inzercia, predaj, predám, bazár

BROADLINK A1 MULTIPLE AIR SENSOR

Kategória: Ostatné drobné

Domáci Smart senzor BroadLink A1 Multiple Air Sensor Vám dá prehľad o tom, aká kvalita vzduchu je vo Vašej domácnosti, ale aj o tom, aká je teplota, vlhkosť či svetelnosť. Ponúka údaje, ktoré sú potrebné pre príjemné a komfortné fungovanie u Vás doma. Manipulácia i samotná obsluha je skutočne veľmi jednoduchá, takže z nej nemusíte mať žiadne obavy. Už po krátkej dobe si BroadLink Multiple Air Sensor zamilujete.

Vlastnosti meteostanice BroadLink Multiple Air Sensor
Wifi Enviro senzor s monitorom kvality vzduchu je určený aj pre spoluprácu s diaľkovým ovládaním BROADLINK BRDLRM PRO
Prostredníctvom smartfónu meriate nielen kvalitu ovzdušia, ale aj teplotu, vlhkosť či svetelnosť
Multifunkčný spoločník, ktorý Vám určite nesmie chýbať
Nad svojou domácnosťou tak máte absolútnu kontrolu aj v čase neprítomnosti
Elegantný dizajn zapadne do každého interiéru
Jednoduchá manipulácia
Detektor kvality vzduchu
BroadLink A1 má v sebe zabudované viaceré senzory, ktoré určite ocení každá SMART domácnosť. V jednom malom elegantnom prístroji nájdete senzor svetla, senzor teploty, senzor zvuku, senzor znečistenia vzduchu a senzor úniku plynu.

Ovládanie domácnosti na diaľku
Monitorujte vnútornú teplotu doma, mieru znečisteného vzduchu alebo hlučnosť hoci aj zo svojej práce. Spravovanie svojej domácnosti nájdete ukryté v prehľadnej aplikácii vo svojom mobilnom telefóne alebo tablete. Prispôsobiť si tak komfort bývania môžete kedykoľvek odkiaľkolvek, na jeden dotyk tlačidla.

Farba všetko prezradí
BroadLink A1 Smart senzor Vám prezradí mieru znečistenia ovzdušia vo Vašej domácnosti na prvý pohľad. Prístroj ovplýva 3 farbami, ktoré znázorňujú mieru znečistenia prostredia:

