inzercia, predaj, predám, bazár

Brokovnica 16/16 Lankaster signovana zlatom

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam luxusnú lankasterovú brokovú dvojku českých majstrov z dielne Lověna Praha v kalibri 16/16 / 65 s hlbokou ručnou plastikovou rytinou jemného graviru a signovanim v zlate .
Originál pôvodné časti zbrane ako aj bicí mechanizmus, pažba originál všetko v TOP pôvodnom stave bez zásahu . Dlžka hlavne 72cm zahrdlenie 1/1 a 3/4 ...
...
ZP nutný - karta zbrane
Brokovnica 16/16 Lankaster signovana zlatom
Podobné inzeráty
Predam na home defense
Predam na home defense. Cena 400€. Brokovnica Umarex T4E HDX 68 16J Brokovnica HDX 68 je poháňaná dvoma bombičkami CO2 12g. Vkladajú sa do puzdra prekrytého pažbou brokovnice. Vo chvíli, keď je potrebné mať zbraň pod tlakom, stačí naraziť uzáver v zadnej časti pažby a dôjde k natlakovaniu zbrane. Vďaka tomuto systému nedochádza k zbytočnému opotrebovaniu tesnenia a ventilu zbrane, ktoré spôsobuje neustále nosenie zbrane pod tlakom. Konštrukcia je tvorená zliatinovým základným rámom, ktorý je až následne pokrytý polymérom. Istenie proti náhodnému výstrelu tzv. poistka je umiestnená za spúšťou na ráme brokovnice. Má podobu prepínača ovládaného stlačením z pravej či ľavej strany. Aby bolo možné nabíjanie a prebíjanie je potrebné mať brokovnicu odistenú a spúšť stlačenú. Strelivo Rubber Ball sa vkladá z boku do zásobníka cez otvorený záver, ktorý pojme až 16 ks streliva. Otvor na nabíjanie sa otvorí po natiahnutí brokovnice jej predpažbím. Pohybom predpažbia vzad a vpred dochádza k prebíjaniu. Spúšťový mechanizmus má v prípade modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Spúšť má na starosti iba samotný výstrel. K natiahnutiu bicieho mechanizmu dochádza počas prebíjania. Vzduchová brokovnica Umarex T4E HDX 68 nemusí slúžiť len na obrannú streľbu. Nie je síce pre závodnú terčovú streľbu, ale dobre si poradí aj s plechovkami alebo inými cvičnými terčmi. S mierením Vám tu pomôžu štandardné mieridlá, kedy muška je pevná a cieľnik nastaviteľný výškovo aj stranovo. Vďaka prítomným RIS lištám 22 mm je možné vybaviť HDX, kolimátorom, optikou, laserom a iným taktickým doplnkom.
Predam brokovnicou.
Brokovnica Umarex T4E HDX 68 16J Brokovnica HDX 68 je poháňaná dvoma bombičkami CO2 12g. Vkladajú sa do puzdra prekrytého pažbou brokovnice. Vo chvíli, keď je potrebné mať zbraň pod tlakom, stačí naraziť uzáver v zadnej časti pažby a dôjde k natlakovaniu zbrane. Vďaka tomuto systému nedochádza k zbytočnému opotrebovaniu tesnenia a ventilu zbrane, ktoré spôsobuje neustále nosenie zbrane pod tlakom. Konštrukcia je tvorená zliatinovým základným rámom, ktorý je až následne pokrytý polymérom. Istenie proti náhodnému výstrelu tzv. poistka je umiestnená za spúšťou na ráme brokovnice. Má podobu prepínača ovládaného stlačením z pravej či ľavej strany. Aby bolo možné nabíjanie a prebíjanie je potrebné mať brokovnicu odistenú a spúšť stlačenú. Strelivo Rubber Ball sa vkladá z boku do zásobníka cez otvorený záver, ktorý pojme až 16 ks streliva. Otvor na nabíjanie sa otvorí po natiahnutí brokovnice jej predpažbím. Pohybom predpažbia vzad a vpred dochádza k prebíjaniu. Spúšťový mechanizmus má v prípade modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Spúšť má na starosti iba samotný výstrel. K natiahnutiu bicieho mechanizmu dochádza počas prebíjania. Vzduchová brokovnica Umarex T4E HDX 68 nemusí slúžiť len na obrannú streľbu. Nie je síce pre závodnú terčovú streľbu, ale dobre si poradí aj s plechovkami alebo inými cvičnými terčmi. S mierením Vám tu pomôžu štandardné mieridlá, kedy muška je pevná a cieľnik nastaviteľný výškovo aj stranovo. Vďaka prítomným RIS lištám 22 mm je možné vybaviť HDX, kolimátorom, optikou, laserom a iným taktickým doplnkom.
Gulova jednuška lankaster
Predám lankasterovú jednušku Ferlach cal.9,3x72R.Flinetka je lahučka a stíhla.Váha 2,4kg.Ma 8-hrannú hlaven dlhu 60cm.Zlamovanie spodným klúčom,na suhlskej montáži puškohlad Geco 4x36 lovecke T-čko v 100% stave.Pažba pôvodná,nemecký napináčik,striela presne.Všetko v orig.stave...
Gulobrokovnica  bixka lankaster
Predam zo zbierky lankasterovu gulobrokovnicu/bixku/ Ferlach cal.11,2x51R Kropatchek-Heissing/ 16 brok.Flinetka je lahká,zámky pevné,taktiez bicie kohútiky pevné,nevylogané,pádové poistky drzia,má diopter,na gulovej spúšti napináčik,zlamovanie spodným klúčom.Laufy vo výbornom stave 90%zrkadlovo ciste! 62cm kratsia štucz!Drevo pekna korenovica.Šína čistá,nikdy nebol ziadny puskohlad.Striela lahodne s dobrym účinkom.Vhodne na spolocne polovacky.Strelivo dostupne u Waffen Dorfner vo Wiedni.Vsetko v super pôvodnom stave bez zásahu fušera!!!
Lankaster brokova dvojka 20/20
Predám velmi elegantnú,štíhlu,ĺahučkú a skvostnú lankasterovú brokovú dvojku cal.20/20 signovanú Johann Springer in erben Wienn.Hlavne zrkadlovo čisté 74cm,absolútne pevná v zámkoch,tip-top stav ako nová!Výborné krytie,vhodna na zajace,bažanty,husy pre fajnšmekra ako repre zbran !Prosím len tel.kontakt.Len vážny záujem!
Lancaster lankaster 16/16
Predám brokovu dvojku lankasterku 16/16 nová pažba +pôvodná pažba zámky pevne