inzercia, predaj, predám, bazár

Brestove fošne

Kategória: Ostatné

Predám brestové fošne vysušené dĺžka 2,4m šírka meraná v najužšom mieste viď.foto do 75cmm hrúbka 7cm č.1 a 2 už predane
Brestove fošne
Podobné inzeráty
Topoľové fošne
Predám vzduchosuché extra veľké topoľové fošne. Dĺžka 318cm šírka v úzkej časti je 90cm a rozširuje sa až po 113cm. Hrúbka fošní je 7cm. Cena je 300€ za fošňu. Užšie fošne o niečo lacnejšie. Pri odbere celého balíka dohoda na cene. Fošne, dubové fošne, orechové fošne.
Brestove fošne
Predám brestové fošne vysušené dĺžka 2,4m šírka do 75cmm hrúbka 7cm č.1 a 2 už predane
brestové drevo, brestové koláče, priečne rezy
Predám brestové priečne rezy. Priemery cca od 70-90cm. Hrúbka 10-15cm. Vzduchosuché. Cena za kus je 100€. K dispozícii 3ks.
Fošne masív jaseň vzduchom sušený
Fošne masív jaseň vzduchom sušený. Dĺžka cca. 280 cm (záleží na reze). Hrúbka fošne je cca. 8 cm a šírka od cca. 90 cm.Vynikajúci materiál na rezbárske, stolárske či dizajnérake účely. Fošne sú neomietnuté. Množstvo momentálne ako je zobrazené na fotkách. Zatiaľ máme všetko. Uprednostňujeme osobný odber a tiež odkup v celku. Predstavu o cene máme. Prosíme o ponuku zo strany záujemcu. Vieme sa v prípade záujmu na cene dohodnúť. Fošne sa nachádzajú na Strednom Slovensku v obci Očová (pri Zvolene).
Luxusná brestová fošňa XXL
Luxusné brestové fošne XXL Predám veľkú masívnu brestovú fošňu. Ide o tvrdé drevo s peknou kresbou. Vhodné na výrobu veľkého jedálenského stola s epoxidovou živicou. Rozmery: 310x80cm, hrúbka 5cm. Opis: suché Cena: za kus Brest masív dubové fošne jedálenský stôl konferenčný stôl epoxidová živica široké fošne foršne foršty dosky nábytok V prípade vážneho záujmu píšte sms alebo na whatsapp/viber.
Predám brestove stolarske rezivo
Predám sušené rezivo brestove: fošne 55mm dlžky 4m . dosky 35mm dĺžky 3m a 4m. Sušené v sušiarni na 8%.