Červená: Zlé
Modrá: Dobré
Zelená: Výborné
Rôzne scény
Využite nastavenia rôznych scén a zautomatizujte tak svoju domácnosť bez pohnutia prstom. Predstavte si, že je ráno a akonáhle začne stúpať teplota vzduchu, BroadLink senzor osloví sám klimatizáciu, aby začala pracovať. Alebo ak senzor zachytí, že je ovzdušie znečistené, sám osloví čističku vzuchu, aby sa zapla, alebo zvýšila výkon. Senzor vie na základe miery osvetlenia sám stiahnuť aj žalúzie, zapnúť osvetlenie alebo na základe teploty zapnúť/vypnúť kúrenie.
BROADLINK A1 MULTIPLE AIR SENSOR
Podobné inzeráty
Broadlink A1 Multiple AIR Sensor
Broadlink A1 Multiple AIR Sensor Domáci Smart senzor BroadLink A1 Multiple Air Sensor Vám dá prehľad o tom, aká kvalita vzduchu je vo Vašej domácnosti, ale aj o tom, aká je teplota, vlhkosť či svetelnosť. Ponúka údaje, ktoré sú potrebné pre príjemné a komfortné fungovanie u Vás doma. Manipulácia i samotná obsluha je skutočne veľmi jednoduchá, takže z nej nemusíte mať žiadne obavy. Už po krátkej dobe si BroadLink Multiple Air Sensor zamilujete.
BROADLINK RM MINI 3 WIFI IR DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE
BroadLink RM mini 3 je univerzálne infračervené diaľkové ovládanie ovládané prostredníctvom domácej siete Wi-Fi. Umožňuje ovládať všetky zariadenia RTV, ako sú televízne, káblová alebo hudobné zariadenia, a to všetko pomocou aplikácie e-control na chytrých telefónoch. Môžete nastaviť dátum a čas zapnutia / vypnutia. Technické údaje: Broadlink RM mini 3 Rozmery: 5,5 x 5,5 x 6,45 cm Hmotnosť: 75 g Frekvencia WiFi: 2,4 GHz 801,11 b / g / n IR frekvencia: 38 kHz Ovládanie: prostredníctvom mobilnej aplikácie Broadlink e-Control Priepustnosť infračerveného signálu: až 95%
Broadlink S2 Security Kit S2 HUB alarm. znizena cena
Broadlink S2 Security Kit S2 HUB Inteligentný alarmový bezpečnostný systém Vlastnosti bezpečnostnej súpravy S2: - 2KS The HUB, senzor dverí, - 2KS pohybový senzor (PIR) - diaľkové ovládanie na kľúčenku. * V spojení s týmito inteligentnými senzormi bude HUB tlačiť upozornenia, aby vás informoval o tom, čo sa deje, keď nie ste nablízku – v závislosti od toho, čo ste ho naprogramovali na monitorovanie. * HUB podporuje maximálne 16 senzorov, s dostatkom miesta, kde si môžete vyrobiť dokonalý inteligentný domáci systém. * Inteligentný snímač pohybu Broadlink, môžete sledovať pohyb a narušenie, bude vám zaslané upozornenie, aby ste boli informovaní o tom, čo sa deje okolo vášho domu. * Naprogramujte si svoj každodenný život, spustite režim Auto Home, pripojte sa k inteligentnému kompatibilnému svetlu, hudobnému prehrávaču a ohrievaču vody, váš dom je pre vás pripravený. * Snímač dverí zisťuje, či sú okná otvorené alebo zatvorené, možno ho nastaviť na odosielanie upozornení a odosielanie signálov na aktiváciu iných inteligentných zariadení.
Broadlink RM pro+
Predám novy broadlink rm pro+
SMART Wi-Fi zásuvka BroadLink Contros SP3
Čisto-nová, nerozbalená. Poštovné v cene. BroadLink SP3 EU - WiFi / bezdrôtovo ovládateľná elektrická zásuvka. Číslo vymyslené, prosím písať e-mail. Ďakujem
Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro
Predám čističku vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro. Čistička na displeji okrem úrovne znečistenia vzduchu v miestnosti ukazuje aktuálnu teplotu a vlhkosť (viď foto). Takisto pri každom zapnutí ukazuje zostávajúcu životnosť filtra (aktuálne 67%). Filter nemusel byť ani raz menený t.z. že filter vydrží veľmi dlho. Dôvod predaja: kúpili sme kombo Dyson 3v1 (ventilátor, čistička, zvlhčovač). Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Pezinok, Senec, Trnava, Smolenice. Pôvodná cena: 200€ Moja cena: 100€ POPIS: Čistička vzduchu Xiaomi okamžite vylepší domácu klímu na oveľa zdravší vzduch všetkým, ktorých trápi astma či alergie. Tento oddaný prenosný kúzelník je ako uliaty pre všetky typy priestorov s veľkosťou až 60 m2. O nadštandardnej efektivite a spoľahlivosti vypovedá sám za seba vzduchový výkon – čistička vzduchu zvládne odfiltrovať množstvo do 500 m3/h. Na absorbciu všetkých nevhodných výparov a domácich pachov je jedničkou uhlíkový filter. Zaujímavé vlastnosti čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU je odporúčaná pre veľkosť miestnosti 60 m2 Uhlíkový filter absorbuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov Funkcie čističky vzduchu Xiaomi: senzor kvality ovzdušia, diaľkové ovládanie, displej a nočný režim Maximálna hlučnosť 69 dB(A), minimálna hlučnosť 31 dB(A) Vzduchový výkon 500 m3/h Prednosti čističky ovzdušia Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU Táto inteligentná čistička Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU je vybavená senzorom, vďaka ktorému spozná, aká je aktuálna kvalita ovzdušia, a potom podľa toho odhadne, či je potrebné ovzdušie v interiéri opätovne upraviť. Na činnosť čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU počas relaxácie bol vyhradený špeciálny nočný režim, ktorý je taký tichý, že vás neruší ani pri odpočinku, ani pri spánku.