesť????
Boss Katana 100 Mk1
Gitarové tranzistorové kombo pre elektrickú gitaru s výkonom 100 W a 12'' reproduktorom zo série Katana. Gitarové kombo ponúka 5 jedinečných charakterov: Clean, Crunch, Lead, Brown (podľa rady Waza) a Acoustic (pre elektro-akustické gitary). Navyše ponúka Katana-100 55 zabudovaných efektov od BOSS, ktoré sú jednoducho nastaviteľné za pomocou BOSS Tone Studio software. Naraz môže byť nastavených a upravovaných až 15 efektov, čo vám umožní dosiahnutie svojho zvuku aj bez prídavných zariadení. Séria Katana predstavuje patentovaný dizajn obvodov, dôsledné doladenie a inovatívnu reguláciu výkonu Power Control, ktorá zabezpečí osobitý zvuk a dynamický rozsah aj pri nízkych hlasitostiach, vďaka čomu je zvuk aparátov tejto série hladký a dokonale vybrúsený, pričom sa dokáže jednoducho presadiť a to nie len doma, ale aj s kapelou na pódiu. Rozmery: 530 x 248 x 484 mm. Hmotnosť: 14,8 kg. Ak máte záujem napíste na bernathp77@ alebo volat na .
Hugo Boss overal
Predam overal značky Hugo Boss na zimu velkost 6-12mes vyborny stav
Opasok Hugo Boss, dĺžka 95
Predám opasok Hugo Boss nenosený, dĺžka 95. Cena opasku je 15€ + poštovné. Pôvodná cena opasku okolo 50€.
ponukam pedalboard BOSS BCB-90X
pedalboard BOSS BCB-90X, zakupený, nepoužitý, stav rozbaleného kusu +svazek orig. propojovacích kabelu, 100percent,stav,kvalita. dovod predaja:bol ako rezerva pre pripad nudze. pripadný zaujemca:mail:jiri.benes@ Dunajská Lužná