inzercia, predaj, predám, bazár

Browning Bar, Merkel RX Helix

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám Browning Bar Long Track poloaut.kali.9,3x62 s puškohladom Docter Unipoint 1,5-6x42,cena 2200€.Gulovnica Merkel RX Helix speedster,kali.338 WinMag,kanilov. hlaveň s kompenz. Puškohlad Docter Unipoint 3-12x50,cena 5800€.Kontakt;
Browning Bar, Merkel RX Helix
Podobné inzeráty
Guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limited Edition + SWAROVSKI
Na predaj je zánovná špičková guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limitid Edition kal. 8x57 JS, s priamoťažným záverom a handšpanerom / ako BLASER /, s rýchloupínacou montážou a TOP puškohľadom SWAROVSKI Z6i 2.Gen. 2,5-15x56 P BT / balist.veža /, vrátane oboch orig. Swarovski krytiek ! STAV NOVEJ ZBRANE !!! GRAVÍROVANÁ guľovnica s KANELOVANOU hlavňou !! Precízne nastrelená v Nitre na náb. GECO Plus - superpresná !!! Náboje a orig. Merkel popruh sú v cene ! Len vážny záujem - PEVNÁ CENA kompletu 6500,-Eur ! Evidovaná v LV. Krásna a maximálne pohotová zbraň pre náročných lovcov !! Kontakt na predávajúceho :
Guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limited Edition + SWAROVSKI
JEDINEČNÁ PONUKA !!! Na predaj je zánovná špičková guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limitid Edition kal. 8x57 JS, s priamoťažným záverom a handšpanerom / ako BLASER /, s rýchloupínacou montážou a s optickou špičkou - rakúskym puškohľadom SWAROVSKI Z6i 2.Gen. 2,5-15x56 P BT / balist.veža /, vrátane oboch orig. Swarovski krytiek ! STAV NOVEJ ZBRANE !!! GRAVÍROVANÁ guľovnica s KANELOVANOU hlavňou !! Precízne nastrelená v Nitre na náb. GECO Plus - superpresná !!! POZOR !!! Náhradný NOVÝ spúšťový mechanizmus s odporom spúšte 800 g / ako ATZL !! / a NOVÝ 5 ranový zásobník / dokopy v cene cez 700,-Eur !! / sú súčasťou predaja GRATIS !!! Aj zvyšne náboje a orig. Merkel popruh pridám kupujúcemu GRATIS !! Len vážny záujem - PEVNÁ CENA kompletu 6500,-Eur ! Evidovaná v LV. Krásna a maximálne pohotová zbraň pre náročných lovcov !! Kontakt na predávajúceho :
MERKEL K5 Black 7x65R
Predám guľovnicu MERKEL K5 Black v kalibri 7x65R, hlaveň 56cm s odnímateľnými mieridlami a závitom na ústi hlavne. K zbrani je montáž INNOMOUNT - 30mm krúžky, kožený remeň MERKEL a neoprénový remeň MERKEL . Zbraň je kúpená 22.11.2022, vystrelených 15 rán.
Gulovnica merkel
Ponukam na predaj opakovaciu gulovnicu merkel rx helix spidster 8x57 js Velmi presna a spolahliva puška s priamotaznim zaverom rychle prebijanie na spolocnej polovacke na puske je optika zaiss conquist dl 3-12 x50 s červenim bodom Merkel .sauer blaser rws Dovod predaja odchadzam do svajciarska tak nebudem us polovat
Kúpim hlaveň Merkel Helix - 270win/30-06/7x64
Kúpim hlaveň na Merkel RX Helix, ráž 270win, prípadne 30-06 Springfield, alebo 7x64.
Montáž INNOMOUNT na Weaver /Picatinny a Merkel Helix, šína (
Prodám novou, nikdy nepoužitu, rychloupínací montáž INNOMOUNT na Weaver /Picatinny a Merkel Helix, šína Zeiss / Meopta. Důvodem prodeje je nevyužití – puškohled sem nakonec umístil na jinou zbraň. Cena nové 325 eur, prodám za 240 eur. Možná výměna za montáž na Blaser R8 šína (rail) na Swarovski (doplatek?). Osobní předání Praha. Poštou na dobírku nebo při platbě celé částky předem na účet.