inzercia, predaj, predám, bazár

Bugera T50 Infinium a ZOOM G2Nu

Kategória: Strunové nástroje

Predám lampovú hlavu Bugera T50 Infinium a multiefekt ZOOM G2Nu.

Špecifikácia Bugera T50 Infium:
* výkon 50W
* predzosilovač osadený elektrónkami 4 x 12AX7
* elektrónky 2 x EL34 v koncáku
* počet kanálov 2
* footswitch
* prepínanie triedy A alebo AB pre kocový zosilňovač

CENA 340€

Špecifikácia ZOOM G2 NU:
Obsahuje simulácie najznámejších zosilňovačov (Marshall, Peavey, Vox, Mesa Boogie ...), Boss efekty, ekvalizér, modulácie, rôzne druhy reverbov, delayov, vstavaný looper, noisegate, ladička, presety bicích. Možné pripojiť k PC, použiť ako zvukovú kartu, pomocou aplikácie Edit&Share vytvárať, zdieľať a sťahovať zvuky. Adaptér v cene.

CENA 60€

CENA spolu 370€
Bugera T50 Infinium a ZOOM G2Nu
Podobné inzeráty
BUGERA hlava
Predam Bugera G20 Infinium Celolampový zosilňovač s výkonom 20W. Zosilňovač je zasadený v pevnej a odolnej konštrukcii, ktorá je vybavená celolampovým obvodom. O výkon 20W sa stará zosilňovač triedy A osadený elektrónkami 2x ECC83 v predzosilňovači a 2x EL34 vo výkonovom zosilňovači. O výrazne predĺženú životnosť elektróniek sa stará technológia Infinium Tube Life Multiplier, ktorá automaticky páruje akékoľvek koncové elektrónky a predlžuje ich životnosť až 20x. Predný panel ponúka ovládanie pre dvojicu kanálov - čistý a skreslený. čistý kanál má k dispozícii potenciometre Volume a Tone, skreslený kanál sa ovláda pomocou potenciometrov Volume a Gain. Oba kanály sú vybavené spoločným ovládaním Tone Stack, ktorý jeosadený trojpásmovým EQ a potenciometrom Morph , ktorý prispôsobuje zvuk zosilňovača podľa amerického alebo britského zvuku. K dispozícii je aj ovládanie Master Volume a Reverb. Zadný panel je osadený konektormi Line In, efektovou slučkou s nastaviteľnou citlivosťou, vstupom pre Footswitch, výstupom pre slúchadlá s emuláciou 1x
Bugera Vintage 22 wattové
Predám 22 watové lampové kombo Bugera Vintage 22, osadené lampami 3 x 12AX7 v predzosilňovači a 2 x EL84 v koncovom stupni. Cena 250Eur. Do Veľkej noci akciová cena 220Eur. Som z Chorvátskeho Grobu. Kontakt: gilmourdavid111@ Predám 22 watové lampové kombo Bugera Vintage 22, osadené lampami 3 x 12AX7 v predzosilňovači a 2 x EL84 v koncovom stupni. Cena 250Eur. Do Veľkej noci akciová cena 220Eur. Som z Chorvátskeho Grobu. Kontakt: gilmourdavid111@
Lampový gitarový zosilňovač Bugera V55HD Infinium +...
Ponúkam Bugeru V55HD. Aparát je upravovaný profi firmou ( má vylepšený sustajn a celkové skreslenie – neporovnateľne lepšie ako pôvodné- ladené do rockovej hudby. Druhý kanál čistý, krištalický. Bugeru som používal v invertnej polohe kôli lepšiemu chladeniu elektróniek. Pre tento účel má doinštalované nožičky a chladenie. Zostava s bedňami síce nevyzerá profesionálne, ale hrá o to lepšie, s reprákmi Eminence dokonale s aparátom ladí. Všetko je 100% funkčné. Ceny: Bugera V55HD + origi nožný spínač 190€ bedňa s 2x Eminence 10“ (viď foto) 70€ bedňa (stará Delícia) s 1x Eminence 12“ 50€ Dôvod predaja: končím s muzikou.
Bugera PS1 Power Soak Attenuator
Ponúkam na predaj Bugera PS1 attenuator. Som druhý majiteľ, ale funguje a vyzerá ako nový. Ja som používal 1-2 hodiny. Funguje správne, bez akýchkoľvek porúch či zaváhaní. Je to pasívne zariadenie, t.j. bez napájania. Iba sa zapojí medzi aparát a repro. Predávam aparát, tak ide na predaj aj táto vecička. Preferujem osobný odber. Kontakt mailom, číslo vymyslené.
Bugera PS1 power soak
Predám Bugera ps1 power soak v 100% stave nepoužité …
Bugera  333 XL
predam gitarovu hlavu bugera 333XL 120W ( nove lampy) 350 v pripade zaujmu predam aj repro box 200w Laney 100