inzercia, predaj, predám, bazár

Budha sošky 1

Kategória: Sklo, keramika

Predám kolekciu Budha sošiek.
Boli vystavené vo vitríne cca. Pol roka
Sú 100% stave bez poškodenia.
Veľkosti sošiek od 5 - 35cm
V prípade záujmu kontaktujte ma emailom alebo sms
Budha sošky 1
Podobné inzeráty
Budha sošky 3
Predám kolekciu Budha sošiek. Boli vystavené vo vitríne cca. Pol roka Sú 100% stave bez poškodenia. Veľkosti sošiek výška 15 a 35cm V prípade záujmu kontaktujte ma emailom alebo sms
Budha sošky 2
Predám kolekciu Budha sošiek. Boli vystavené vo vitríne cca. Pol roka Sú 100% stave bez poškodenia. Veľkosti sošiek 12cm,15cm a 30cm V prípade záujmu kontaktujte ma emailom alebo sms
Keramicke sosky slonikov a delfinov
Predam keramicke sosky slonikov a delfinov. Cena 7 EUR za vsetky. Sosky su vo vybornom stave. Najvyssia soska (biely slon) ma 10cm na vysku. Poslem aj na dobierku len v pripade platby postovneho vopred. Pozri aj dalsie sosky kliknutim na moje meno.
Keramicke sosky slonikov a delfinov
Predam keramicke sosky slonikov a delfina. Cena 5 EUR za vsetky. Sosky su vo vybornom stave. Najvyssia soska (biely slon) ma 10cm na vysku. Poslem aj na dobierku len v pripade platby postovneho vopred. Pozri aj dalsie sosky kliknutim na moje meno.
Plastové sošky
Ponúkam na predaj plastové sošky. Rozmery z ľavej strany sú 24x14x6cm - 8,90€, 13x5 cm - 2,90€ , 15x6 cm - 2,90€. Sošky nie sú poškodené. Kupujúci hradí aj poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Porcelanove a drevené  sošky, vazy ,taniere
Predám nové nepoškodené keramické sošky figúrky rôzne druhy. Je ich okolo 30ks, drevené sošky, slony, delfín,pes, plamenak, taniere. Viac info po telefóne prípadne mailom. Pošlem aj poštou.