inzercia, predaj, predám, bazár

Bullson Sheltex pánska turistická moto kombinéza 50/48 M/S

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Veľkosť bundy je 50 alebo M, nohavíc je S alebo 48.
Ideálne sa hodí na výšku asi 170-180cm, váhu 65-73kg+-.

Rozmery merané zvonku:
Rameno-rameno: 50cm
Hrudník: 54cm
Rukáv z vnútra: 48cm
Rukáv zvonka: 62cm
Celková dĺžka bundy: 76cm
Nohavice
pás: cca 80-88cm (dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom)
vnútorná dĺžka nôh: 72cm
celková dĺžka nohavíc: 103cm

Dá sa vyskúšať v Senci.
Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€.
Kontakt aj cez viber, whatsapp.

Popis:
Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Bullson.
Komplet má membrána Sheltex, vďaka čomu jazdec ostane v suchu.
Vyberateľná termovložka, vďaka čomu jazdec ostane v teple.
Komplet má kvalitné, pevné protektory Hiprotec na ramenách, lakťoch aj kolenách.
Vložený je aj masívny chránič chrbtice.
Bunda má v prednej časti airvent vetráky.
Vonkajšie vrecká 4x - 2 z toho sú vodeodolné, vnútorné vrecká 2x.
Nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý meteriál v zónach úrazu.
Nohavice majú 2 vrecká, nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, rozopínateľný spodok.
Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom.
Skvelý, decentne vyzerajúci set do každého počasia.
Bunda aj nohavice sú ako nové, párkrát oblečené.
Bullson Sheltex pánska turistická moto kombinéza 50/48 M/S
Podobné inzeráty
Dámske moto čižmy zn: BULLSON
Predám kožné dámske moto čižmy zn: BULLSON vodeodolné s priedušnou membránou Sheltex,reflexné prvky,veľkosť 37
Held Stint HRD pánska kožená moto kombinéza 50 M
Pôvodne stála kombinéza 900€, v top stave. Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Ideálne sa hodí na výšku do 175-182cm, váhu asi 72-77kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 49cm Hrudník: 53cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-90cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 65cm celková dĺžka nohavíc: 92cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Špičková dvojdielna pánska kožená kombinéza Held Stint. Farebné prevedenie je čierna koža, textilné strečové časti. Prevedenie je masívna koža, vnútro je 100% antialergický polyester. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťka. Bunda má navyše aj vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Kvalitné pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj pevný chránič chrbtice. Vonkajšie protektory na ramenách, dvojitá koža v úrazových zónach. Airvent vetráky pre komfort aj v lete. Bunda má krátky športový strih, má 2 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú strečové aj reflexné časti. Štýlovo sa hodí k takmer všetkým druhom moto. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchyná. Je to špičková racingová kombinéza, podobná ako dainese či alpinestars. Pôvodne stála kombinéza 900€. Pri 178cm/75kg je mi akurát pevne na telo.
Bogotto ST-Evo pánska kožená moto kombinéza 2XL 56
Veľkosť bundy aj nohavíc je 56 alebo 2XL. Hodí sa na výšku asi 178-186cm, váhu asi 88-96kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 57cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 64cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-104cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Bogotto ST-Evo. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Farebná kombinácia čierna a biela koža, strečové časti. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má kompletnú sadu CE protektorov - ramená, lakte, kolená. Mäkká výstelka chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená.
Probiker PRX Silver pánska kožená moto kombinéza 52 L
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálne na výšku asi 175-183cm, váhu asi 76-83kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 55cm Rukáv z vnútra: 45cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 62cm Nohavice: obvod pásu: cca 84-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker. Farebné prevedenie čierna biela a strieborná koža. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, reflexné prvky. Kombinéza je športového strihu, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Streč v zónach pohybu, dvojitý materiál v zónach úrazu, bezpečnostný šev. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, v perfektnom stave, bola len párkrát oblečená.
Probiker PRX BLUE pánska kožená kombinéza na moto 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Hodí sa na výšku asi 175-183cm, váhu asi 72-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 50cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 72cm celková dĺžka nohavíc: 97cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker. Farebné prevedenie čierna, biela, modrá a strieborná koža. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vrecko na chrbtový protektor, ten sa dá vložiť. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, reflexné prvky. Kombinéza je športového strihu, bunda má 2 vnútorné vrecká na zips. Streč v zónach pohybu, dvojitý materiál v zónach úrazu, bezpečnostný šev. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi zachovalom stave, málo nosená.
Probiker PRX Black pánska kožená moto kombinéza 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Hodí sa na výšku asi 175-183cm, váhu asi 70-76kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu - krátka bunda, vyššie gate. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 48cm Hrudník: 53cm Rukáv z vnútra: 41cm Rukáv zvonka: 59cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 73cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX. Farebné prevedenie je čierna koža koža s minimom textilnými časťami v strečových zónach. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, pevný chránič chrbtice Sas-tec. Vonkajšie plastové chrániče na ramenách. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo výbornom stave, málo nosená.