inzercia, predaj, predám, bazár

Braun Oral-B kefka

Kategória: Zdravie a krása

Obsahuje:
telo kefky Braun Oral-B
nabíjaciu jednotku
+ 3 kefky kupované v DM ako je na fotke, samozrejme nepoužité

8€ + pošta
Braun Oral-B kefka
Podobné inzeráty
Kefka Oral-B Vitality 100, Cross Action - NOVÝ KUS
Ponúkam na predaj túto kefku značky Oral-B (viď. foto). Jedná sa o nový kus zabalený. Elektrická zubná kefka Oral-B Vitality so 7.600 osciláciami za minútu ponúka dokonalé čistenie zubov a odstraňovanie zubného plaku. Jeho čistiaca hlavica sa prispôsobí každému jednotlivému zuba a odstráni z neho zubný povlak a škvrny z jeho povrchu. Zabudovaný časovač v rukoväti vám pomôže čistiť si zuby celé 2 minúty. Rukoväť je kompatibilná so všetkými kefkovými hlavami (s výnimkou Sonic). Farba: biela Zubná kefka Braun Oral-B Vitality CrossAction Vyvíja oscilačné a rotačné pohyby, ktorými naruší a následne odstráni zubný plak Obklopí každý zub Vylepšený systém vlákien 7.600 oscilácií za minútu 2-minútový časovač Farba: biela Obsah balenia: 1 elektrická zubná kefka Vitality 1 čistiaca hlavica Precision Clean 1 nabíjací stojan Zvýhodnená cena: 19.99€ Dôvod predaja: Nevhnodný darček Preferujem osobný odber v Martine. V prípade vážneho záujmu doručím vrámci Martina autom osobne. Pozri aj ďalšie moje inzeráty a referencie :-) Klik na meno "Miroslav" a ukáže všetko, čo mám v ponuke, nájdete tam zaujímavé služby a tovary. Prajem pekný a úspešný deň! S úctou Miroslav
elektrická zubná kefka Braun Oral-B PRO TYPE 3766
Predám elektrická zubná kefka Braun Oral-B PRO , TYPE 3766. Sú ako nové využité len počas dovolenky cca 2 týždne. Symbolická cena 5€ kus ( kefka, nabíjačka , Bez hlavice ). Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Posielam jedine po platbe predom! Dobierky NIE!
Oral B GÉNIUS 9200 W powered by BRAUN nová
Popis produktu Moderná, elegantná s veľkým množstvom funkcií. To všetko platí o elektrickej kefke Braun Oral-B Genius 9200W. K precíznemu vyčisteniu prispeje 3D technológie čistenia, správny tlak za Vás postráži senzor tlaku a s dodržaním času pomáha časovač. Vďaka mobilnej aplikácii potom môžete mať dokonalý prehľad o čistení. Vyskúšajte si nezáväzne túto kefku so zárukou vrátenia peňazí. Viac informácií o akcii 100 dní testovania so zárukou vrátenia peňazí - Oral-B kompletný popis tovaru nájdete tu:
Nová Elektrická zubná kefka Oral-b Pro 1 500
Nová, nepoužitá elektrická zubná kefka Oral-b Pro 1 500. Nevhodný darček. Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 1 500 používa čistiaci režim s názvom Daily Clean, ktorý pracuje pri počte 7600 oscilácií a 4000 pulzov za minútu. Ide o techniku inšpirovanú profesionálnymi dentálnymi čistiacimi nástrojmi, ktorá je jemná, ale súčasne veľmi účinná pri odstraňovaní povlaku, bakteriálneho filmu a v predchádzaní zápalu ďasien. Vlákna hlavice vykonávajú 3D pohyb: oscilujú (kmitajú), pulzujú a tiež sa otáčajú. Na jedno nabitie vydrží dlhšie ako týždeň pri čistení zubov dvakrát denne po dobu 2 minút.
Nová Elektrická zubná kefka Oral-b Pro 1 500
Nová, nepoužitá elektrická zubná kefka Oral-b Pro 1 500. Nevhodný darček. Elektrická zubná kefka Oral-B PRO 1 500 používa čistiaci režim s názvom Daily Clean, ktorý pracuje pri počte 7600 oscilácií a 4000 pulzov za minútu. Ide o techniku inšpirovanú profesionálnymi dentálnymi čistiacimi nástrojmi, ktorá je jemná, ale súčasne veľmi účinná pri odstraňovaní povlaku, bakteriálneho filmu a v predchádzaní zápalu ďasien. Vlákna hlavice vykonávajú 3D pohyb: oscilujú (kmitajú), pulzujú a tiež sa otáčajú. Na jedno nabitie vydrží dlhšie ako týždeň pri čistení zubov dvakrát denne po dobu 2 minút. Osobný odber v LM alebo pošlem sj na dobierku.
Elektricka ubna kefka Oral-B Braun
Uplne funkcna zlektricka zubna kefka Oral-B Braun v ruzovej farbe a puzdro na cestovanie Bola pouzivana Len osobny odber