inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda MERKEL Gear Paläarktis 365 Gen III.

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám pánsku bundu MERKEL Gear Paläarktis 365 Gen III., veľkosť 2XL, úplne nová,raz oblečená,cena 240 eur. Prosím volať na tel. číslo .
Bunda MERKEL Gear Paläarktis 365 Gen III.
Podobné inzeráty
Bunda MERKEL Gear Paläarktis 365 Gen III.
Predám pánsku bundu MERKEL Gear Paläarktis 365 Gen III., veľkosť 2XL, úplne nová,raz oblečená,cena 260 eur. Prosím volať na tel. číslo .
MERKEL K5 Black 7x65R
Predám guľovnicu MERKEL K5 Black v kalibri 7x65R, hlaveň 56cm s odnímateľnými mieridlami a závitom na ústi hlavne. K zbrani je montáž INNOMOUNT - 30mm krúžky, kožený remeň MERKEL a neoprénový remeň MERKEL . Zbraň je kúpená 22.11.2022, vystrelených 15 rán.
Guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limited Edition + SWAROVSKI
Na predaj je zánovná špičková guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limitid Edition kal. 8x57 JS, s priamoťažným záverom a handšpanerom / ako BLASER /, s rýchloupínacou montážou a TOP puškohľadom SWAROVSKI Z6i 2.Gen. 2,5-15x56 P BT / balist.veža /, vrátane oboch orig. Swarovski krytiek ! STAV NOVEJ ZBRANE !!! GRAVÍROVANÁ guľovnica s KANELOVANOU hlavňou !! Precízne nastrelená v Nitre na náb. GECO Plus - superpresná !!! Náboje a orig. Merkel popruh sú v cene ! Len vážny záujem - PEVNÁ CENA kompletu 6500,-Eur ! Evidovaná v LV. Krásna a maximálne pohotová zbraň pre náročných lovcov !! Kontakt na predávajúceho :
Guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limited Edition + SWAROVSKI
JEDINEČNÁ PONUKA !!! Na predaj je zánovná špičková guľovnica MERKEL Helix Wildboar Limitid Edition kal. 8x57 JS, s priamoťažným záverom a handšpanerom / ako BLASER /, s rýchloupínacou montážou a s optickou špičkou - rakúskym puškohľadom SWAROVSKI Z6i 2.Gen. 2,5-15x56 P BT / balist.veža /, vrátane oboch orig. Swarovski krytiek ! STAV NOVEJ ZBRANE !!! GRAVÍROVANÁ guľovnica s KANELOVANOU hlavňou !! Precízne nastrelená v Nitre na náb. GECO Plus - superpresná !!! POZOR !!! Náhradný NOVÝ spúšťový mechanizmus s odporom spúšte 800 g / ako ATZL !! / a NOVÝ 5 ranový zásobník / dokopy v cene cez 700,-Eur !! / sú súčasťou predaja GRATIS !!! Aj zvyšne náboje a orig. Merkel popruh pridám kupujúcemu GRATIS !! Len vážny záujem - PEVNÁ CENA kompletu 6500,-Eur ! Evidovaná v LV. Krásna a maximálne pohotová zbraň pre náročných lovcov !! Kontakt na predávajúceho :
Predám, prípadne vymením troják zn. MERKEL 7x57R/16/16
Predám luxusný troják zn. MERKEL kal. 7x57R/16/16 s optikou Zeiss 6x42 a originál novou Merkel klapkovou montážou. Zbraň je v top stave, krásne gravírovaná, vynikajúci sústrel hlavní, je ľahká a presná. Troják môžem prípadne aj vymeniť za zbraň väčšieho kalibru ako 7x57R! Ponúknite. Len držiteľovi ZP.
Gulova kozlica merkel
Predám Guľovú kozlicu Merkel B2 bergstutzen Jagd kal 30-06/5,6 x 52R s Merkel montazou , bez puskohladu