inzercia, predaj, predám, bazár

Bulharsky vychadzkovy kordik - Top ponuka

Kategória: Zberateľstvo

V tejto ponuke Vam predstavujem z mojej zbierky originální bulharský vychádzkový kordík.

Predmet je v krasnom zberatelskom stave a tak je vhodny na doplnenie zbierky chladnych zbrani.

Stav je identicky ako na fotografiach nakolko sa jedna o ponuku foteneho predmetu.

Na dobierku +10 €, pri prevode na ucet +5€ alebo osobne v Kosiciach.

Bulharsky vychadzkovy kordik - Top ponuka
Podobné inzeráty
Kordík pre pilotov Maďarského kráľovského letectva ORIGINÁL
Dobrý deň prajem, ponúkam na predaj 100% originálny kordík pre pilotov Maďarského Kráľovského letectva. Ide o verziu pre dôstojníkov. Kordík je vo veľmi dobrom stave. Hlava vtáka turula je upevnená jednou skrutkou zo strany, na vrchu je dokončovaná ručne. Rúčka je z ebenu (nie je to bakelit, ebonit ani morené drevo). Spodná záštita nesie len minimálne známky nosenia, všetky detaily na vtákovi turulovi sú ostré a pekne viditeľné. Uvoľňovací mechanizmus puzdra bezchybne funguje - je presne taký, ako má na originále vyzerať. Čepeľ je niklovaná a v top stave. Kordík je bez označenia výrobcu, čo je pri týchto typoch zbraní bežné. Jedinou chybou na kordíku je, že chýba puzdro. Celkovo však ide o výnimočnú chladnú zbraň, ktorá sa v originál stave takmer nedá zohnať. Myslím si, že je lepšie mať aspoň jeden originál ako celý rad falzifikátov so zlatými maďarskými znakmi a venovaniami od Hortyho - toto nikdy neexistovalo. Vzhľadom na to, že kordík je nekompletný je cena 375 €, čo predstavuje možno 1/3 reálnej hodnoty kordíku v kompletnom stave. Spôsob dopravy a platby je poštová dobierka, alebo platba na účet vopred. K cene je potrebné prirátať cenu dopravy vo výške 5 €. V prípade záujmu ma prosím neváhajte kontaktovať.
Kordík
Ponúkam kordík, ktorý sa podobá na kordík nemeckého námorníctva. Kov a plast. Cena vrátane dobierky. Posledná fotografia nemeckého originálu.
Nemecký vychádzkový bodák dlhý
Predám nemecký poddôstojnícky vychádzkový bodák z 2.sv.vojny, dlhá verzia, neznačený, komplet aj s puzdrom a koženým závesníkom, pekný kus do každej zbierky, výmena za militárie možná
Nemecký vychádzkový bodák krátky REZERVOVANY
Predám nemecký poddôstojnícky vychádzkový bodák z 2.sv.vojny, krátka verzia, značený - výrobca Eickhorn, komplet aj s puzdrom a koženým závesníkom, tlačítko bodáka sa iba ťažko vracia, pekný kus do každej zbierky, výmena za militárie možná
Predám nemecký vychádzkový bodák
Predám pekný, originálny nemecký vychádzkový bodák. Značený KREBS Solingen Prosím volať, na SMS nereagujem. Ponúkané predmety slúžia výhradne na zberateľské, študijné a múzejné účely. Jedná sa o originálne predmety s obdobia druhej svetovej vojny ktoré neslúžia a ani nesmú slúžiť na podporu propagáciu hnutí a názorov potlačujúcich základné ľudské práva a slobody.
Predám nemecký vychádzkový bodák K98
Predám pekný, originálny vychádzkový bodák K98 od výrobcu Krebs Carl Julius, Solingen z obdobia ďruhej svetovej vojny. Bodák sa predáva vrátane originálneho púzdra a kože. Bodák som nijako neupravoval ani nečistil / neleštil. Ponúkané predmety slúžia výhradne na zberateľské, študijné a múzejné účely. Jedná sa o originálne predmety z obdobia druhej svetovej vojny ktoré neslúžia a ani nesmú slúžiť na podporu propagáciu hnutí a názorov potlačujúcich základné ľudské práva a slobody.