inzercia, predaj, predám, bazár

Bugera V5 Infinium gitarove kombo, zosilovac

Kategória: Zvuková technika

Predam kombo Bugera s peknym zvukom vo vybornom stave. Prvy a jediny majitel. Da sa vyuzit aj v skusobni, vie hrat aj nahlas. S krabickou je vhodne aj na metalove zvuky. Stale ale vie hrat aj potichu a nerusit susedov. Dvovod predaja malo vyuzivane. Da sa vyskusat, mam gitary, kable. Na vacsej repro bedni hra este lepsie.


Celolampové, ručne vyrábané kombo. Toto malé kombo sa vyznačuje vintage zvukom a pekným dizajnom. Je ideálne pre domáce použitie. Celkový výkon 5 W sa dá pomocou atenuátora znížit na 1 či 0.1 W. Zosilovač triedy A je vybavený lampou EL84, predzosilovač má lampu 12AX7. Na prednom panely je klasické ovládanie so vstupom pre gitaru a ovládačmi Gain, Tone a Volume, a takisto digitálny Reverb. Na zadnom panely je výstup pre slúchadlá, výstup pre externý reproduktor a atenuátor. Rozmery: 356 x 356 x 219 mm. Hmotnosť: 10 kg.
Bugera V5 Infinium gitarove kombo, zosilovac
Podobné inzeráty
Gitarové kombo VOX AV30
Predám Gitarové kombo VOX AV 30 (100% stav) Kompaktné gitarové kombo pre malé kluby, skúšobne alebo štúdiovú prácu. Kombo ponúka na výber z celkového množstva 8 editovateľných zvukov, ktoré sa pohybujú v rozpätí od čistého, cez crunch, ovedrive, až po high gain zvuk. O dynamickú odozvu a analógový obvod predzosilňovača sa stará dvojica elektrónka typu 12AX7. Panel s ovládacími prvkami pre celkový zvuk je vybavený trojpásmovým EQ, samostatným Gainom, Volume ovládačom a potenciometrom pre nastavenie celkového výkonu. Maximálny výkon komba AV30G je 30W. K dispozícii je aj trojica efektov Chorus, Delay a Reverb. Zvuk je možné ďalej upravovať prepínačmi Bright, Fat a dvojicou, ktorá má vplyv na samotné elektrónky - Bias a Reactor. Samozrejmosťou je aj vstup AUX a výstup pre slúchadlá. Kombo je osadené 10" reproduktorom a vybavené bassreflexom. Rozmery: 513 × 247 × 474 mm, hmotnosť: 12kg.
Celolampová hlava BUGERA 333+ bedňa
Bugera 333 celolampová hlava 120W + bedňa Bugera + nožný prepínač Bugera
Bugera G5 Infinium
Zdravím. Ponúkam na predaj 5W celolampovú gitarovú hlavu Bugera G5 Infinium. Lampy:1×12BH7-koncový a 1×ECC83 v predzosilovači. Hlava má 2 kanály, digitálny reverb, efektovú sľučku, vstup na nožný prepínač, výstup na slúchadlá, power atenuátor(5W,1W,0,1W), line input(pre pripojenie napr.MP3 alebo mobilu), impedancia 8 Ohm. Kupovaná bola pred 3 a pol rokom ako nová, je plne funkčná, hraná bola minimáne a len doma je bez ťukanca. Pôvodné lampy menené za TAD+JJ. Súčasťou predaja je sieťový kábel, nožný prepínač, ochranný obal, mám od nej aj krabicu. Samozrejme je možné si ju aj vyskúšať. Cena-190Eur Ideálne osobný odber s vyskúšaním Pre bližšie info ma môžte kľudne kontaktovať
Gitarove kombo LEWITZ LGT 100 B
Predám toto kombo. V dobrom stave, hrane len doma. Gitarové kombo s lampou 12AX7 na predzosilňovači. Výkon 100W, 3-kanálové - clean/overdrive, 12" reproduktor Celestion, 3-pásmový EQ Treble, Middle, Bass, emulovaný slúchadlový výstup, čierna predná mriežka. Obsahuje nožný prepínač. Gitarové hybridné kombo značky Lewitz je výkonným spoločníkom do skúšobne a na koncerty. V kombe s 12" palcovým Celestion reproduktorom nájdete schovanú jednu elektrónku 12AX7, ktorá dáva aparátu hrejivý lampový zvuk, veľmi dobrú dynamickú odozvu na vašu hru a prirodzené skreslenie. Koncový zosilňovač s výkonom 100W je potom pripravený poriadne zosilniť váš výsledný zvuk. K dispozícii máte ekvalizér, efektovú slučku a nožný prepínač na prepínanie kanálov. Pri nahrávaní určite oceníte špeciálny output so simuláciou reproboxu.
Gitarové kombo fender Frontman 10g
Predám gitarové kombo od značky Fender typu Frontman 10g. Je to veľmi dobré gitarové kombo najmä pre začiatočníkov. Je to tranzistorové kombo 1x6palcový reproduktor. Predávam ho z dôvodu nevyužitia. Je v podstate ako nové. Dohoda možná
Gitarové kombo PEAVEY
Predam gitarove kombo,skoro nove,použivane minimalne,cena noveho bola 255€.Peavey Ecoustic E-208 kombo pre akustickú gitaru. Dvojkanálové kombo pre akustické nástroje (akustickú gitaru) s výkonom 2x30W do 4 ohmov, osadené dvomi 8" premium širokopásmovými reproduktormi. Kombo má dva nezávislé kanály, každý s nezávislým vstupom a ekvalizérom, zabudovaný analógový chorus, spring reverb a slúchadlovy výstup, na každóm vstupe nezávislá hlasitosť. Rozmery: 38 x 22 x 50 cm, váha 11,3 kg. Osobny odber KE a okolie viem doviesť.