inzercia, predaj, predám, bazár

Brokovnica Benelli SuperNova Tactical Telescopic Stoc

Kategória: Poľovníctvo, lov

Dobrý deň,

Predám opakovaciu brokovnicu Benelli SuperNova Tactical Telescopic Stock + predĺženie zásobníka +2 náboje v cene. Kaliber 12/89.

Kupovaná v Hermese za 1149Eur. Predám ju za 850Eur.

Pri normálnom jednaní dám k zbrani 3 krabice streliva (1x birdshoot, 1x buckshoot, 1x slug).

Dôvod predaja je, že na ňu nemám vôbec čas. Bol som s ňou pár krát strieľať. Už ju mám cca dva roky v trezore. Vystrelených do 150 nábojov, po každej streľbe som ju vyčistil.

Zbraň je k videniu v Hunters Clube na Teslovej 6. Prepis zbrane možný priamo v Hunters Clube, alebo ORPZ BA II.

Nutný zbrojný preukaz a nákupné povolenie (dlhá broková opakovacia zbraň).

Pre info prosím len volať na sms a email nemám čas. Ďakujem.
Brokovnica Benelli SuperNova Tactical Telescopic Stoc
Podobné inzeráty
BENELLI brokovnica
Dobrý deň, predám úplne novú brokovnicu BENELLI SuperNova Tactical. Nestrieľaná.
Benelli Argo Deluxe
Na predaj samonabijacia guľovnica Benelli Argo Deluxe,cal. 30-06 Spring. Celková dĺžka: 105 cm Dĺžka hlavne: 51 cm. Hmotnosť zbrane: 3,25 kg Zásobník: 2+1 Pažba: kvalitné orechové drevo. K zbraní je montáž Innomount + puškohľad Schmidt Bender 1-8x24 Exos. Benelli,cena: 2700,- eur Montáž, cena: 300,- eur Schmidt Bender,cena: 2300,- eur Možnosť zakúpiť osobitne alebo ako komplet. Pri kúpe kompletu dohoda na cene istá. Stav novej zbrane,použitá 23 krát. K zbraní je i kufor - original Benelli.
Predám brokovnicu Benelli M3 Tactical
Ponúkam na predaj profesionálnu dvojrežimovú ( samonabíjaciu/opakovaciu ) brokovnicu Benelli M3 Tactical v kalibri 12 s pištoľovou rukoväťou a teleskopickou pažbou. Zbraň je vo výbornom stave.
Brokovnica Benelli M4 S90
Predam poloautomaticku brokovnicu Benelli M4 Super 90. Zbran kupena v roku 2018 ale nevyuzivana. Vystrelenych do 100 nabojov, takze v stave noveho kusu. Brokovnica je osadena taktickou packou zaveru GG&G a kolimatorom Trijicon SRO 2.5 MOA so znizenym uchytenim, ktore umoznuje sucasne pouzitie kolimatora a pevnych mieridiel bez nutnosti jeho demontaze. Cena noveho kusa spolu s uvedenym prislusenstvom 3500EUR.
Benelli montefeltro samonabíjacia brokovnica automat
Predám Benelli Montefeltro 12/76 ( samonabíjacia brokovnica automat ) vnútorné čoky 1,2,3,4, dĺžka hlavne 76cm, original plastovy kufrik, velmi spolahlivá (všežravec od 24g az po vrátane magnum - bez problémov).
Samonabíjacia puška BENELLI
Predám samonabíjaciu pušku BENELLI ARGO, kaliber 30-06 Springfield. Puška je vo výbornom stave, málo používaná a má zásobník na 4 náboje. Na puške je puškohľad značky Meopta Artemis 2100 7X50, s rýchloupínacím zariadením, uspôsobeným pre pušku BENELLI ARGO. Cena pušky aj s puškohľadom je 1800€