inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda Fast Way, nohavice CE Armour a rukavice ProBiker

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

PRI ODBERE CELÉHO SETU LADVINOVÝ PÁS PROBIKER ZDARMA!!!

Predám veľmi zachovalý, nepoškodený textilný - turistický moto set:

Veľmi zachovalá, nepoškodená moto bunda FastWay bez vnútornej vložky( neviem ju nájsť). Veľkosť XL, presné odmerané rozmery:
- celková dľžka od krku 79 cm
- dľžka rukáv od ramena 66 cm
- šírka pod pazuchou 60 cm
- šírka pásu 58 cm.

CENA 45,-€

Kvalitné textilné moto nohavice CE Armour v nepoškodenom stave. Veľkosť XL-50, presné odmerané rozmery:
- celková dľžka 108 cm
- šírka pásu max 40-48 cm
- šírka bokov 61 cm
- vnútorná dľžka nôh 79 cm

Cena 45,-€

Dalej predám zachovalé, nepoškodené kožené moto rukavice Pro Biker PRX 9, veľkosť XL-9-10.

CENA: 25,-€.

PRI ODBERE CELÉHO SETU LADVINOVÝ PÁS PROBIKER VO VELKOSTI XL ZDARMA!!!

V ponuke mám aj iné moto oblečenie - prilba, rukavice, nohavice, bunda, chrániče, čižmy - stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa".

Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).
Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Bunda Fast Way, nohavice CE Armour a rukavice ProBiker
Podobné inzeráty
Probiker Pr-12 dámska textilná kombinéza 36 20 S/M
Veľkosť bundy je 36 alebo S, nohavíc je 20, čo je skrátená dĺžka veľkosti M alebo 40. Ideálne sa hodí na výšku asi 158-168cm, váhu 53-60kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 42cm Hrudník: 47cm Rukáv z vnútra: 44cm Rukáv zvonka: 57cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice pás: 76-84cm max. (dá sa prípadne stiahnuť vloženým opaskom) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 102cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dámska textilná moto kombinéza Probiker. Bunda Probiker Pr-12, nohavice Probiker textiljeans. Farebné prevedenie je čierna cordura. Bunda má krátky strih, nohavice strih nad pás. Nohavice majú aj vyberateľnú vložku, z bundy termovložka chýba - dá sa nahradiť napr. fleece mikonou. Kvalitné pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Krátky 20cm zips pre spojenie bundy a nohavíc, bunda má aj okruhový dlhý zips a protikus. Bunda má 2 vonkajšie vrecká a 2 vnútorné. Nastaviteľné rukávy, elastický nastaviteľný pás, reflexné prvky, Airvent vetracie časti. Nohavice majú klasický riflový 5-vreckový strih. Bunda aj nohavice sú vo výbornom stave.
Probiker Touring pánska textilná moto kombinéza 56 52 2XL/L
Veľkosť bundy je 56 alebo 2XL, nohavíc 52 alebo L. Ideálne sa hodí na výšku asi 176-186cm, váhu 80-94kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 56cm Hrudník: 64cm Rukáv z vnútra: 55cm Rukáv zvonka: 68cm Celková dĺžka bundy: 85cm Nohavice pás: 84-94cm max (stiahnuť sa dá suchými zipsami po stranách) vnútorná dĺžka nôh: 79cm celková dĺžka nohavíc: 109cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Probiker Touring pánska textilná turistická moto kombinéza. Farebná kombinácia šedá, čierna a modrá cordura, červené lemovanie. Perfekntý komplet na enduro a turistu, bunda má dlhší strih, nohavice strih nad kríže. Bunda a nohavice majú všitú klímamebránu Drygate. Vďaka membráne je komplet vode a vetruodolný a pritom vzdušný. Bunda aj nohavice majú vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Kvalitné pevné CE protektory - ramená, lakte aj kolená. Krátky 20cm zips pre spojenie bundy a nohavíc, nohavice majú aj dlhý zips. Bunda má 4 vonkajšíe vrecká a 2 vnútorné, nohavice 2 vrecká na zips. Nastaviteľné rukávy, elastický pás, reflexné prvky, nastaviteľný pás, vetráky. Bunda aj nohavice sú vo výbornom stave.
Vyhrievané rukavice JINGOU, 7,4V 4000mAh dobíjacie batérie v
Vyhrievané rukavice JINGOU, 7,4V 4000mAh dobíjacie batérie vyhrievané kožené rukavice pre mužov Dámske Vodotesné, rýchlo sa zahrievajúce tepelné rukavice Elektrické rukavice pre dospelých Vyhrievané rukavice na motorku Povrch vyhrievaných kožených rukavíc je vyrobený z prvotriednej PU kože, špičková textúra, dobrá na dotyk, vodeodolná a vetruodolná. Vnútro kožených rukavíc sa skladá zo superjemného termálneho zamatu a má výborné tepelné vlastnosti. Kožené vyhrievané rukavice s 2 dobíjacími lítiovými batériami, ktoré sú 7,4 V 4000 mAh, vysoká kapacita batérie, vysoká hustota energie, dlhá životnosť batérie pri práci, sú napájané a je možné ich používať nepretržite 3–6 hodín. maximálna teplota môže dosiahnuť 55℃/131°F. Vyhrievané rukavice s dobíjacou batériou by boli vaše elegantné nevyhnutnosti pre chladné počasie. Elektricky vyhrievané rukavice nepotrebujú predhrievanie, vysoká teplota. Vysoko kvalitný vykurovací drôt z uhlíkových vlákien 3 úrovne zahrievania od 104 °F do 130 °F, nastavenie teploty môžete upraviť jednoduchým stlačením tlačidla – zelená pre nízku (40℃/104°F-45℃/113°F ), modrá pre strednú ( 45℃/113 °F-50℃/122 °F) a červená pre vysokú teplotu (50℃/122 °F-55℃/131 °F). Jediným dlhým stlačením vypnete aj ohrev. Tieto dobíjacie vyhrievané rukavice majú plnú funkciu zahrievania, čo znamená, že vám nebude zima na ruke, bude to teplý darček pre vašu rodinu alebo vašich priateľov Unisex vyhrievané rukavice sú navrhnuté ako magický pás, môžu upraviť magický pás tak, aby vyhovoval všetkým rôznym užívateľským podmienkam, pasujú všetkým dospelým, ženám, mužom mladším, starším, okrem toho môžu zvýšiť teplo, hodí sa pre všetky druhy outdoorových aktivít- turistika, lov, snowboarding, cyklistika, prechádzky so psom, rybárčenie na ľade, lyžovanie, lezenie na všetky druhy zimných outdoorových aktivít.
Probiker Drygate textilná dámska kombinéza cordura 38 S
Veľkosť bundy aj nohavíc je 38 alebo S Ideálne sa hodí na výšku asi 162-172cm, váhu 55-62kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 49cm Rukáv z vnútra: 49cm Rukáv zvonka: 58cm Celková dĺžka bundy: 63cm Nohavice pás: 70-78cm max. (dá sa prípadne stiahnuť vloženým opaskom) vnútorná dĺžka nôh: 78cm celková dĺžka nohavíc: 108cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dámska textilná moto kombinéza Probiker Drygate. Farebné prevedenie čierna a biela cordura, nohavice čisto čierne. Bunda má stredne dlhý strih, nohavice strih nad pás. Kombinéza je ideálna na turistickú moto aj športovú moto. Vďaka membráne je komplet vode a vetruodolný a pritom vzdušný. Bunda aj gate majú vyberateľnú tepelnú vložku na chladnejšie dni. Kvalitné pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Krátky 20cm zips pre spojenie bundy a nohavíc. Bunda má 2 vonkajšie vrecká a 2 vnútorné. Nastaviteľné rukávy, elastický nastaviteľný pás, reflexné prvky, Airvent vetracie časti. Nohavice majú klasický riflový 5-vreckový strih. Bunda aj nohavice sú vo výbornom stave.
Probiker Drygate textilná dámska kombinéza cordura 36 S
Veľkosť bundy aj nohavíc je 36 alebo S Ideálne sa hodí na výšku asi 160-170cm, váhu 50-57kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 43cm Hrudník: 48cm Rukáv z vnútra: 48cm Rukáv zvonka: 57cm Celková dĺžka bundy: 60cm Nohavice pás: 67-74cm max. (dá sa prípadne stiahnuť vloženým opaskom) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 101cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Dámska textilná moto kombinéza Probiker Drygate. Farebné prevedenie čierna a biela cordura, nohavice čisto čierne. Bunda má stredne dlhý strih, nohavice strih nad pás. Kombinéza je ideálna na turistickú moto aj športovú moto. Vďaka membráne je komplet vode a vetruodolný a pritom vzdušný. Bunda má aj vyberateľnú tepelnú vložku, z nohavíc termovložka chýba. Kvalitné pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Krátky 20cm zips pre spojenie bundy a nohavíc. Bunda má 2 vonkajšie vrecká a 2 vnútorné. Nastaviteľné rukávy, elastický nastaviteľný pás, reflexné prvky, Airvent vetracie časti. Nohavice majú klasický riflový 5-vreckový strih. Bunda aj nohavice sú vo výbornom stave.
Probiker PRX-11 kožená moto kombinéza dvojdielna 56 2XL
Veľkosť bundy aj nohavíc je 56 alebo XXL. Na výšku asi 178-185cm, váhu asi 88-96kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 52cm Hrudník: 58cm Rukáv z vnútra: 49cm Rukáv zvonka: 68cm Celková dĺžka bundy: 66cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-104cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 80cm celková dĺžka nohavíc: 104cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX 11. Farebné prevedenie je čierna a biela koža s textilnými časťami v strečových zónach. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny chránič chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombi je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká, vrecko na mobil. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je málo nosená, je vo výbornom stave. Nápisy na kolenách sú mierne ošúchané, nášivky Probiker z bundy boli odpárané.