inzercia, predaj, predám, bazár

Box rukavice PERDITOR

Kategória: Fitness, jogging

Predám úplne nové Box rukavice PERDITOR Vhodné pre začiatočníkov. Značkové rukavice, ktoré výborne sedia na ruke. Použitie: Tréning box, kick box, thai box Veľkosť: 14oz. Materiál: umelá koža. Farba: čierno biela. Záruka! Posielam dobierkou (3,90.-€) aj osobný odber. Platí pre celú SR! Pre info volať.
Box rukavice PERDITOR
Podobné inzeráty
Box vreco PERDITOR 120cm 40kg
Box nové profi vreco PERDITOR 120cm 40kg Predám úplne nové profi boxérske vreco PERDITOR Rozmer: 120 x 35 cm , Váha: cca 40 kg. Materiál: Plastel (rokmi overený materiál na výrobu box vriec) Reťaze na zavesenie v cene. Platí pre Žilinu a okolie.
MMA Rukavice PERDITOR nové
Predám úplne nové MMA rukavice PERDITOR Veľkosť XL. Materiál: koža. Záruka! Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,90.-€) Pre info volať.
Boxovacie rukavice Perditor
Predám boxovacie rukavice Perditor (16oz). Sú prakticky nové mal som ich asi 3 krát na tréningu dôvod predaja prechod na menšie číslo. Pôvodná cena 45€. Možné poslať aj na dobierku (2 eurá poštovné)
Perditor boxerské rukavice 12oz (velkosť 44)
Takmer nepoužité boxerské rukavice od značky perditor. Materiál Hovedzia koža.
Rukavice na box + lapy
Predám rukavice na box Catsudo 14 oz málo používané, bez poškodenia - 20€, detské rukavice na box Perditor 8 oz používané - 10€, Lapy Catdudo nové- nepoužívané 20€. K tomu v cene bandáže 4 páry.
Punching ball PERDITOR
Predám nový Punching ball PERDITOR Použitie: nácvik úderov, výborný tréningový prostriedok na nácvik reakcie, úderu na pohyblivý terč. Súčasťou sú dve napínacie gumy. Materiál: koža, Rozmer: 24 x 24 cm, Farba: čierno - červená, Váha: 0,540 kg Záruka! Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,90.-€). Platí pre celú SR! Inzerát je platný pokiaľ ho nezmažem. Pre info volať