inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda Montane Gangstang vel L - Znizena cena

Kategória: Turistika, horolezectvo

Bunda Montane Gangstang vel znizena cena - 28.11. - 12:19
Predavam zimnu bundu (belay jacket )od fy. Montane model Gangstang vo velkosti L a zateplenu Primaloftom Gold, ktory ma najlepsiu vyhrevnost v porovnani s Primaloft Silver alebo Black. Z dovodu nedostatku materialov, ju Montane nateraz vyradil z ponuky. Teraz je jedinecna prilezitost sa k nej dostat.

Len vyskusana, nenosena. Dovod predaja, nesedi mi velkost.

Specifications:

Uncompromising Deep Winter Synthetic Insulation Using Highly Weather Resistant Pertex® Quantum Pro In Key Areas To Encase High Performance Primaloft Gold,

Construction:
- Pertex® Quantum Pro With A Highly Water-Resistant Coating In High Wear Areas
- Pertex® Quantum Eco 100% Recycled Nylon In The Core Body Panels
- 133g/M2 Primaloft® Gold 55% Recycled Insulation In The Core Body
- 100g/M2 Primaloft® Gold 55% Recycled Insulation In The Hood, Sleeves And Side Panels

Dalsi popis mozete najst na tomto linku:

Bunda Montane Gangstang vel L - Znizena cena
Podobné inzeráty
Bunda Montane Gangstang vel L
Bunda Montane Gangstang vel znizena cena - 28.11. - 12:19 Predavam zimnu bundu (belay jacket )od fy. Montane model Gangstang vo velkosti L a zateplenu Primaloftom Gold, ktory ma najlepsiu vyhrevnost v porovnani s Primaloft Silver alebo Black. Z dovodu nedostatku materialov, ju Montane nateraz vyradil z ponuky. Teraz je jedinecna prilezitost sa k nej dostat. Len vyskusana, nenosena. Dovod predaja, nesedi mi velkost. Specifications: Uncompromising Deep Winter Synthetic Insulation Using Highly Weather Resistant Pertex® Quantum Pro In Key Areas To Encase High Performance Primaloft Gold, Construction: - Pertex® Quantum Pro With A Highly Water-Resistant Coating In High Wear Areas - Pertex® Quantum Eco 100% Recycled Nylon In The Core Body Panels - 133g/M2 Primaloft® Gold 55% Recycled Insulation In The Core Body - 100g/M2 Primaloft® Gold 55% Recycled Insulation In The Hood, Sleeves And Side Panels Dalsi popis mozete najst na tomto linku:
Bunda Montane Gangstang vel L
Predavam zimnu bundu (belay jacket )od fy. Montane model Gangstang vo velkosti L a zateplenu Primaloftom Gold, ktory ma najlepsiu vyhrevnost v porovnani s Primaloft Silver alebo Black. Z dovodu nedostatku materialov, ju Montane nateraz vyradil z ponuky. Teraz je jedinecna prilezitost sa k nej dostat. Len vyskusana, nenosena. Dovod predaja, nesedi mi velkost. Specifications: Uncompromising Deep Winter Synthetic Insulation Using Highly Weather Resistant Pertex® Quantum Pro In Key Areas To Encase High Performance Primaloft Gold, Construction: - Pertex® Quantum Pro With A Highly Water-Resistant Coating In High Wear Areas - Pertex® Quantum Eco 100% Recycled Nylon In The Core Body Panels - 133g/M2 Primaloft® Gold 55% Recycled Insulation In The Core Body - 100g/M2 Primaloft® Gold 55% Recycled Insulation In The Hood, Sleeves And Side Panels Dalsi popis mozete najst na tomto linku:
Páperová bunda MONTANE....HUSIE  PERIE
DO 2.12.2021 JE CENA ZNÍŽENÁ NA 180 EUR ! Predám špičkovú, úplne novú ( 1x oblečenú ) páperovú bundu MONTANE ANTI FREEZE orange, veľkosť „ M „ Bola zakúpená dňa 15.12.2021 v kamennej predajni a v januári som ju dostal ako darček k narodeninám. Pokladničný blok je k dispozícii. V záruke do 14.12.2023. Mal som ju oblečenú 1x. Dôvod predaja: Nevhodný darček. Špecifikácia bundy: - 210g (M) of 90/10 water resistant fluorocarbon-free HyperDRY husie perie, 750+ - PERTEX®® QUANTUM 20D nylon rip-stop with a DWR.....vrchná tkanina - FEATHERLITE Mini Rip-stop nylon.....futro. K bunde je aj original Montane vrecko na zbalenie. - Váha bundy: 520 g Rozmery z veľkostnej tabuľky MONTANE - pánska...... veľkosť "M" : - obvod hrudníka: 97-102 cm - obvod bokov: 97-102 cm Vhodná pre muža 178 - 182 cm / cca 80 kg . Pošlem aj na dobierku....+5 EUR
Montane Alpine resolve GORE-TEX Pro bunda
Dámska Montane Alpine Resolve Gore-tex Pro, veľkosť S. Hardshelová bunda, najhrubší Gore tex pro. Veľmi málo nosená. Pôvodná cena 300 eur. Žiadne známky používania. Liink z netu:
Montane Men's Terra Pants veľ XXL long
Kúpené pred rokom, na sebe som ich mal len raz. Nevyužité z dôvodu preferencie iných nohavíc. Doklad o kúpe k dispo, v záruke ešte rok. Ako nové, bez jedinej chybky
Turistické návleky Montane Alpine Spirit GTX Gaiter - Black
Predám 2x použité turistické návleky Montane Alpine Spirit GTX Gaiter v čiernom prevedení. Veľkosť L - pre nohu v rozmedzí EU: 41,5 - 46,5. Návleky Montane Alpine Spirit GTX Gaiter - Black su ultraľahké návleky vyrobené z GORE-Texu Pre 70D, z pevného, priedušného a vodeodolného materiálu. Členky a priehlavky sú vystužené Nylonom, pevným a oderu odolným materiálom. Ergonomický tvar návlekov umožňuje dynamický pohyb. Horný okraj návlekov sa sťahuje a utesňuje pomocou elastickej gumy. Po celej dĺžke návleku je bočný suchý zips, ktorý je hore zaistený zapínaním na patent. Suchý zips je zosilnený odolným materiálom. Vlastnosti: - popruh pod topánkou je z odolného materiálu, vystužený nepremokavou výstuhou - ľahký háčik na spodnom okraji je z kvalitného materiálu, otočený smerom hore, aby sa nevyhákl z šnúrok - Hmotnosť 185 g - Material: GORE-TEX Pro - Vodeodolnosť: 28.000 mm vodného stĺpca - DWR-trvanlivá vodoodpudivosť: 5 stupeň Možnosť zaslať aj poštou: potrebujem vaše údaje nasledovne MENO, ULICA, PSČ, MESTO a TELEFÓNNE ČISLO. Úhrada vopred na účet +3,00€, Prípadne dobierka +4,00€ Inzerát je platný do zmazania! V prípade že som nedostupný zanechajte sms, e-mail o čo máte záujem ja sa určite ozvem. (Pozri aj ostatné inzeráty)