inzercia, predaj, predám, bazár

Brokovnica IZ 410 Magnum

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám samonabíjaciu brokovnicu IZ 410 magnum.
2x zásobník.Na konci hlavne závit možnosť použiť tlmič. Jednotné strely veľmi účinné s vysokou rýchlosťou. Predáva sa bez optiky.
Brokovnica IZ 410 Magnum
Podobné inzeráty
Predam na home defense
Predam na home defense. Cena 400€. Brokovnica Umarex T4E HDX 68 16J Brokovnica HDX 68 je poháňaná dvoma bombičkami CO2 12g. Vkladajú sa do puzdra prekrytého pažbou brokovnice. Vo chvíli, keď je potrebné mať zbraň pod tlakom, stačí naraziť uzáver v zadnej časti pažby a dôjde k natlakovaniu zbrane. Vďaka tomuto systému nedochádza k zbytočnému opotrebovaniu tesnenia a ventilu zbrane, ktoré spôsobuje neustále nosenie zbrane pod tlakom. Konštrukcia je tvorená zliatinovým základným rámom, ktorý je až následne pokrytý polymérom. Istenie proti náhodnému výstrelu tzv. poistka je umiestnená za spúšťou na ráme brokovnice. Má podobu prepínača ovládaného stlačením z pravej či ľavej strany. Aby bolo možné nabíjanie a prebíjanie je potrebné mať brokovnicu odistenú a spúšť stlačenú. Strelivo Rubber Ball sa vkladá z boku do zásobníka cez otvorený záver, ktorý pojme až 16 ks streliva. Otvor na nabíjanie sa otvorí po natiahnutí brokovnice jej predpažbím. Pohybom predpažbia vzad a vpred dochádza k prebíjaniu. Spúšťový mechanizmus má v prípade modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Spúšť má na starosti iba samotný výstrel. K natiahnutiu bicieho mechanizmu dochádza počas prebíjania. Vzduchová brokovnica Umarex T4E HDX 68 nemusí slúžiť len na obrannú streľbu. Nie je síce pre závodnú terčovú streľbu, ale dobre si poradí aj s plechovkami alebo inými cvičnými terčmi. S mierením Vám tu pomôžu štandardné mieridlá, kedy muška je pevná a cieľnik nastaviteľný výškovo aj stranovo. Vďaka prítomným RIS lištám 22 mm je možné vybaviť HDX, kolimátorom, optikou, laserom a iným taktickým doplnkom.
Predam brokovnicou.
Brokovnica Umarex T4E HDX 68 16J Brokovnica HDX 68 je poháňaná dvoma bombičkami CO2 12g. Vkladajú sa do puzdra prekrytého pažbou brokovnice. Vo chvíli, keď je potrebné mať zbraň pod tlakom, stačí naraziť uzáver v zadnej časti pažby a dôjde k natlakovaniu zbrane. Vďaka tomuto systému nedochádza k zbytočnému opotrebovaniu tesnenia a ventilu zbrane, ktoré spôsobuje neustále nosenie zbrane pod tlakom. Konštrukcia je tvorená zliatinovým základným rámom, ktorý je až následne pokrytý polymérom. Istenie proti náhodnému výstrelu tzv. poistka je umiestnená za spúšťou na ráme brokovnice. Má podobu prepínača ovládaného stlačením z pravej či ľavej strany. Aby bolo možné nabíjanie a prebíjanie je potrebné mať brokovnicu odistenú a spúšť stlačenú. Strelivo Rubber Ball sa vkladá z boku do zásobníka cez otvorený záver, ktorý pojme až 16 ks streliva. Otvor na nabíjanie sa otvorí po natiahnutí brokovnice jej predpažbím. Pohybom predpažbia vzad a vpred dochádza k prebíjaniu. Spúšťový mechanizmus má v prípade modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Spúšť má na starosti iba samotný výstrel. K natiahnutiu bicieho mechanizmu dochádza počas prebíjania. Vzduchová brokovnica Umarex T4E HDX 68 nemusí slúžiť len na obrannú streľbu. Nie je síce pre závodnú terčovú streľbu, ale dobre si poradí aj s plechovkami alebo inými cvičnými terčmi. S mierením Vám tu pomôžu štandardné mieridlá, kedy muška je pevná a cieľnik nastaviteľný výškovo aj stranovo. Vďaka prítomným RIS lištám 22 mm je možné vybaviť HDX, kolimátorom, optikou, laserom a iným taktickým doplnkom.
Benelli montefeltro samonabíjacia brokovnica automat
Predám Benelli Montefeltro 12/76 ( samonabíjacia brokovnica automat ) vnútorné čoky 1,2,3,4, dĺžka hlavne 76cm, original plastovy kufrik, velmi spolahlivá (všežravec od 24g az po vrátane magnum - bez problémov).
Brokovnica IZH-27M  20/76 magnum
Predám zachovalu malo používanu brokovnicu IZH-27M 20/76 magnum, vyrobenú pre americký trh s označením SPR 310 Remington/dá sa to dohľadať aj na internete/. Sú k nej 5 ks zahrdleni 0.0, 0.5, 0.25, 0.75, 1.0 . Jednokohutik s možnosťou voľby ktorá hlaveň strieľa ako prvá, možnosť odstavenia vyhadzovačov vystrelených nábojníc.
Colt King Cobra .357 Magnum
• predám Colt King Cobra v kalibri .357 Magnum • poctivý klasický celonerezový Američan • revolver má 2” hlaveň • stav ako nový, bez rýh a oderkov, málo strielaný • zbierkový stav • pôvodný kufrík • nastaviteľný mikrometrický cielnik • zbraň ideálna na skryté nosenie alebo do zbierky • Kontakt 0903 84 83 82 • Cena 1.700€ , resp. určitá dohoda možná • pozrite si aj iné moje ponuky; mám na predaj Sig Sauer p 226 S .357 SIG , ďalej Browning High Power mod. 35 kal. 9mm Luger , ďalej Colt Delta Elite kal. 10mm Auto , revolver Colt Anaconda .44 Rem. Mag. , revolver Ruger SP 100 kal. .357 Magnum alebo Glock 22 kal. .40 Smith & Wesson
Revolver ALFA steel 357 Magnum
Predám revolver ALFA Steel 3561 v kalibri .357 Magnum so 6 palcovou hlavňou. Nastaviteľné mieridlá. Pôvodný stav, úplne nový. Rokmi potvrdená kvalita spracovania a spoľahlivosť. Špičkový stav! Vystrelených 75 rán ( iba muníciou 357 Magnum ). Nutný ZP a NP. Pre viac ifo : Cena 650 eur