inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda Iguana

Kategória: Bundy a Kabáty

Iguana Supreme collection Vintage bunda
Veľkosť 42/XL
Dĺžka 70 cm
Bunda Iguana
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Zimná lyžiarská bunda, IGUANA CZ
Nenosená zimná bunda, vhodná aj na lyžovanie. Má 3 vnútorné vrecká z toho jeden na zips. Kapucňa schovaná v golieri. Spodok sa dá stiahnuť gumkou. Veľkosť S/36 Český výrobca IGUANA CZ s.r.o. Materiál: Polyester Dĺžka 67 cm.
Iguana dámska páperová bunda 38
Iguana dámska páperová zimná hrubá bunda M/38 farba: kovovo sivá, s bielym a fialovým pasom (tmavší v skutočnosti ako na fotke), lesklá zapínanie na zips, hrubá páperová výplň, odnímateľná kapucňa na zips, možnosť stiahnutia kapucňe aj spodnej časti bundy, bočné vrecká na zips, 3x male vnútorné vrecká .*odstrihnutá vnútorná vysačka, vrchný materiál: polyester rozmery cca: dĺžka 61cm, prsia 38cm, pod.pazuchami 51cm, rukáv od ramena 61cm, od pazuchy 48cm Nosená málo, zachovalý stav Cena: €30 už s poštovným Nech sa páči v ponuke aj ďalšie inzeráty V prípade záujmu prosím kontakt na mail vyplnením formulára pod inzerátom, číslo vymyslené
Zimná lyžiarská bunda, zn. IGUANA CZ
Nenosená zimná bunda, vhodná aj na lyžovanie. Má 3 vnútorné vrecká z toho jeden na zips. Kapucňa schovaná v golieri. Spodok sa dá stiahnuť gumkou. Veľkosť S/36 Český výrobca IGUANA CZ s.r.o. Materiál: Polyester Dĺžka 67 cm.
Zimná bunda IGUANA veľkosť 36
Predám málinko nosenú zimnú značkovú bundu IGUANA vo výbornom stave, kupovaná nová bola drahá.
Bunda iguana veľ.38
Zachovalá bunda bez poškodenia,poštovné 4eur.